Page content

Aikido en Hypnose workshop, hoe om te gaan met weerstand

Aikido en de weerstand..

  • Hoe verander je mensen die niet veranderd willen worden?
  • Hoe verplaats je mensen die niet verplaatst willen worden?
  • Hoe kun je weerstand in een gesprek weg nemen?

Ben je Coach, manager, (Hypnose)therapeut of ondernemer dan heb je jezelf misschien bovenstaande vragen wel eens gesteld.

  • Wat kan een martiale mind, zoals in Aikido, dan betekenen voor je werk, je coaching, je sport??
  • En welke raakvlakken heeft Aikido met hypnose?

Aikido en Hypnose

aikidoMijn naam is Nico Jacobs en ik ben aikido instructeur en hypnose trainer. Al jaren beoefen ik deze disciplines en ontdekte vele overlappingen. De bovenstaande vragen krijg ik vaak te horen en meestal begin ik dan Aikido uit te leggen en welke toepassingen ik daarvan gebruik.

Ik vertel dan dat wanneer iemand die in hypnose therapie is geweest, niet precies en exact weet wat er nu is gebeurd maar toch is er iets veranderd.

Zo is dat ook bij Aikido. Een aanvaller heeft niet precies een idee wat er is gebeurd en toch ligt niet de Aikidoka, maar de aanvaller op de grond. Dat komt omdat een Aikidoka niet denkt in termen van winnen of verliezen. Er is in zijn beleving geen gevecht, alleen beweging.

In de kern van je gesprekspartner is er vaak ook geen probleem, geen gevecht, hij/zij moet alleen bewogen worden. Mensen zitten vaak vast, hebben misschien zelfs wel weerstand en weten niet wat ze moeten doen. De Martial Mind weet dat wel, ze moeten in beweging komen…

De workshop

Hoe je iemand kan laten bewegen, hoe je buikcontact maakt, hoe je iets verbaal kunt laten passeren, hoe je iemand met meer intentie hypnotiseert en nog veel meer, geef ik in een 1-daagse workshop bij Hypnose Instituut Nederland. Na deze dag heb je absoluut een Martial Mind Experience!
Deze dag is eigenlijk een must voor iedereen die hypnose, nlp of andere vormen van coaching of therapie doet. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer een cliënt hebt met weerstand omdat je precies weet hoe je daarmee om moet gaan.

Wat vonden anderen van de workshop

 

 

 

 

Waar, wanneer en wat is de investering?

De workshop wordt 15 februari gehouden aan de Weverstraat 53 in Wormerveer. We beginnen om 10.00 uur en de lunch laten we graag aan jou over. Parkeren is gratis en we eindigen omstreeks 17.00 uur.

De investering voor deze unieke workshop is 125 euro. Hieronder kan je je inschrijven en daarmee ga je ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.