Gratis hypnose webinar volgen?
Ja dat wil ik wel

Page content

Anti Spam Beleid

Hypnose Instituut Nederland verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail over hypnose nadat een inschrijver zich via mail heeft bevestigd. Daarnaast zal Hypnose Instituut Nederland eigen producten aanbieden via e-mail en via de site https://hypnoseinstituutnederland.nl.

Hypnose Instituut Nederland heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen. Je kan je ook altijd uitschrijven wanneer je een mail van ons krijgt.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Hypnose Instituut Nederland zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Voor meer informatie over ons privacy beleid kan je hier kijken.

Comment Section

0 reacties op “Anti Spam Beleid

Plaats een reactie


*