Breek je vrij masterclass

Ben je klaar met die oude gewoontes van twijfel, angst of onzekerheid?
Ben je toe aan een doorbraak?

Dat kan. Je bent namelijk slechts 
één idee verwijderd van de oplossing...

Nou...

Vertel mij dat idee!

1000+

Vrijbrekers

50000+

Volgers

8

Simpele stappen...

Ik kan de coaching van Edwin iedereen aanraden
en ik zal zeker in de toekomst weer van zijn diensten gebruik maken...

Sam Feldt
Dj en Producer

Wil jij je vrijbreken?


Wil je je goede voornemen omzetten in een goede gewoonte? Breken met de sleur die je leven beheerst? Misschien net even te zwaar, net even niet fit genoeg. Twijfel en onzekerheid of het nu wel gaat lukken. Piekerend en soms zelfs angstig, wetend dat je het kan, maar het lukt maar net niet. Wist je dat je je best makkelijk daarvan kan vrijbreken?


Nu hoor ik je denken: 'Ja ja zo gemakkelijk is dat niet. Makkelijk praten heb je...' En natuurlijk heb ik ook makkelijk praten dat besef ik ook wel zo van afstand, maar als je even meedenkt, wat wil je nu eigenlijk? In wezen willen de meeste mensen hetzelfde. Ze willen simpelweg gelukkig zijn, toch?


Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet. Je wilt gezien en gehoord worden. Het gevoel hebben dat je leven zin heeften soms is dat ver te zoeken. Je wilt breken met je angst dat je misschien niet goed genoeg bent, het niet waard bent en breken met die negatieve gedachtestroom.

Dat hebben veel mensen en dat terwijl dat niet hoeft.

Mijn naam is Edwin Selij en ik was jaren depressief, angstig, verslaafd en onzeker. Klinkt heftig, was ook heftig, maar dat is voorbij. Ik kwam erachter dat het niet mijn instellingen waren, maar vaak gewoon suggesties. Ik was namelijk een blij ei als kind zoals de meeste kinderen.


Als je een telefoon koopt, dan werkt hij prima. Dan gooi je er wat apps op en andere software en opeens begint hij te haperen. Komt dat door de telefoon? Nee, dat komt door de programma's die erop zijn gezet. Haal je die eraf werkt hij weer prima en zo is het ook bij mensen. 


Haal je de programma's weg die niet werken, dan voel je je direct gelukkig.


Klinkt simpel? Is het ook, alleen er zit een klein addertje...

Het addertje

Probleem

Noem het een belemmering, een blokkade, maar er zit een 'programma' wat niet lekker werkt en je afhoudt van echt geluk...

Onbewust

Dat programma is onbewust dus welk programma het precies is? Je hebt geen idee en van wie het komt al misschien helemaal niet...

Oplossing

Het probleem was vroeger zeer waarschijnlijk een oplossing voor iets. Wat dat iets is? Ook daar heb je weinig zicht op. Dat is onbewust...

Dus wat moet je doen...

Nogmaals het is simpel, maar niet perse makkelijk als je niet weet hoe. Ik geloof dat mensen heel veel zelf kunnen en dat je vaak maar één idee verwijderd bent van een oplossing. Krijg je dat idee aangereikt dan kan je het verder zelf.


Ik moet altijd denken aan Roger Bannister, misschien ken je hem. Hij was de eerste die de Engelse mijl onder de vier minuten liep. Daarvoor zei iedereen dat het onmogelijk was om die mijl onder de vier minuten te lopen, maar Bannister deed het. Een idee was geboren en een paar maanden later waren er nog vier die de mijl onder de vier minuten liepen. Nu is het record zelfs 3,43,13... 


Geef mensen een paar ideeën en ze doen er wonderlijke dingen mee. Weet je niet hoe je je programma's moet verwijderen? Heb je geen idee hoe je bij die onbewuste blokkade komt? Ik wel en ik ga je helpen. Dat heb ik al gedaan bij duizenden mensen en zelfs als de druk hoog is (zoals live bij een radio of tv opname) werkt dit plan prima. Het gaat zorgen voor jouw doorbraak.

Dus wat is dan het plan voor jouw doorbraak...

Allereerst maak je je denkfoutjes weer denkgoed

Er zijn vier denkfoutjes die iedereen in meer of mindere mate heeft opgepikt in het leven. Wanneer je die denkgoed maakt dan gaat het meteen al een stuk beter en heb je de meeste oude programma's al verwijderd.

Dan spoor je de 'echte blokkade' op

Bijna alles is een symptoom van 'de echte blokkade' en die wil je dus opsporen.

Dan verwijder je hem...

Met een drie stappen methode verwijder je dan de blokkade.

En dan ben je gelukkig!

Weet je nog? Jouw 'fabrieksinstelling' is gelukkig en die komt dan automatisch naar voren. Zo simpel is het!

Wat vonden anderen...

De principes uit breek je vrij zouden ze op school moeten geven. Je leert meer over de psyche in deze cursus dan op school.

Richard de Leth 

OERsterk

Edwin Selij heeft mij de sleutel in handen gegeven om de deur naar mijn nieuwe leven te openen.

Hedwig Cohrs


Sinds breek je vrij ben ik van twijfelaar over mijn leven, mijn leven gaan leven. En nu leef ik mijn droom!

Gerda Manon Glas
Luxe chalets Oostenrijk

Wil jij mijn plan hebben? Dat kan!

Stap 1

Allereerst bestaat mijn plan uit twaalf life skills. Die twaalf vaardigheden heb je simpelweg nodig om je niet alleen vrij te breken, maar ook om gelukkiger te worden. De video's staan vol met ideeën en zoals je weet, de oplossing is maar één goed idee verwijderd... Dat idee vind je in de video's zoals honderden mensen al voor jou. Dat niet alleen, ook een stap-voor-stap-methode die je zal helpen om je vrij te breken.


In module 1 ontdek je al hoe de eerste vier lifeskills je denken een stuk beter zal maken. In module 2 ontdek je hoe je je belemmeringen opspoort en verandert. In module 3 ontdek je je verlangen en in de modules erna maak je een nieuwe fundering, programmeer je je doelen onbewust in en ontdek je hoe je meer geld kan verdienen.

Stap 2

Heb je vragen over de video's? Dan kan je terecht in onze community waar je je vragen kan stellen. Daar kunnen we je helpen met je vragen en krijg je nog meer ideeën!

Stap 3...

Stap 3 is simpelweg op de button hieronder drukken en meedoen (gewoon vanuit huis, je hoeft nergens heen). Wat heb je te verliezen behalve je verhaal waar je vanaf wilt?

OK JE HEBT GELIJK, IK DOE MEE!

BONUS!

Als je meedoet dan krijg je van mij ook nog een paar MP3's die je helpen om echt contact te gaan maken met je onbewuste ter waarde van 97 euro. Daar zitten MP3's bij om sneller af te vallen, te stoppen met roken en voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Misschien heb je ze niet nodig maar de laatste twee MP3's kan iedereen wel gebruiken is mijn ervaring. Je kan nooit genoeg van echte liefde hebben toch?

€ 197,00-

€ 97,00

12 Life Skills

Dus als je je vrij wilt breken van je oude programma's en van je goede voornemens goede gewoontes wilt maken, laat mij je dan helpen. Ik geef je een paar goede ideeën en ik beloof je dat je leven echt zal veranderen. Je gaat een vrijbreker worden! Doe je het niet dan blijf je krijgen wat je altijd kreeg, zo simpel is het. 


Het mooie is, je kan het gewoon thuis doen in je eigen veilige omgeving. Dat niet alleen je kan er altijd bij, overal waar je maar bent. De prijs wordt binnenkort 197 euro maar nu kan je nog meedoen voor 97 euro.

100% tevredenheid!

Waarom? Je kan het nu gewoon 14 dagen op mijn kosten proberen want als je het niks vindt na 14 dagen, dan krijg je gewoon je geld terug. Goede deal toch? 

dit zou iedereen mee mogen maken, waanzinnig, life chanching , niet uit te leggen. GEWELDIG !!!!!

Ivon Engels


Breek je vrij heeft mij nog meer creativiteit en mogelijkheden laten zien voor mijn healings en de resultaten zijn als geboekt.

Koos Karsten

Breek je vrij is een eye opener in meerdere opzichten. Mijn richting in het leven is nu duidelijker geworden.

Annemie Derix