Page content

Hooikoorts Is Op Te Lossen

HooikoortsWanneer er pollen in de lucht zijn begint het. Hooikoorts. Buiten zijn is dan vaak voor mensen met hooikoorts een hel. Voor jou denk ik zijn het vooral natuurgebieden of het gras maaien. Dat is helemaal niet aan de orde uiteraard. Zou je niet liever helemaal vrij zijn van dat gevoel?

Natuurlijk, maar hoe doe je dat. Met medicijnen? Tja, dat werkt vaak niet. Er is een makkelijkere manier en dat is met mijn ontdekking die ik deed in 2007. De Hypno-Allergy methode™

Oplossing voor Hooikoorts

Veel mensen geloven niet dat het iets psychisch is. Logisch ook, je krijgt toch echt een lichamelijke reactie. Lees dan even hieronder het wetenschappelijk onderzoek dat er gedaan is met schizofrene mensen.

Onderzoek bij mensen met meervoudige persoonlijkheid toont aan dat een allergie mentaal te verhelpen is

Er is een geval bekend van iemand met een meervoudige persoonlijkheids stoornis, dat de ene persoonlijkheid allergisch was voor sinaasappelsap, terwijl de andere persoonlijkheid nergens last van had.

Als hij sinaasappelsap dronk kreeg hij direct allerlei blaren op zijn huid wanneer hij in de ene persoonlijkheid verkeerde. Switchte hij daarentegen over naar de andere persoonlijkheid trokken die blaren direct weg! We hebben het hier over iemand met één brein!

Hooikoorts doe je toch niet bewust?

Natuurlijk niet, dat zou niet kunnen. In mijn opinie is hooikoorts een vergissing van het immuunsysteem. Vaak is het ontstaan. Het is net als een nare emotie die in verband wordt gebracht met een bepaalde situatie.

De situatie heeft geen betekenis, maar er zit wel een gevoel aangeplakt. Ook bij hooikoorts is dat vaak het geval en blijft het onderbewuste gedeelte van het brein het patroon herhalen en fel reageren op de stof die een keer een heftige reactie heeft veroorzaakt. Dit is in een vergissing en die vergissing kan je rechtzetten zodat je nooit geen hooikoorts meer hoeft te hebben. Want denk je ook niet dat je met medicijnen eigenlijk alleen maar de symptomen bestrijd en nooit de oorzaak echt oplost?

Hoe kan dat

De oorzaak kan echter heel divers zijn. Wat belangrijk is om het immuunsysteem weer te laten ervaren hoe het adequaat moet reageren op de stof waar je nu nog allergisch op reageert. Dat kan met de ‘Hypno-Allergy Methode™’

Klinkt wel erg simpel

Dat klopt en dat is het ook. Ook is er zoveel vertrouwen in de methode dat de behandeling werkt op een no cure, no pay basis. Ben je er niet vanaf, dan hoef je niet te betalen! Er moet nog een allergoloog gevonden worden die zoveel vertrouwen heeft in zijn of haar therapie…

Het tarief is 397 euro voor een leven zonder hooikoorts. Hoeveel sessies je ook nodig hebt daarvoor en als het helemaal niet werkt dan hoef je het bedrag niet eens te betalen. Deal?

Het lijkt wonderbaarlijk en wanneer je ervaart dat je van hooikoorts verlost bent dan is dat ook zo. Eigenlijk is het schandalig dat allergologen niet met deze methode werken.

Wil je echt bevrijd raken van hooikoorts?

Plaats dan direct een reactie hieronder of klik hier om contact op te nemen.

Comment Section

21 reacties op “Hooikoorts Is Op Te Lossen


Door Marcel schorn op 9 mei 2011

Ik ben zeer geïnteresseerd naar de werkwijze en naar een site met recensies. Op welke plekken in Nederland doen jullie dit?


Door Peggy op 29 mei 2011

Ook heel erg benieuwd en op welke plekken in NL


Door rene op 31 mei 2011

graag wilde ik weten ,waar ik terecht kan in zuid limburg voor mijn zoontje van 12 jaar


Door Ricardo Schenke op 2 juni 2011

Graag meer informatie over deze behandeling tegen hooikoorts,


Door Edwin Selij op 2 juni 2011

De enige plek (tot op heden) is in Wormerveer. Volgend jaar zal dit op meer plekken in Nederland plaats gaan vinden.

De behandeling duurt ongeveer een uur en in de regel zijn er 1 tot 2 sessies nodig en het totale tarief is 397 euro (voor 2 of meer sessies). Het resultaat is zeer goed te noemen van deze behandeling.

Enkele reacties (van mensen met een andere allergie)

Hallo Edwin,
Gisteren heb ik weer een injectie gehad met wespengif.
En je snapt het al: ik voel me niet ziek! Wel heb ik bijna de hele dag liggen snurken want van te voren moet ik dan een antihistamine tablet nemen waar ik behoorlijk slaperig van word.
Terwijl ik sliep had ik wel weer vreselijke dromen (Doom gedachten) en ik heb een blikje vol zoete snoepjes opgegeten: niet tegen te houden!
Maar ik ben er heel tevreden mee. Trouwens, mijn man was ook aangenaam verrast. Anders lig ik er 2 dagen als een hoopje wanhoop bij en moet hij voor me zorgen.
Gelukkig werkt het, ik zal het aan iedereen vertellen die het horen wil
Groet, Henriette

“We hebben de hond gekocht! En totaal geen last…dank je!”
(Marieke)


Door elly oude luttikhuis op 4 juni 2011

Beste Edwin Selij.

Kun jij ook mensen van een penniciline allergie af helpen.
Ik heb zelf een allergische reaktie gehad.
En voor zover ik nu weet mag ik geen penniciline meer krijgen.
Ook reageer ik nogal heftig op antibiotica.
Zelf als ik niet weet dat een middel een antibiotica is dan reageert
mijn lichaam hier heftig op.

Ook in mijn familie is bijna iedereen niet bestand tegen verschillende antibiotica.
Je zou ons erg goed kunnnen helpen door ons van deze allergie af te helpen.
Ik wens mijn familie en mezelf een sterker immuun systeem.

met vriendelijke groet elly oude luttikhuis


Door Remco van de Weerdt op 4 juni 2011

ik ben geinteresseerd, want ik word gek van jarenlange hooikoorts aanvallen.
ik wil er graag vanaf! hoe kan ik je bereiken?


Door Karin op 4 juni 2011

Graag zou ik meer informatie willen over de behandelmethode.

Gr. Karin


Door Edwin Selij op 5 juni 2011

Via mail of telefoon ben ik altijd te bereiken voor een afspraak. Hier vind je de contactgegevens.

De behandelwijze bestaat uit een andere associatie maken bij de pollen. Je kan het zien als het reageren op iemand die je niet graag ziet. Je reageert daar altijd op dezelfde manier op. Je hebt wel een keus maar toch reageer je op dezelfde manier. Bij de pollen is het net zo. Je hebt wel een keus alleen lijkt het niet zo.

In de sessie leer ik je de nieuwe manier gebruiken. Dat gebeurt in een lichte trance omdat je zo sneller en makkelijker nieuwe manieren aanleert. En vooral bij hooikoorts werkt dit zeer effectief.


Door Lilian Johns op 7 juni 2011

Hoe komt het dat jij de enige bent in heel nederland. Mocht het echt wel werken dan wil ik graag wat meer informatie.


Door aki op 26 augustus 2011

Ik heb jaren last van bijholteontsteking en neuspolipen, ademhalingsproblemen, hier in nederland met antibitica en perdnizon en 10 keer operatie geen efect. in iran heb ik uitgebreide test gedaan en resultaat was allergie voor luchtschimmel en stof. heb ik medicadatie gekregen voor 4 jaar. ben ik 1 jaar verder heb ik nu geen onsteking en geen polippen meer, maar nog van hoofdpijn verstopde neus en oor en zo.
ik vraag me af eat kan die behandeling voor me doen.
ik wacht voor u reactie.


Door Michael Barak op 6 september 2011

Ik ben geintreseed en ik wil van hooikoorts af te komen want het heeft heel veel problemen voor mij veroorzaakt maar ik wil graag meer informatie.


Door Arnyz op 26 mei 2012

Graag zou ik dit proberen.Wel ben ik wantrouwend over geld terug. Ik zou zeggen ik betaal je graag je tarief als het w e l. werkt.
Teveel charlatans die met geld en al verdwijnen met de noorderzon.


Door carina op 11 juni 2012

no cure no pay, ik wil het best proberen, maar ben sceptisch……


Door Jerry Vedder op 27 mei 2012

Ik wil graag van mijn hooikoorts af!


Door Michiel Nilsson op 31 mei 2012

Ik ben geïnteresseerd in uw behandeling tegen hooikoorts.


Door M op 6 juni 2012

Klinkt zeer interessant , maar mij lijkt het erg sterk om er meteen vanaf te zijn ik loop nu al meer dan 15 jaar met zeer ernstige problemen , niks helpt ben overal geweest , heb zelfs prednison moeten slikken voor lucht te krijgen alles zette op in mijn neus en keel. Oralair geprobeerd ben ik beland bij de 1e hulp met verdenking van een long emboli, omdat het mijn long ook had aangetast en het was allemaal natuurlijk niks chemisch.

Ik val onder de andere 5% waarvoor niks gevonden is om mij te laten helpen ,

Als jullie het daadwerkelijk kunnen ben ik bereid om dit te proberen.

Mvg.


Door Peter Cox op 2 juli 2012

Klinkt goed, alleen of het echt werkt is de vraag. Hoe word bepaald of ik ervan af ben en dus moet betalen (wat helemaal niet erg is als ik er echt vanaf ben) en er nog niet vanaf ben. Ik heb verschillende allergieën en hooikoorts, heb van alles geprobeerd en het helpt allemaal maar niet. Ik hoor graag van u.

Mvg.


Door Koen op 9 maart 2014

Hallo,

Ik ben nu 16 jaar en heb al sinds dat ik weet hooikoorts…
Alles zou ik er voor geven en doen om van dit stuk ellendige allergie af te komen.

Ik ben daarom ook geïnteresseerd.
Is er in Zuid Holland iets waar ik me kan laten behandelen?

met vriendelijke groet Koen


Door Plon op 3 juli 2014

Denken jullie even aan de Nederlandse taal…’nooit geen hooikoorts meer?’ (dus altijd hooikoorts) ik zou er even een tekstschrijver op zetten dat maakt het verhaal een stuk aannemelijker.


Door Ramona op 23 mei 2015

Oh wat fijn om te lezen. Wilt u contact met me opnenen?

Plaats een reactie


*