Page content

hypnose 2.0 opleiding juli 2018

In 16 dagen de nieuwste en meest effectieve Hypnose ontdekken op topniveau in Nederland? Dat kan nu! In de Hypnose 2.0 opleiding ga je veel verder en dieper in op de basis-skills van Hypnose. Je zal merken dat het je leven nog meer zal veranderen. En je krijgt een officieel erkend certificaat wat jou maakt tot een van de weinige hypnotherapie masters!

Het volgende niveau

In de basis opleiding ontdekte je de structuur, de regels en kan je die toepassen. In de master ga je verder en ontdek je dat je je eigen technieken kan bedenken en je eigen structuren kan maken. Dat is namelijk waar we jou graag heen willen brengen. Dat jij je eigen stijl ontdekt en in de hypnose 2.0 ga je daarmee een begin maken.

Je zal merken dat je nog zekerder wordt en nog meer vertrouwen zal krijgen in het uitvoeren van de technieken omdat je steeds meer de principes begint te begrijpen tijdens de opleiding. Op het einde tijdens de proef van bekwaamheid is het dan ook mooi om te zien hoe je als deelnemer bent gegroeid van onzeker in de techniek, naar vertrouwen en zeker in de vorm die jij kiest.

De Hypnose 2.0 is het niveau van de Kunstenaar

In dit vervolg ga je vertrekken vanuit die structuur, maar ontdek je dat je die steeds meer gaat loslaten. Je gaat het spel leren spelen. Je gaat ontdekken hoe je van jouw cliënt echt een ‘believer’ gaat maken.

De regels die ken je maar nu ga je ook het spel ontdekken en word je een kunstenaar in veranderingswerk. Een kunstenaar op het gebied van het veranderen van de realiteit. Een Hypnotic Artist.

Het is ook de enige 16daagse Hypnotherapie Masterpractitioner in Nederland die diep ingaat op het conversationeel hypnose doen, het werken met metaforen en je ontdekt een techniek om emoties en herinneringen te wissen. Het is een van de de specialiteiten van de Hypnotherapie Master.

Alleen die techniek, de EV techniek alleen al zal jouw vaardigheid als hypnotherapeut enorm verhogen en het is mijn favoriete methode geworden naast de regressie.

Wat ontdek je

Je ontdekt dat je je eigen technieken kan bedenken. Soms loop je als Hypnotherapie practitioner vast met de basistechnieken. Dan is het goed om te weten dat je na de Hypnose Masteropleiding dat niet meer hebt. Er is namelijk een strategie om nieuwe technieken te bedenken zodat je altijd een oplossing kunt vinden voor een probleem.

Je ontdekt ook de Quantum Hypnose™

Ook is er veel, heel veel ruimte voor Quantum Hypnose™. Dat is een grammaticale kunstvorm die jou in staat gaat stellen om ingewikkelde problemen conversationeel op te lossen. Je kan dan onopvallend hypnose gebruiken in gesprekken zodat je op een nog dieper niveau kan gaan beïnvloeden. Uniek in Nederland!

Het gaat erom dat je de cliënt hulpbronnen laat vinden. Niet bewust, maar totaal onbewust. Het onderbewustzijn weet namelijk veel meer. Je ontdekt hoe je dat snel kan doen, vaak al door één vraag te stellen. Jouw cliënt ontdekt onbewust dan exact de hulpbron die nodig is voor de verandering.

Waarom 16 dagen, andere instituten doen het in 9 dagen of zelfs in 7

In 9 of 7 dagen kan je nooit alle kennis goed integreren over Hypnose en zeker geen Master zijn. De praktijk heeft uitgewezen dat 16 dagen perfect is om goed de stof op te nemen. Het is ook verspreid over 5 maanden, zodat er goed de tijd wordt genomen om alles goed te integreren.

Ook doe je alles in een kleine groep waardoor je alles sneller en beter (on)bewust opneemt. Dit is essentieel om de Quantum Hypnose goed te leren beheersen en de EV-Methode te kunnen doen.

De onderwerpen in de Hypnose 2.0 Opleiding

 • Hoe kun je met Quantum Hypnose alle problemen oplossen
 • Je ontdekt hoe je magie en verwondering kan gaan inzetten
 • Verdieping van het Milton-model en beheers de taal die op een hypnotische manier iemand kan beïnvloeden
 • Hoe gebruik je hypnose voor blijvende veranderingen
 • Systemic Voice Regression. Een unieke manier van regressie doen die familieopstellingen, systemisch werk en werken met delen overbodig maakt
 • Reïncarnatie therapie
 • Je ontdekt hoe je gebruik kan maken van ruimtelijke en conversatie-ankers zodat je onopvallend en subtiel gemoedstoestanden kunt beïnvloeden
 • Je ontdekt hoe je emoties en herinneringen kunt transformeren zonder dat de cliënt het voelt of naar boven hoeft te halen
 • Je gaat de diepste staten van hypnose gebruiken om iemand compleet en totaal te verdoven
 • En vooral ga je ontdekken hoe je die magie kunt gebruiken waardoor je jouw cliënt een ‘believer’ maakt
 • En nog veel meer…

Wat krijg jij

In 5 blokken word je opgeleid in de kunst van de Hypnose 2.0. Je wordt getraind door toptrainers. Dit betekent dat je het nieuwste en beste op het gebied van Hypnose en NLP krijgt voorgeschoteld in 16 levensveranderende dagen.

Wanneer is de Hypnotherapie Masterpractitioner™

De data voor de Hypnose Masterpractitioner zijn:

Blok 1:

20-22 juli

Blok 2:

7-9 september

Blok 3:

12-14 oktober

Blok 4:

9-11 november

Blok 5:

7-9 december

Examendag:

22 december

Jouw investering

Iedere investering vraagt tijd en geld. Wat is persoonlijke groei jou waard? Wij denken dat dat het verschil gaat maken de komende jaren. Werkgevers kijken steeds meer naar hoe iemand is.

Het tarief voor de Hypnotherapie Masterpractitioneropleiding is 3450 euro. Dit is inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor bedrijven.

Belangrijk! Aftrekbaar

Omdat dit een beroepsopleiding is kan je het aftrekken van de belasting. Ook voor werkgevers bestaat er een gunstige regeling die het mogelijk maakt dat de opleiding deels door de belastingdienst wordt betaald. Dat maakt het nog interessanter. Kijk op de belastingdienst voor meer informatie.

Voor leraren is het goed om te weten dat je een lerarenbeurs kunt aanvragen voor deze opleiding bij de IG-groep. Kijk hier voor de voorwaarden.

Wil je de Hypnose trainingen volgen wees er dan snel bij want vol is vol en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. We werken namelijk met kleine groepen zodat jij maximaal persoonlijk kan groeien.

Want wat ontdek je nog meer in de Hypnose Masterpractitioner

 • Het revolutionaire nieuwe Quantum Hypnose Model
 • Hoe je effectiever wordt in je communicatie zodat je alle problemen kunt oplossen
 • Hoe je daardoor ook producten beter kunt verkopen
 • Hoe je als coach effectiever kunt worden
 • Hoe je structureel meer vertrouwen, lef en durf krijgt
 • Hoe je compleet angstvrij kunt zijn
 • De EV-Methode om emoties te wissen
 • De Hypnotische Coma
 • Hoe je vanuit de natuurlijke slaap iemand kan hypnotiseren
 • En nog veel meer…

Inschrijven

Je kan je inschrijven wanneer je een Hypnotherapie Practitioner certificaat. Wanneer je ergens anders je opleiding hebt gedaan is het goed om een verkennend gesprek aan te vragen.

Humor, een open blik en een nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren zijn ook vereisten. Heb je dat, dan staat niets jou in de weg om van jezelf een nog betere Hypnotiseur te maken. In de basisopleiding heb je de regels geleerd, in de master leer je het spel!

Examen

De hypnose 2.0 opleiding wordt afgesloten met een theorie en een praktijkexamen. Wanneer je dit goed doet dan slaag je voor de 2.0 opleiding. Herexamen kan aangevraagd en gedaan worden in overleg. De examendag is op 22 december.

Wat anderen ervan vonden

 

NLP wordt o.a. gebruikt:

Voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Om door middel van bewust taalgebruik de innerlijke beleving van jezelf en van anderen te veranderen, cq aan te passen.

Om intenser contact en rapport op te bouwen met iedereen.

Om bewust en effectief gebruik kunnen maken van non-verbale communicatievaardigheden.

Om liefdevolle en zorgzame relaties op te bouwen.

Om krachtige ankers aan te brengen die onmiddellijk zelfvertrouwen, creativiteit, alertheid, enz oproepen.

Om beter inzicht te krijgen in de dieptestructuur van iemands wereldmodel.

NLP wordt toegepast in individueel gebruik, in hulpverlening, leiderschap, opvoeding, onderwijs, coaching, mediation, enz.

en nog veel meer . . .

(bron: NVNLP)

Meld je NU aan voor de Hypnose 2.0 opleiding op 22 juli door onderstaand formulier in te vullen: