Eternal Awakening Seminar

Eternal Awakening Seminar

Super dat je erbij bent!

FAQ 

Deze pagina houden we up-to-date met nieuwe informatie over het seminar


Eternal Awakening seminar jan 2025

Waar is het precies?

In Taets, Zaandam. Het adres is: Middenweg 62 Hembrugterrein, 1505RK Zaandam

Wanneer en hoelaat precies?

Het is 11 en 12 januari 2025. Elke dag is van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur.
Kijk voor de route op https://www.taets.com/route/

Is er pauze?

Er is één lunchpauze iedere dag rond het middaguur.

[Lunch] Ik heb een normaal ticket en geen lunch bijbesteld, kan dat achteraf?

Alleen bij een Premium of VIP ticket is lunch inbegrepen. Achteraf bijbestellen kan via deze link: https://hypnose.plugandpay.nl/checkout/eternal-awakening-lunch

[Lunch] Hoe geef ik aan welke Lunch ik wil?

De keuze bestaat uit: vis, vlees, of vegetarisch. Meer informatie volgt later. Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Neem dan zelf je eten mee.

[Ticket] Ik heb nog geen ticket ontvangen

Dat klopt, deze wordt binnenkort gemaild via een ticketsysteem. Hetzelfde geldt voor de Lunch.

[VIP ticket] Wat zit in het Boekenpakket?

Je krijgt de boeken die Edwin heeft geschreven (2 stuks tot nu toe) tijdens het event. Deze krijg je daar en je kunt ze laten signeren en met mij op de foto.

Heb je al een of meerdere boeken dan heb je een leuk cadeau voor iemand anders natuurlijk.

Kan ik Parkeren?

Gratis parkeren maar niet onbeperkt dus probeer te carpoolen.

De parkeerplekken zijn niet oneindig én het is beter voor het milieu maar ook voor jezelf. Je komt namelijk makkelijk in contact met gelijkgestemden op deze manier. Daarom hebben we het 'Carpool Café' geopend. Stel jezelf kort voor en geef aan of je een plekje over hebt in je auto of er eentje zoekt. Dat doe je hier: https://community.hypnoseinstituutnederland.nl/boards/carpool-cafe

Wat moet ik meenemen

Je hoeft alleen een glimlach mee te nemen:-). Maar ook een notitieboekje en pen kan handig zijn om de vele inzichten die je gaat krijgen te noteren.

Kan ik connecten met andere deelnemers?

Absoluut! Je vindt alle deelnemers terug in onze community via deze link: https://community.hypnoseinstituutnederland.nl/boards/eternal-awakening-seminar-januari-2025

Leuk om daar van je te horen!

Toegankelijkheid

Taets is rolstoelvriendelijk.

Doe jij ook mee?


We gaan het doen op 11 en 12 januari in Taets, Zaandam. De dagen zijn van 10.00 uur tot omstreeks 17.00.  Er is één pauze op iedere dag waar je je lunch kan nuttigen, maar verder zijn we continu bezig om je intentie te versterken, je verleden op te schonen en je ideale toekomst kraakhelder te maken. We gaan dus veel doen en het wordt helemaal te gek. Dus ben je erbij die twee dagen? Lijkt mij te gek en omdat het een soort van mijn verjaardagsfeestje is, is de investering van je ticket kostprijs. Daar zit in principe geen lunch bij, dat is de uitgeklede prijs. Wil je dat wij je lunch regelen dan kan je dat bij het ticket zo direct toevoegen of anders zelf meenemen.


Alvast mijn excuus, maar ik ga geen rekening houden met een dieet. Dat mag je zelf regelen. Zou ik op mijn ‘echte’ verjaardag ook doen namelijk, dus vandaar. Maar je mag het zelf meenemen dus dat is top. Dat kan op andere locaties niet, maar bij deze wel dus dat hoeft je niet tegen te houden. 
Lunch geregeld is vis, vlees, of vegetarisch. Wat het precies wordt moet ik nog uitkiezen, maar dat zal het zijn. 


Datum

11 en 12 januari

Minimale prijs

50,- excl. BTW

Tijden

Van 10.00 tot 17.00

Locatie

Taets, Zaandam