Hypnotiseur in één dag! | Hypnose Workshop

Hypnotiseur in één dag

UITVERKOCHT!

DAAR WIL IK GEWOON BIJ ZIJN

Hypnose kan iedereen leren...

Ja echt! Ik heb het mijn zoontje geleerd toen hij negen jaar oud was en daarna ging hij met onze groep masters mee de straat op om mensen te hypnotiseren.

Dus ik weet dat het mogelijk is om iemand snel hypnose te leren. En als mijn zoon van negen het kan leren, dan kan jij het ook leren in één dag.

Je hoeft er niet eens je huis voor uit ook, want het kan allemaal onlive.

Onlive?

Ja via een livestream ga ik jou hypnose leren en het wordt geweldig. 

Net als Susan...

Ik was al een tijd thuis (deed een burn-out) en had me aangemeld voor het seminar in Utrecht.

Daar gebeurde bij mij zoveel dat de glinstering in mijn ogen weer terugkwam (die al een hele tijd weg was) en dat werd direct opgemerkt bij thuiskomst door onze dochter (haar woorden: "Mam, wat heb jij daar gedaan? Je ogen stralen weer!").

De glinstering is niet meer weggegaan! 

Of Jessica die zei...

Het is transformerend, verbindend en bewustwording van het je onderbewustzijn en dat daar de potentie ligt, dat gun ik iedereen en zelf vindt ik dat we daar naar toe moeten.


Het stroomt weer in mijn lijf, spanningen zijn aan het smelten en volgens mijn omgeving zit ik lekker in mijn vel, loop ik veel beter en straal.


Mensen geven terug weer graag bij mij in de buurt te zijn en voelen het enthousiasme en worden nieuwsgierig naar hypnose. Ik leef nu meer mijn missie om mensen te steunen en te helpen bij een beter en vitaler leven, want dat gun ik iedereen.

Het is je geboorterecht om je gewoon goed te voelen!

Maar ja, dan komt de opvoeding, de omgeving, de school, misschien de kerk, je vrienden en voor je het weet kan het heel anders lopen.

 

Stel je voor dat was nooit gebeurd? Beetje vreemde vraag want het heeft je ook gemaakt tot wie je nu bent, maar stel je het eens voor? Dan zou jij je gewoon heel goed voelen en meer lachen dan nu. Vrijer zijn dan nu.

 

Dat is wie je werkelijk bent zonder al die hypnotische programma’s.

 

En daar kan je niks aan doen. Zo gaat het bij iedereen. Het is niemand zijn schuld, maar je hebt er wel mee te maken. Dus wat ga je doen?


De beste tijd om een boom te planten was twintig jaar geleden aldus een Chinees spreekwoord. De een-na-beste tijd is nu.

 

Wanneer je nu hypnose gaat leren, dan krijg jij de sleutel naar je onbewuste. En daar zitten al die programma’s. Doe je dat niet? Prima, maar die programma's gaan gewoon door. Simpel.

Het is heel herkenbaar...

Mijn naam is Edwin Selij en ik ben eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en jouw trainer. Ik doe dit al meer dan 15 jaar en waarom ik dit ben gaan doen?


Ik voelde mij shit. Simpel. Depressief, bang en zocht naar een oplossing. Die heb ik gevonden. In mezelf. Want daar zitten alle oplossingen. Wat je ook ervaart nu, er is een oplossing.


Maar ja, kom maar eens erachter wat er allemaal werkelijk aan de hand is. Hypnose is daarbij een van de beste hulpmiddelen die je kan wensen. Want in die staat kan je er echt achter komen wat er speelt en wat de knop is die om moet. 


Doe je mee?

LIJKT MIJ TOF

Ervaringen over Hypnose instituut Nederland

Wat leer en ontdek jij tijdens deze workshop

 • Een Masterclass hypnose ontdekken en vooral doen.
 • Wat hypnose nu werkelijk is en wat je ermee kan
 • Ontdekken hoe je meer passie, plezier en vertrouwen kan krijgen.
 • Je zal het zelf ondergaan en ook word jij een hypnotiseur!

Zo ging het vorige event er aan toe. Nu zal het een andere setting zijn maar het effect zal evengoed mindblowing zijn!

Wat wordt er besproken deze dag

 • Hoe je mensen in hypnose kan brengen.
 • Hoe je snelle manieren kan gebruiken om mensen in hypnose te brengen.
 • Unieke taalpatronen voor onweerstaanbare communicatie
 • Je houdt ervan om anderen te helpen en wil dat uitbreiden en dat gaan we doen.
 • Verschillende manieren van hypnotiseren. 
 • De geheime hypnoseformule die altijd werkt
 • Hoe je de 'vingerknip' gebruikt om iemand te hypnotiseren.
 • Wat de ogen nu echt betekenen voor een hypnotiseur
 • En uiteraard ga je heel veel doen...

Video ervaringen van onze hypnose trainingen

Welke dingen gaan er nog meer gebeuren...

Je krijgt zelf meer...

Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, passie, gevoelens van geluk, energie en vul maar in allemaal... Dat is wat je allemaal gaat krijgen na deze dag. Dat is in ieder geval wat honderden voor jou hebben ervaren. 

Het VAIVAT - Systeem

Dit is het systeem wat je meteen al gaat leren op dag 1. Dit is het systeem wat we hebben gedistilleerd van alle oude meesters. We hebben het zo versimpelt dat iedereen het kan leren. Ik leerde dit al aan mijn zoon toen hij negen was en hij kon het ook. Zo simpel is het. En heel effectief...

Welke suggesties moet je niet geven

Wat moet je wel zeggen en wat juist niet in hypnose. Dat is essentieel. Zeg je het verkeerde op het verkeerde moment, dan kan je echt wel schade aanrichten. En dat doe je nu waarschijnlijk al. Dus je leert wat je juist wel moet zeggen!

Waarom hypnose zo goed werkt en waarom niet

Hypnose werkt. Zo simpel is het. Alleen je moet het wel goed uitvoeren. Met VAIVAT lukt het altijd, maar als je dat niet gebruikt dan kan het ook wel eens niet werken. En zo zijn er nog een paar essentiële dingen die ervoor kunnen zorgen dat het niet werkt. Die behandelen we uiteraard deze twee dagen zodat het jou niet gaat gebeuren.

Hoe maak je meteen een klik met mensen

Wanneer je een klik hebt met mensen dan gebeuren er wonderlijke dingen. Jij doet ook veel meer voor mensen als je een klik voelt toch? Mensen gaan ook veel makkelijker in hypnose als je een klik met ze hebt dus hier gaan we aandacht aan besteden.
Ze delen hun kennis en houden niks geheim.
Op het gebied van hypnose zijn ze helemaal top.  Hypnose leren van Edwin en zijn team is leuk en bovenal leerzaam. Zoals leren moet zijn.
Jeroen van Rooij
Dit is een aanrader!
Super leuke seminar gehad. Echt heel bijzonder, en een hele dikke vette aanrader!


Gewoon doen en laat je verwonderen door Edwin.
Jeff Mertens
Fantastisch weekend!
Wat een fantastisch weekend was dit hypnose seminar. Sta te popelen om met de basisopleiding 1.0 te starten! Top team bij HIN!!! Lieve mensen.... thanks
Martijn Brokken

Hypnose leren!

Op 21 november is het zover! Dan ga ik voor de laatste keer dit jaar deze hypnose workshop geven. Je kan het eigenlijk zelfs wel een masterclass noemen. Vanwege corona zijn er heel veel dingen bij ons afgelast maar de opleidingen zijn onlive doorgegaan. 


En met succes! Het werkt bijna nog beter online dan live dus vandaar dat ik jou deze kans niet wil onthouden.


Of ik dit nog een keer ga doen is de vraag. Als je je aanmeldt en je kan die dag niet dan krijg je gewoon de dag toegestuurd. Hoe cool is dat! 


Normaal zou zo een dag makkelijk 250 euro zijn, maar ik heb iets cools voor je. Als je nu gaat meedoen dan kan je voor 79 euro al meedoen.


Omdat dit zo een aparte tijd is ga ik het voor die prijs doen. Ik weet het, misschien gek, maar ik doe het gewoon. Dus doe er je voordeel nu mee want de prijs gaat omhoog richting de datum van de workshop!

€ 397,-

139 euro

Hypnotiseur in één dag!

Normaal zou zo een dag makkelijk 397 euro zijn maar vanwege deze aparte tijd is het nu slechts 139,-. Hoe lang dat zo blijft weet ik niet dus doe er je voordeel mee!

Handige weetjes voor het event

Datum van event is

21 november

Alles gaat via de Livestream!

Een ticket is makkelijk aan te schaffen

Kijk maar hierboven

Tijden zijn vanaf   10:00 - 17:00

De dag is van 10.00 tot 17.00

Locatie: 
Lekker Thuis :-)

Heerlijk in je eigen omgeving