Page content

Totale Pakket – All in

Aan alle mensen die graag anderen zouden willen helpen…

“Ontdek hoe jij mensen echt kan gaan helpen door niet aan symptoombestrijding te doen maar door echt naar de kern te gaan van een probleem.”

Het geheim om een goede hypnotherapeut te worden is eigenlijk heel simpel…

Edwin Selij

Beste lezer,

Als jij een eigen praktijk zou willen, mensen zou willen helpen en echt effectief problemen op zou willen lossen dan is dit wel interessant denk ik.

Heel veel therapievormen werken maar half-half en voor sommige mensen. Wanneer ik cliënten zie dan zijn ze vaak overal al geweest en hoor ik het ene na het andere verhaal over allerlei therapievormen die niet hebben gewerkt.

Je bent mijn laatste hoop, zeggen ze dan…

Ja ik weet het, vrij dramatisch, maar je moest eens weten hoe vaak ik dat wel niet heb gehoord. En dat is jammer want als ze naar iemand waren geweest die dezelfde vaardigheden had gehad als ik heb, dan waren ze al van hun probleem af geweest.

Het is namelijk echt niet zo dat ik een gave heb of met een uniek talent ben geboren. Veel van mijn cliënten denken dat wel omdat ik op tv mensen razendsnel van problemen heb afgeholpen. Prima natuurlijk als ze dat denken maar ze vergeten dat ik gewoon mezelf iedere dag train.

Mijn naam is Edwin Selij en ik had een droom om andere mensen professioneel te gaan helpen. Zelf weet ik nog heel goed dat ik in het begin het heel lastig vond om de juiste methodes en de juiste cliënten te vinden.

Vooral die laatste twee daar was ik naar op zoek. De juiste methodes maar ook de juiste cliënten want ik kwam erachter dat dat misschien nog wel belangrijker was, want de juiste cliënten aantrekken zal het verschil maken in je praktijk. En daar hoor je niemand over…

Wie wil er nog meer een succesvolle hypnose praktijk?

Sceptisch

Meer dan 12 jaar geleden begon ik mijn praktijk en kwam erachter dat er verschillende manieren waren om mensen te helpen. Zo begon ik met Reiki en gaf daar ook cursussen in.

Je moet weten dat mijn cursisten bijna allemaal bouwvakkers waren omdat ik toen nog werkte in de bouw.

Als je het hebt over sceptische en nuchtere mensen dan zijn dat toch echt wel Zaanse bouwvakkers. Het mooie was echter dat ze wel degelijk wat merkte ervan, net als ik.

Al vroeg kwam ik erachter dat je moet uitkijken met scepsis want wat vaak het verst van je afstaat heeft in potentie vaak de meeste groei in zich voor jou. En het heeft mij veel gebracht, alleen de effectiviteit was niet echt te meten.

Pas toen ik een paar jaar erna in aanraking kwam met NLP ontdekte ik een snellere manier die nog beter werkte.

Op dat moment werd mijn praktijk ook groter en kon ik meer mensen helpen en ook steeds sneller.

Maar het lukte niet altijd en dat was frustrerend. Soms kwam het weer terug, was het niet weg en ik kreeg sterk de indruk dat ik niet tot de kern kwam van het probleem. Het was eigenlijk gewoon symptoombestrijding wat ik deed. Hetzelfde als wat de dokter doet met een pilletje alleen wat gezonder.

Was het effectief? Jawel, maar niet perse heel efficiënt, want vanuit diezelfde voedingsbodem werden er gewoon weer andere problemen gecreëerd. Prima voor de klantenbinding zou je kunnen zeggen, maar ik zit zo niet in elkaar. Mij gaat het er niet om dat ik mensen heel veel keer zie.

Sterker nog, het liefst zie ik je 1 of 2 keer en dan is het gewoon opgelost en voel je je vrijer, sterker en ben je zelfredzaam. Dat is mijn doel.

Zo ben ik namelijk ook zelf van mijn eigen problemen, vooral zeer hardnekkige verslavingen, afgekomen en ontdekte dat wat ik deed bij mezelf een techniek was die je anderen kon leren.

Een techniek die je gewoon kan leren?!?

Dat was mijn reactie toentertijd. Maar goed, ik kan niet iedereen helpen en bevrijden van zijn of haar probleem. En daarom heb ik opleidingen ontwikkeld die jou in staat gaan stellen om dezelfde vaardigheden te ontwikkelen als die ik nu heb en waarmee ik de levens van mezelf en anderen enorm heb verrijkt.

Het zijn verschillende opleidingen die je na elkaar kan volgen en je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te volgen, behalve als je werkelijk voor Mastery wilt gaan en je eigen succesvolle praktijk wilt gaan openen of zonder enige twijfel iedereen altijd kunnen helpen.

Je kan met de eerste opleiding al direct aan de slag en dat is natuurlijk heel waardevol.

Er zijn verschillende niveau’s die je kan doorlopen

 • Het basisniveau waarmee je al meteen met het geleerde aan de slag kan gaan. Het mooie van dit niveau is, is dat je ontdekt hoe je zeer effectief en snel kan hypnotiseren. Je ontdekt namelijk hoe je mensen kan verwonderen. Ook leer je hier alle basisprincipes van NLP die zeer nuttig en effectief zijn in iedere sessie.
 • Het Advanced niveau brengt je naar een niveau van hypnose en hypnotherapie waarmee je zeer snel tot een resultaat zal komen, zodat je bij iedere cliënt nog meer verwondering creëert.
 • Het Masterniveau is voor mensen die echt een praktijk willen beginnen en door willen groeien tot de beste in hun vakgebied.
 • Het Advanced Mastery niveau is het niveau waarin je ontdekt hoe je jouw praktijk zo kan profileren dat het niet alleen overleeft maar ook overwint

Wat iedereen zou moeten weten over het hypnotiseren van mensen

Dat ontdek je in de basisopleiding op 20 januari 2017 in Wormerveer. In het eerste niveau ontdek je een vorm van hypnose die vrijwel niemand gebruikt in de wereld omdat het een van geheimen is in de showhypnose.

Magie

Je moet weten dat showhypnotiseurs de beste hypnotiseurs zijn. Zelf ben ik en de trainers van de basisopleiding bij mensen geweest die 100.000 mensen hadden gehypnotiseerd. Nou, dan kan je hypnotiseren…

Van die mensen wil je het leren en daarom heb ik bij die mensen getraind en de geheimen die ik heb ontdekt delen we met jou in de 16 daagse hypnose basisopleiding. De magic box over hypnose gaan we dan openen :-)

Je ontdekt dan in 5 blokken van drie dagen (+1 examendag op 17 juni) :

 • De 5 geheime componenten die ervoor zorgen dat jij mensen zal verbazen en verwonderen met jouw vaardigheden en dat al na drie dagen..
 • De woorden die je moet gebruiken om mensen echt in een hele diepe staat van hypnose te krijgen en welke woorden je absoluut moet vermijden…
 • Hoe je mensen in hun kracht kan zetten met hypnose
 • Hoe je in hypnose dromen kan gaan creëren die de cliënt inzicht geven en blijvende verandering kan creëren
 • De regressie waarmee je echt effectief problemen kan oplossen en voorbij gaat aan de symptoombestrijding
 • Hoe je met directe hypnose het onbewuste kan instrueren om mee te helpen aan de verandering zodat het onbewuste voor je gaat werken in plaats van tegen je
 • Dat je zelf veel sneller over problemen heen kan stappen
 • Dat je veel zelfverzekerder wordt en je krijgt nog veel meer zelfvertrouwen
 • Hoe je contact kan gaan maken met jouw onbewuste en jouw onbewuste vanaf dan alles kan gaan vragen wat je wilt. Deze zelfhypnose is zeer effectief en kan je vanaf dat moment overal voor inzetten.
 • Dat je echt het gevoel gaat krijgen dat je iets kan en dat ook kan gebruiken
 • Hoe je kinderen of jongeren kan helpen met faalangst of examenvrees
 • Hoe je zelf doelen kunt stellen op een manier zodat je die doelen ook gaat bereiken
 • Hoe je emoties de baas wordt en je vrijheid weer terug krijgt
 • Allemaal nieuwe mensen die ook geïnteresseerd zijn in hypnose, NLP en persoonlijke ontwikkeling
 • Een andere kijk op de wereld en gaat nog meer mogelijkheden zien
 • Dat je nog veel beter wordt in je communicatie en voelt je zekerder in gesprekken met anderen
 • Dat je deze vaardigheden mee neemt voor de rest van je leven
 • Hoe je razendsnel negatieve gedachten en gevoelens kan stoppen bij jezelf en anderen
 • Welke overtuigingen goed zijn om te hebben om een leuker en gelukkiger leven te hebben
 • Hoe je discussies altijd naar je hand kan zetten met bijna ninja-achtige gesprekstechnieken
 • Hoe je jouw taal zo kunt gebruiken zodat je elk conflict bijna wel op kan lossen
 • Hoe je snel en een diepgaand contact kan maken met anderen
 • Hoe jij je eigen gedrag stuurt en waardoor je je eigen gedrag stuurt. Dit is vaak een enorme eye opener voor mensen
 • Hoe je door specifieke vragen snel kan gaan doordringen tot de echte kern van een probleem. Je zal merken dat mensen vaak hele andere issues hebben dan ze aan de oppervlakte vertellen aan je
 • Hoe je een meester wordt in kalibreren zodat je anderen mensen kunt gaan ‘lezen’
 • Hoe je effectiever kunt communiceren met klanten, collega’s, vrienden, familie en jezelf
 • Hoe je zelf steeds meer verantwoordelijk wordt voor je eigen keuzes en handelingen waardoor je zal merken dat je steeds meer in je kracht komt
 • Hoe je jezelf in de weg kan zitten door belemmerende overtuigingen en hoe je die kunt ombuigen tot krachtige, nieuwe overtuigingen die je weer op weg helpen
 • En nog veel meer…

Waar heel veel opleidingen theoretisch zijn of maar een enkele techniek aan je leren, ontdek je bij ons alleen ‘de best practices’. We worden niet voor niets de Nijenrode van Hypnose genoemd, dat heeft een reden. Alle trainers hebben een eigen praktijk en de trainers van de hypnose basisopleiding behandelen nog steeds tientallen mensen in de maand. Je krijgt o.a. les van Nico Jacobs en Bianca L’abée, beide toptrainers en ervaringsdeskundigen.

Bianca L'abéeNico Jacobs

Bij ons krijg je namelijk niet je certificaat omdat je betaald hebt. Nee je moet er echt wat voor doen en het examen is niet perse een wandelingetje door het park. Maar goed wanneer jij de intervisiedagen bijwoont, de examenstof goed oefent en traint dan staat niets je in de weg om te slagen en ook echt het gevoel te hebben dat je het verdient hebt.

Na deze opleiding ben jij een goede hypnotiseur,
hypnose therapeut en hypnose coach

Net zoals Elise die na de opleiding zeer enthousiast was…

Deze 16 dagen ervaren veel mensen als ‘life changing’. Ze ontdekken dan vaak dat ze veel makkelijker weten wat ze nu werkelijk willen en ook weten hoe ze dat moeten halen.

Stel je eens voor dat jij precies zou weten wat je wilt en dat ook helder zou kunnen communiceren naar anderen?

Dat je voeling kan maken met je missie en je kan bevrijden van alle belemmeringen die misschien nu nog tegenhouden om het leven echt ten volle te gaan leven?

Zelf was ik een verslaafde bouwvakker die geen enkel doel had, zichzelf een enorme mislukking vond en het liefst van de wereld zou willen verdwijnen…

startpunt

Ik hoop dat jij een iets ander startpunt heb, maar wat ik ermee wil zeggen dat ieder startpunt prima is.

Wanneer je terugkijkt op je leven wanneer je op je sterfbed ligt wil je toch met een gevoel van trots terug kunnen kijken en beseffen dat je er alles uit heb gehaald? Wanneer je besluit om jezelf persoonlijk te ontwikkelen gebeurt er iets.

Je kiest voor jezelf en je gaat jouw unieke pad lopen en creëren. Deze training helpt je om dat nog helderder te krijgen en je zal ook de vaardigheden krijgen om dit pad ook te durven lopen met alle uitdagingen die daarbij horen.

Wanneer je de basis opleiding al hebt gedaan dan kan je meteen door met de Advanced hypnose opleiding.

Ontdek hoe je mensen echt kan gaan helpen door niet aan symptoombestrijding te doen..

Regressie

In de Advanced Hypnose opleiding gaan we verder door voorbij de symptomen te gaan. Wat je tot nu toe hebt gedaan is werken aan het probleem, maar wat is de kern van een probleem en heb je die wel aangeraakt?

Dat is de essentie van deze opleiding. Je gaat in deze opleiding voorbij de symptomen en echt naar het ontstaan van het probleem.

In deze opleiding ontdek je:

 • De systemic voice regression, de meest uitgebreide en effectieve regressie die er is en die ik heb geleerd van iemand die wel 10.000 regressies heeft gedaan in zijn leven.
 • Hoe je effectief trauma’s, angsten, fobieën, dwang en zelfs depressies kunt aanpakken
 • Hoe je mensen met chronische pijnklachten kan gaan helpen en ze zelfs eraf kan gaan helpen
 • Hoe je een meester wordt in taal en communicatie en daarmee zelfs ingewikkelde mentale problemen bij mensen in een gesprekje aan de koffiezetautomaat kan oplossen
 • Hoe je vaardigheden kan gaan kopiëren van de beste hypnotiseurs in de wereld en daarmee jouw vaardigheden naar het volgende niveau kan brengen
 • Hoe je emoties kan gaan loslaten zonder ze te voelen
 • Hoe je kinderen kan verbazen en verwonderen zodat ze heel snel emoties, angsten en zelfs traumatische ervaringen achter zich kunnen laten en weer hun kind-zijn kunnen omarmen
 • Welke 5 overtuigingen de basis vormen van bijna alle problemen die je tegenkomt en waarom het goed is om die op te sporen zodat je echt iemand effectief kan helpen
 • Welke 5 afweermechanismes er zijn en hoe je die kan ontdekken. Weet je die niet dan kan de cliënt je namelijk heel makkelijk om de tuin leiden terwijl jij denkt dat je goed bezig bent.
 • Hoe je succesvol gedrag kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving
 • Hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende vaak onbewuste processen direct zichtbaar kunt maken
 • Hoe je metaprogramma’s kunt inzetten om zo mensen nog beter te ‘lezen’
 • Hoe je jezelf beter presenteert zodat je ook sneller resultaten zal halen
 • De meest ‘up to date’ technieken uit het NLP van John Grinder en Richard Bandler, zoals bijvoorbeeld de New Code technieken
 • En nog veel meer…

Wanneer je deze opleiding met goed gevolg afrond ben jij een Advanced Hypnose therapeut en Advanced Hypnose coach.

Wanneer je dit niveau hebt bereikt hoor je echt wel bij de betere coaches en therapeuten qua vaardigheden. Er zijn maar weinig therapeuten die deze vaardigheden op dit niveau bezitten en inzetten. Jij hebt ze hierna wel. De opleiding wordt gegeven door Nico Jacobs, Bianca L’abée en Edwin Selij

Nooit meer vastlopen in een sessie of met een techniek…

Een baanbrekend idee in de hypnose wereld…

Na het Advanced niveau is er namelijk nog een diepergaand niveau en dat is het niveau van Hypnose Master. Wanneer je master wilt worden in hypnose, hypnose coaching en hypnose therapie dan wil je dit niveau ook gaan beheersen.

Want op dit niveau ga je nog meer de diepte in.
Je gaat namelijk in dit niveau ontdekken:

 • Hoe je effectief kunt gaan werken met cliënten die continu de boel saboteren
 • Hoe je verschillende delen kunt gaan aanspreken bij de cliënt om zo tot een compromis te komen
 • Hoe je metaforische verhalen kan gaan vertellen die een leven lang doorwerken
 • Welke verhalen zeer geschikt zijn en welke je nooit moet gaan vertellen (en bijna iedereen vertelt deze wel…)
 • Hoe je jouw verhalen zo kan ‘verbouwen’ dat ze hypnotische voertuigen worden voor blijvende verandering
 • Hoe je met vermeende entiteiten moet omgaan in hypnose
 • Hoe je kan gaan tijdreizen met je cliënt en hem kon loskoppelen van negatief karma en hem weer kan koppelen aan zijn missie
 • Hoe je contact kan maken met je hogere zelf en hoe jezelf dus ook weer contact kan gaan maken met je missie
 • Hoe je kan gaan groeien naar het niveau van een ‘6e Dan hypnotiseur’
 • Dat je zelf ook weet wat je werkelijk wilt
 • En nog veel meer…

Na dit niveau hoor je absoluut bij de beste qua vaardigheden. Je hebt nu alle vaardigheden in de pocket om een echt een verschil te gaan maken bij je cliënt en bij anderen.

En ja je bent ook op een niveau aanbeland waar je je enorm zelfverzekerd voelt, krachtig en een enorm zelfvertrouwen hebt om dit gewoon te gaan doen. Vanaf nu is het gewoon doen en gaan knallen.

Vanaf dit niveau vind ik dat je jezelf eigenlijk moet verplichten om deze vaardigheden echt te gaan gebruiken om van de wereld een betere plek te maken. Je hebt het namelijk nu in je om dat ook werkelijk te gaan doen en het zou echt zonde zijn om dat niet te doen.

Hoe je een succesvolle praktijk kan opbouwen
zonder veel te werken

Mastery

Het laatste niveau is het niveau van Advanced Mastery. Dit bestaat niet uit het aanleren van nieuwe vaardigheden want je weet het nu allemaal.

Nee, dit niveau gaat over het slijpen van die vaardigheden en het ontdekken van jouw eigen stijl. Dit niveau gaat over het creëren van cliënten.

Je je hoort het goed. Het gaat niet over het krijgen van cliënten of nog erger, het aantrekken van cliënten alsof ze zomaar komen… Nee, het gaat over het creëren van je ideale cliënt.

Daar zijn manieren voor namelijk en die ga jij ontdekken. Deze manier leerde ik voorheen alleen aan de mensen in het Elite traject. Nu dus ook in advanced mastery.

Want wat ga je dan ontdekken in Advanced Mastery?

 • Hoe je cliënten creëert en een praktijk kan opbouwen van minimaal 100K omzet
 • Hoe je dat kan doen zonder website, emailmarketing, visitekaartjes of social media
 • Hoe je wel al die ‘internet kanalen’ kan gaan inzetten voor nog meer impact. Je hebt het niet perse nodig maar het kan zeker een verschil maken.
 • Hoe je jezelf meteen kan neerzetten als de beste therapeut/coach?
 • Hoe je van je cliënten jouw levenslange ambassadeurs maakt.
 • De manier die topcoaches wel hebben en jij nog niet. Dit is het verschil dat het verschil gaat maken
 • Hoe jij je sterk en krachtig erbij kan voelen en echt ook jouw leven kan gaan leven op de manier zoals jij wilt

Ook ga je sessies doen en die gaan we filmen zodat we kunnen terugkijken wat jij daar nu precies aan het doen bent. Deze manier van feedback krijgen is uniek en je zal merken dat je daar enorm van zal groeien.

Wij willen namelijk alleen de beste opleiden en gaan er ook voor zorgen dat jij de beste gaat worden in jouw vakgebied. Niet alleen met de vaardigheden, maar ook hoe jij jezelf moet gaan profileren.

Als mensen mij tegenwoordig bellen dan willen ze meteen een afspraak. Ze hebben al besloten dat ze met mij willen werken omdat ze denken dat ik de beste ben.

Dat zeggen ze ook. Hoe vaak ik wel niet hoor ‘Ik wil alleen met de beste werken en dat ben jij…’ Dat zeg ik niet om op te scheppen maar om je te laten zien dat jij dat ook kan bereiken.

Deze mensen kennen mij niet eens, ze hebben mij nooit live aan het werk gezien maar ze nemen dat aan….

Waarom nemen ze dat aan?

Dat is de essentie van Advanced Mastery en dat ga ik jou leren zodat ze dat ook bij jou gaan denken. Weet je, de Nederlandse markt ligt echt nog helemaal open. Zelfs in de meest concurrerende markten is er nog genoeg ruimte.

De meeste coaches/therapeuten zijn namelijk vrij lui als het gaat om zichzelf te profileren en daar kan jij van profiteren.

Het geheim om een goede hypnotherapeut te worden is eigenlijk heel simpel

 • Je begint in de basisopleiding van 16 dagen verspreid over 5 maanden en 1 examendag, waarbij je iedere maand 3 dagen opleiding krijgt (op vrijdag t/m zondag). Je wordt in deze opleiding getraind tot een van de beste hypnotiseurs die ook daadwerkelijk mensen goed kan helpen. Jouw investering voor deze opleiding is 3450 euro inclusief BTW en die begint op 20 januari.
 • In de Advanced opleiding van 16 dagen ontdek je alle advanced technieken om jouw vaardigheden naar een nog hoger niveau te brengen. Je zal ontdekken dat er nog een hele nieuwe wereld valt te ontdekken wat hypnose betreft. Na deze opleiding ben je dan ook advanced hypnotiseur en kan je bijna ieder probleem wel aan. De investering voor deze opleiding is 3450 euro. Deze opleiding begint op 21 juli. 
 • Na de advanced is er nog een niveau en dat is het niveau van master hypnotiseur. In deze opleiding gaan we dieper in op alle verschillende componenten die er zijn in een sessie zodat je in alle componenten echt een hypnose master gaat worden. De investering voor deze opleiding is 3450 euro.
 • En wil je echt hypnotherapeut gaan zijn dan is dit het laatste niveau wat we aanbieden. Dat is het niveau van Advanced Mastery en na deze module mag je jezelf hypnotherapeut noemen en krijg je een licentie van ons. Je komt dan ook op de website en krijgt een eigen pagina. De investering voor deze opleiding is 3450 euro. De opleiding begint september 2017

Daarbij krijg je ook nog…

Bonus!

 1. Je krijgt er video’s bij die je kan bekijken in de online leeromgeving als naslagwerk. Bij iedere opleiding krijg je een naslagwerk die je terug kan bekijken ter waarde van 499 euro per opleiding. Totaal loopt dit dus op naar bijna 3000 euro aan extra video’s.
 2. De eerste 10 krijgen zelfs een gratis coachingssessie met transformational coach Edwin Selij ter waarde van 1000 euro
 3. Het is een beroepsopleiding dus betaalt de belastingdienst ook al gauw de helft mee!

Jouw garantie!

 1. Als je het na dag 1 niets vindt dan kom je naar mij toe en dan krijg je je volledige bedrag terug. Ja, helemaal en zonder te zeuren!
 2. Sterker nog, wanneer je na blok 1 in die maand mensen gaat hypnotiseren en je hebt de strategieën geprobeerd maar ze werken niet en je kan dat aantonen, dan krijg je ook je geld terug en mag je alle bonussen houden.

Normaal als je dus alles los zou aanschaffen is jouw investering bijna 20.000 euro!

Dat is inderdaad een forse investering, maar als je daarbij beseft dat je leert hoe je de ideale cliënt creëert, dan zal je merken dat je dit bedrag er al na twee jaar lachend uit kan hebben.

Want de manier waarop jij cliënten gaat creëren dat zal het verschil gaan maken. Stel je eens voor dat 1 cliënt jou 20.000 euro betaalt voor een verandertraject. Dat is waar we heen gaan werken en natuurlijk kan je prima mensen ook helpen die dat geld nooit zouden kunnen betalen, maar dan kan dat ook.

Zelf help ik ook nog steeds mensen gratis, alleen adverteer ik daar niet mee. Mijn prijsklasse ligt vele malen hoger en die van jou straks ook wanneer je gaat meedoen. Want met meer inkomen kan je veel relaxeder de dingen doen die je echt graag wilt.

Wat anderen vonden van de opleidingen…

Testimonial Koos Schinkel

Koos Schinkel

“Na een reis langs vele opleidingen, zoals NLP, Mindfulness, EMDR en een Trainers opleiding kwam ik er achter dat er nog één instrument in mijn gereedschapskoffer ontbrak; Hypnose.

Nu ga ik nooit over een nacht ijs, dus heb ik verschillende info bijeenkomsten bezocht. Ik wilde natuurlijk wel een hele goede opleiding volgen. Het liefst de beste.

Uiteindelijk werd ik door een ‘kenner’ getipt om eens met Edwin Selij contact op te nemen. Een gouden tip naar wat zou blijken.

De Hypnose opleiding is ronduit een succes te noemen. Op speelse wijze neemt trainer Edwin Selij je mee door hypnose land.

Vele technieken van inductie en hypnotherapie heeft hij ons eigen gemaakt laten maken. Elke techniek werd ogenschijnlijk moeiteloos door Edwin ingeluid door een prachtig metafoor of anekdote. En passant werd, tijdens de demonstraties menig deelnemer afgeholpen van zijn of haar issue, of geestelijk- en/of lichamelijk probleem.

Na elk lesblok bracht ik, als mental coach, het geleerde direct in de praktijk en kwam tot de ontdekking dat het echt werkt. De uitleg van Edwin werkt zo krachtig, dat je het na enig oefenen volledig beheerst.

Meegezogen in de passie van Edwin kon het niet anders dan dat ik de Master Practitioner ook zou gaan volgen. Daarvan heb ik het 1e blok inmiddels mogen volgen. Mijn verbazing en techniek werd in dit eerste blok meteen verdubbeld. Gevolg: ik ben in staat om nog mooiere dingen te doen en nog meer mensen te helpen. En dan te weten dat ik nog 3 blokken te gaan heb. Wat voor moois gaat mij dat nog brengen?”

Koos Schinkel
(Communicatie Trainer, Mental Coach en succesvol Hypnotherapeut)

.”En zo zijn er nog heel veel meer die de opleiding een geweldige reis vonden… Ben jij de volgende?”

Hieronder kan je de pakketten kiezen die je wilt. Alleen tijdens deze lancering zal de investering zo laag zijn. Hierna zal de normale investering weer actief zijn.

Hypnose
basispakket

 • Hypnose basisopleiding + NLP basis principes
 • Hypnotherapie video’s

€ 3450,-

Direct Bestellen

Of makkelijk in 4 termijnen

Hypnose advanced pakket

 • Hypnose basisopleiding + NLP advanced principes
 • Hypnose advanced

€ 7000,-

Direct Bestellen

Of makkelijk in 12 termijnen

Hypnotherapeuten pakket

 • Hypnose basisopleiding + NLP basis
 • Hypnose advanced + NLP advanced
 • Hypnose master
 • Hypnose advanced mastery

€ 13.000,-

Direct Bestellen

Of makkelijk in 20 termijnen

Pakket 1: Het hypnose basispakket waarin de basisopleiding + NLP basis zit voor 3450 euro

Pakket 2: Het hypnose en Best of NLP pakket, waarin de basis en de hypnose advanced zit voor 7000 euro

Pakket 3: Het hypnotherapeut pakket waarin je alles krijgt om te worden tot een volwaardig hypnotherapeut en je een bloeiende praktijk zult opbouwen, een plek krijgt op de website en een licentie. Voor 13.000 euro.

P.s. Hoe lang de bonussen erop blijven weet ik niet. Die kunnen zomaar eraf zijn de volgende keer.

De data in Wormerveer zijn

Hypnose basis: 20-21-22 jan / 17-18-19 febr / 17-18-19 mrt / 21-22-23 apr / 19-20-21 mei / 17 juni (examen)

Hypnose Advanced opleiding: 21-22-23 jul / 1-2-3 sept/ 29-30 sept + 1 okt / 20-21-22 okt / 10-11-12 nov / 16 dec (examen)

Nog meer testimonials

Comment Section

1 reactie op “Totale Pakket – All in


Door Jaap op 5 juli 2016

Life Changing! ik raad iedereen die zijn/haar leven een positieve wending wil geven aan om deze opleidingen te volgen!

Plaats een reactie


*