Page content

Allergie tomaten hoeft niet meer

Allergie tomatenAllergie tomaten komt vaak voor. Het hoort bij de familie van nachtschades en dat betekent dat bijvoorbeeld ook de aardappel en de aubergine erbij horen. Als mensen allergisch zijn voor alle nachtschades spreken we van een meervoudige voedselallergie.

Allergie tomaten

Wanneer jij allergisch bent voor tomaten dan kan het al zijn dat jij het al hebt wanneer het ergens inzit en je weet niet eens dat het erin zit. Zoals in de meeste pastasauzen bijvoorbeeld. Dat kan jij niet eten.

Enige tijd geleden had ik een klant die allergisch was voor tomaten en hij kreeg direct rode vlekken overal in zijn gezicht als er maar een beetje tomaat in zijn mond kwam. Dit soort reacties zie je vaak bij allergieën en dat hoeft niet.

Na de behandeling, die in dit geval een uur duurde, komt dan de LIVE test en hij at zonder problemen een tomaat. Niet dat hij het lekker vond, sterker nog hij vond het helemaal niet lekker. De reacties bleef echter uit en de vlekken kwamen niet tevoorschijn. De tomaat werd echter niet veel lekkerder dus of hij het gaat eten? Ik denk het niet, maar pastasauzen kan hij wel weer eten en ook als er in een salade een tomaatje zit hoeft hij nu niet meer in paniek te raken. Dat is vrijheid.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen weer meer keuzevrijheid krijgt in zijn leven. Een allergie voor tomaten hoeft niet en belemmert je teveel. En dat terwijl je er binnen een uur vanaf kan komen. Gun jezelf ook die vrijheid en de heerlijkheid dat je als je wilt gewoon een tomaat kan eten. Dat de allergie gewoon weg is.

Dat is toch vrijheid. Wil jij die vrijheid ook ervaren? Dan is het goed om direct contact op te nemen met ons Instituut. Bevrijd je van de allergie tomaten.

  Comment Section

  1 reactie op “Allergie tomaten hoeft niet meer


  Door Saskia op 31 mei 2013

  Ik ben allergisch voor de tomatenplant, krijg door contact bulten en vreselijk jeuk.Kan dit ook verholpen worden.Ik heb een kas met tomaten planten en ik moet deze anders verwijderen.

  Vr.groet

  S.van der Meulen

  Plaats een reactie


  *