Ja wij gebruiken cookies
Gratis hypnose webinar volgen?
Ja dat wil ik wel

Page content

Ons Team

Hier is het Team van Hypnose Instituut Nederland!

Het team van Hypnose Instituut Nederland is groeiende en binnenkort komen daar nog meer mensen bij! We zijn allemaal gedreven hypnotherapeuten die jou kunnen en willen helpen met jouw uitdagingen.

Edwin Selij 

Eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en al jaren een autoriteit op het gebied van hypnose en hypnotherapie. Hij geeft kwalitatief hoogwaardige hypnose opleidingen en is Hypnose mastertrainer van het instituut.

Edwin geeft zowel de Hypnose advanced, de master en de advanced mastery opleiding.

 

Nico Jacobs

Nico is een van de hoofdtrainers bij Hypnose Instituut Nederland en heeft daarnaast een succesvolle praktijk, waarvoor men graag in de wacht staat.

Daarnaast is hij Aikido leraar en combineert die kennis in de hypnose basisopleiding die hij samen met Bianca zowel in Wormerveer als in Helmond geeft.

 

Bianca L’abée

Bianca is een van de hoofdtrainers bij Hypnose Instituut. Ze geeft samen met Nico de Hypnose Basis opleiding 1.0 in Wormerveer en start binnenkort ook als trainer van de Hypnose Advanced opleiding 2.0.

Bianca is een fantastische trainer en hypnotherapeut en combineert haar ruime praktijkervaring en kennis met een goede structuur wat de training een enorme meerwaarde geeft.

 

Jaap Hulsmann

Jaap is Hoofd Marketing en Sales bij Hypnose Instituut en heeft ruime ervaring in het opzetten en trainen van teams. Hij bezit zijn Hypnose & NLP Practitioner en Master en is het creatieve brein van de organisatie.

Jaap is ook een van de hoofdtrainers van de Switch-Week, het persoonlijk ontwikkelingstraject voor jongeren van 14-18 jaar.

Farah Lutvica

Farah is een van de jongste NLP trainsters ter wereld in de lijn van John Grinder maar desondanks toch al jaren bezig in de persoonlijke ontwikkeling. Vanwege haar brede kennis en enorme drive op jonge leeftijd is zij o.a door TED gevraagd om te spreken en geeft zij lezingen op scholen om jongeren in hun kracht te zetten.

Farah is ook een van de hoofdtrainers van de Switch-Week, het persoonlijk ontwikkelingstraject voor jongeren van 14-18 jaar.