Page content

Personal Mastery Level 1

Hypnose is iets wat eigenlijk overal wel is. Vaak zeg ik tegen mensen het is niet mijn taak om je in hypnose te brengen om je probleem op te lossen, je moet juist uit de hypnose komen die jij je probleem noemt.

Dat is wat er vaak aan de hand is. Je bent angstig omdat je jezelf angstig maakt. Je bent depressief omdat je jezelf depressief maakt. Zelf geloof ik niet dat je iets mist of dat je kapot bent. Wel geloof ik dat jij kan veranderen. Dat je er vanaf kan komen, dat geloof ik.

Je kan echt wel van je problemen afkomen

Een van de beste manieren om dat te doen is hypnose want als je je onbewuste programma’s (want dat zijn je problemen) wil opsporen en veranderen dan is hypnose de meest makkelijke manier. Vaak weet je ook niet welke programma’s dat zijn dus dan kan je van therapie naar therapie gaan maar met praten kom je er vaak niet.

Het enige wat er gebeurt is dat je je vaak alleen maar hopelozer voelt, nog meer onbegrepen voelt en dat het alleen maar lastiger wordt. Vaak zijn de mensen die meteen bij mij komen beter af dan bij een psychiater. De psychiater werkt namelijk met een boek en gelooft vaak dat jouw probleem een ziekte is of een stoornis. Als jij dat gaat geloven wordt het meteen veel lastiger om daar mee te kappen.

Als jij geïnteresseerd bent om hypnose te leren maar op zo een manier dat je het ook op jezelf kan toepassen dan heb ik iets interessants denk ik. Wij gaan namelijk ons hele programma een make-over geven. Dat betekent dat het eerste jaar aan opleidingen puur voor jezelf is.

Ja, je leert natuurlijk hypnotiseren en je kan ook problemen oplossen bij anderen. Maar nu ook bij jezelf. Je leert namelijk ook zelfhypnose op een advanced niveau.

Het eerste jaar is daarom ook puur Personal Mastery. Eerst moet je persoonlijk zelf ‘helemaal’ ok zijn wil je anderen gaan helpen. Dat lijkt mij ook heel logisch, vandaar dat wij onze trajecten helemaal hebben aangepast op jouw wensen en uitdagingen.

Je ontdekt namelijk in het basistraject:

  • Hoe je iedereen overal en altijd kan hypnotiseren (mits ze dat willen natuurlijk).
  • Hoe je jezelf in een diepe staat van hypnose kan brengen.
  • Hoe je contact kan maken met dat deel in jou wat ‘problemen’ veroorzaakt. Als je namelijk contact hebt dan kan je dat deel vragen om ermee te stoppen namelijk en dat werkt fantastisch.
  • Tijdlijnoefeningen die ervoor zorgen dat je alle rotzooi uit je verleden kan opruimen en je er ook goed bij gaat voelen.
  • Hoe je jouw problemen kan oplossen door er symbolen van te maken en die te veranderen.
  • Krachtige visualisaties die je gaan helpen om een schitterende toekomst te creëren. Een toekomst met hoop, geluk, gezondheid en liefde.
  • Hoe je brein kan gaan gebruiken in plaats van dat het jou gebruikt.
  • Hoe je van dat stomme piekeren af komt.
  • Hoe je nare herinneringen kan vergeten en oplossen.
  • En nog veel meer..

Dit Basic Personal Mastery traject duurt 12 dagen en je ontdekt in die 12 dagen wat je werkelijk tegenhoudt en je zal dat compleet gaan loslaten en transformeren in een nieuwe jij.

Mensen komen binnen met rijangst, faalangst, depressieve gevoelens, minderwaardigheidscomplexen, onzekerheden, het gevoel van niet goed genoeg te zijn, uitzichtloosheid, wanhoop en vaak ook allerlei andere soorten pijn.

Wij mensen zijn weerbaar en aan de buitenkant zie je vaak niet wat iemand van binnen doet. Maar stel je nou eens voor dat je niet meer hoef te doen alsof. Dat je niet meer een masker hoeft op te houden. Dat je je niet steeds afgewezen voelt, niet goed genoeg voelt en dat je je gewoon prima voelt met jezelf en in je zelf.

Dat is Personal Mastery…

Het basic level waar je ontdekt hoe je je onbewuste deel, dat deel wat je hart laat kloppen, je laat ademhalen, eigenlijk alles voor je regelt, kan gaan inzetten om je te helpen.

Dat doet het overigens al, maar soms op een manier die jou wellicht drijft tot wanhoop. Je onbewuste wil je beschermen maar als die maar een manier heeft om dat te doen zal hij dat altijd blijven herhalen.

Mensen die rijangst hebben worden beschermd door die angst. Het weerhoudt ze om in de auto te stappen en weer….

Mensen die depressief zijn worden beschermd want door die depressie te hebben hoeven ze niet onder ogen te komen dat….

Wanneer jij contact maakt met dat deel wat er altijd voor je is en weet hoe je met je onbewuste kan praten dan wordt alles anders. Angsten verdwijnen, depressies verdwijnen en alle andere negatieve gevoelens erbij.

Als jij Personal Mastery wilt dan kan dat. Op  9 september beginnen we aan de Weverstraat 53 in Wormerveer met dit traject en het zal Life Changing zijn. De exacte data voor de opleiding zijn:

 

 

Blok 1: 9-11 sept
Blok 2: 7-9 okt
Blok 3: 11-13 nov
Blok 4: 16-18 dec

 

Na dit traject zal je verlost zijn van jouw problemen die je tegenhouden om het leven te leiden op jouw manier. Het kunnen best intense dagen worden maar de beloning zal echt ongelofelijk zijn.

“Na dit traject gedaan te hebben voel ik mij eindelijk weer helemaal mezelf. Ik ben inderdaad goed genoeg!”
(Mark de Vries)

“Geef jezelf dit cadeau, het is echt life changing. Zelf kwam ik binnen met allerlei negatieve overtuigingen over mezelf maar nu ze weg zijn voel ik pas wat voor impact het allemaal heeft gehad…”
(Bertha Jung)

Ja ik wil graag meedoen

Jouw investering voor het Personal Mastery Level 1 traject, bedraagt 3500 euro inclusief BTW en je krijgt persoonlijke training van mij en de aanwezige assistent trainers.

Alles wat we doen is getest op meer dan duizend mensen en het werkt. Jij gaat ontdekken hoe je het op jezelf kan gaan toepassen en als je wilt kan je er ook je kinderen of familie of je vrienden mee helpen natuurlijk. Want ook dat is mogelijk!

Mijn kinderen zullen nooit last hebben van faalangst, depressies, nare gevoelens of wat dan ook. In ieder geval niet heel lang want ze weten hoe ze er snel vanaf kunnen komen 😉

Dat is het echte goud vind ik…

Dus als je denkt ja dit is wat voor mij. Ik wil meedoen met het Personal Mastery traject schrijf je dan hieronder in.

Want hoe zou het zijn als jij na deze 12 dagen echt de persoon bent die je zou willen zijn… En wat zou dat betekenen voor je omgeving…

Denk daar eens over na en wie weet zien we je dan op 9 september. O ja en als je het in termijnen wilt voldoen dan kan dat ook makkelijk in 5 termijnen.