Page content

Hypnose 3.0 opleiding

Wie wil er nog meer een succesvolle hypnose praktijk?

Wil je naar het volgende niveau doorgroeien en echt een hypnotherapeut worden?

Dat kan.

Deze opleiding kan je alleen volgen wanneer je de basisopleiding en de hypnose 2.0 opleiding hebt gevolgd en dus 30 dagen training hebt gehad. Deze opleiding brengt je naar het volgende niveau…

De hypnose niveaus

Het eerste niveau (de basisopleiding) ging erom dat je de structuur beheerst. Zelf vergelijk ik het altijd met Aikido en na de eerste opleiding zit je bij de hogere, donkere banden. Je beheerst de structuur op een bepaald niveau en kan er goed mee uit de voeten, zeker wel bij 80% van de mensen.

Na de tweede opleiding heb je als het ware je zwarte band gehaald. Je beheerst niet alleen de structuur, je hebt meer zelfvertrouwen en ook het gevoel dat het bij iedereen wel lukt. En dat klopt ook. Na de hypnose 2.0 opleiding kan je mensen prima helpen met de meest uiteenlopende problemen.

Je hoort dan echt wel bij de beste hypnotherapeuten die er zijn. Natuurlijk gaat het daarna om trainen, trainen, trainen en doen, doen, doen. Zo word je echt goed natuurlijk en daar gaat het volgende niveau over.

Hypnose 3.0

In de hypnose 3.0 gaan we wel wat nieuwe skills erbij pakken maar het zal er meer over gaan hoe je cliënten creëert en hoe je jouw eigen stijl steeds meer kan gaan inzetten.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die echt een eigen praktijk willen en zich willen vestigen als hypnotherapeut. Het is puur bedoeld om jou te trainen naar de beste versie van jezelf, vol zekerheid, zelfvertrouwen en met een goedlopende praktijk.

Na deze opleiding krijg je na goed gevolg dan ook een licentie en kom je op de website te staan van Hypnose Instituut Nederland met een eigen pagina. De website wordt steeds groter en steeds beter gevonden dus een zeer interessante mogelijkheid om ermee aan de slag te gaan.

Dus wat zit er allemaal in de hypnose 3.0 opleiding. De opleiding bestaat uit twee delen en het eerste deel is van januari tot en met april.

In blok 1 ontdek je onder andere:

 • Wat jouw werkelijke missie is.
 • Hoe je jouw vaardigheden kan trainen naar een volgend niveau
 • Wat jij kan doen om meteen al gezien te worden als de beste in jouw vakgebied
 • En bedenk je een onderwerp van je scriptie

Dit blok bestaat uit het kraakhelder krijgen van wat je nu werkelijk wilt zodat je dat ook veel makkelijker kan halen.De mensen met de grootste helderheid zullen ook daadwerkelijk de grootste stappen gaan zetten. Dat zie je in de meest grote bedrijven ook. Wanneer er een heldere missie is en je weet precies welke stappen je moet zetten om dat doel te bereiken dan zal het ook gebeuren.

In blok 2 ontdek je onder andere:

 • Wat je wel en niet moet doen tijdens een sessie
 • Welke type mensen er zijn en hoe je ze moet aanpakken

Je krijgt video sessies met gedetailleerde uitleg over de sessie te zien. In de 2.0 opleiding hebben we dat ook gedaan en in de 3.0 laat ik verschillende sessies zien waarin je kan zien hoe je blijvende verandering kan creëren en ook waarom het lukt.

In dit blok zul je veel leren over de verschillende facetten die er zijn in een sessie en waarom ze allemaal belangrijk zijn.

In blok 3 ga jij:

 • Cliënten helpen die ik voor jou heb uitgekozen
 • Die cliënten filmen en gaan we die sessies nabespreken
 • Feedback krijgen over wat je hebt gedaan of wat je juist had moeten doen…

Je zal merken dat video een excellente feedback geeft over hoe jij in de sessie zal zitten en dat gaan we dan bespreken en bekijken.

In blok 4 ontdek je:

 • Hoe je jouw zichtbaarheid kan vergroten
 • De ins en outs van internet marketing en video marketing
 • Waarom je moet gaan werken aan jouw status

In blok 4 gaan we ons richten op de marketing van jouw praktijk en wat je kan gaan doen wat echt een verschil zal maken.

Na deze 4 blokken heb je de zomerperiode de tijd om zelf films te maken van jouw cliënten en dan wil ik dat je die films meeneemt. En dan vooral de films waarbij het resultaat niet goed was. Die kunnen we dan bekijken en daar krijg je feedback op.

Het tweede deel van de Hypnose 3.0

Dan in september is blok 5 en daarin krijg je

 • Feedback op de films
 • Meer inzicht in hoe jij de sessies doet en wat je nog kan verbeteren
 • Ik ga je persoonlijk coachen tijdens de sessies

We gaan dan namelijk de films bekijken en bespreken en dan krijg je daar feedback op. Dit zal voor iedereen waardevol zijn en van deze sessies leer je misschien nog wel het meeste.

In blok 6 ontdek je:

 • De ins en outs van een sessie
 • 10-minute therapy
 • Een zins diagnostiek

In blok 6 gaan we dus jouw skillset trainen en verder slijpen richting meesterschap en gaan we aandacht besteden aan hoe je cliënten creëert zodat je van je praktijk een zeer bloeiende praktijk zal maken.

In blok 7 ontdek je:

 • Lever je de scriptie in
 • Waarom jouw staat zeer belangrijk is

In blok 7 gaan we ons wederom richten op de marketing van jouw praktijk en wat je kan gaan doen wat echt een verschil zal maken. In dit blok lever je ook jouw scriptie in over een onderwerp wat je hebt gekozen en wat uiteraard te maken heeft met hypnose.

In blok 8 gaan we daar verder mee, je dromen in doelen vatten en ga je het examen doen met een cliënt.

Dus de opleiding bestaat uit:

8 blokken van twee dagen die duren van 10.00 tot 17.30 uur.

De data van 2018 zijn:

2/3  februari
2/3 maart
6/7 april
1/2 juni

Deel 2:

14/15 september
19/20 oktober
16/17 november (inleveren scriptie!)
14/15 december

Een praktijk examen

Waarbij je met een cliënt gaat werken.

Het maken van een scriptie

Je maakt een scriptie over een zelfgekozen onderwerp met betrekking tot hypnose en/of hypnotherapie

Na goed gevolg krijg je een licentie van een jaar die je uiteraard ieder jaar kan verlengen. Met deze licentie krijg je een plek op de site en na- en bijscholing van Hypnose Instituut Nederland over een bepaald onderwerp.

De jaarlijkse licentie kost 350 euro per jaar en die krijg je na de opleiding een jaar lang van ons. Wanneer je besluit die licentie na dat jaar niet te verlengen dan gaat ook jouw pagina van de site af en sturen wij geen cliënten meer door naar jou.

Wat is jouw investering

De investering voor deze opleiding is 3450 euro inclusief BTW en bij goed gevolg heb je de beroepsopleiding voor hypnotherapie helemaal afgerond. Je krijgt dan van ons een licentie en je kan dan, wanneer je psycho sociale basiskennis hebt, je aanmelden bij de BATC en je kan op die manier vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

Deze investering blijft niet zo omdat je heel veel waarde krijgt en wij hier makkelijk veel meer voor kunnen vragen. Als je nagaat dat mensen met deze kennis een praktijk opbouwen met een omzet van 100.000+ euro dan is 3450 euro een vrij lage investering.

Je kan je hieronder aanmelden voor de opleiding, door jouw gegevens in te vullen:

Comment Section

0 reacties op “Hypnose 3.0 opleiding

Plaats een reactie


*