Page content

Stoppen met roken workshop

Stoppen met roken – het is veel makkelijker dan je denkt!

Afbeeldingsresultaat voor rookverslavingIk hoor je nu al denken; “ja, jij hebt makkelijk praten, jij bent zeker zelf geen roker!”

en dat klopt.. gelukkig ben ik dat niet. Ik weet namelijk wat het met je doet en wat de directe en indirecte gevolgen zijn voor jou en jouw omgeving. Toch was ik ooit zelf ook een roker en dacht ik toen, misschien wel net als jij nu, dat het voor mij onmogelijk zou zijn om te stoppen. Waarom dacht ik dat toch? en wat zorgde ervoor dat ik trouw bleef aan die ‘verslaving’ waarvan ik allang wist dat het me meer schade aanrichtte dan dat het me goed deed..?!

en toen ontdekte ik hypnose… 

Ruim 10 jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in het menselijk brein, omdat ik er bij mijzelf achter kwam dat ik blijkbaar in een vingerknip af kon komen van een ‘verslaving’ die ik al jaren had.

Inmiddels heb ik meer dan 1000 mensen succesvol mogen helpen, waaronder veel mensen met verslavingen. Wat ik ook ontdekt hebt, is dat het vaak niet eens om de hypnose zelf gaat bij verslavingen, maar dat de daadwerkelijke verandering bijna altijd al plaatsvindt in het voorgesprek!

Maar wat bespreek je dan precies in zo’n voorgesprek? en hoe kom je erachter wat precies de reden is dat iemand rookt? en nóg interessanter; wat is dan precies de formule tot succes binnen één sessie?

Om die vraag te beantwoorden, hebben we onze stoppen-met-roken-specialist Marcel Borst gevraagd om een exclusieve 2-daagse Masterclass te geven, waarin jij alle geheimen en gouden tips en trucs aangereikt krijgt om nét zoveel succes te behalen als Marcel!

Dit is een unieke kans die je niet mag missen!

Want, wat je precies gaat leren is o.a:

  • wat de verschillende beweegredenen voor iemand zijn om te roken
  • waarom veel mensen denken dat roken een ‘verslaving’ is..
  • hoe je dmv een voorgesprek iedereen (die gemotiveerd is) van het roken af kan helpen (zonder dat daar (diepe) hypnose voor nodig is)
  • wat het ‘magische’ protocol van Marcel Borst inhoudt en waarom dit zorgt voor 93% slagingspercentage(!)
  • waarom sommige therapeuten 3-5 sessies (of meer) nodig hebben en jij ná deze workshop direct resultaat hebt
  • en meer..

Een workshop die je niet mag en wil missen en een MUST voor iedere hypnotherapeut die met (rook)verslavingen wil werken.

Jouw investering voor deze 2 daagse Masterclass bedraagt slechts: 399 euro

Let op: voor deelname aan deze workshop is ervaring met hypnose vereist!

JA, ik wil deze geheimen ook leren en meld mijzelf aan voor de Masterclass Stoppen met roken op 21 en 22 maart

Comment Section

4 reacties op “Stoppen met roken workshop


Door Raijmond Zweepe op 24 januari 2017

Ik heb er zin in ! Heb me al ingeschreven ?


Door Istvan op 27 februari 2018

Helaas geen ervaring met hypnose


Door Edwin Selij op 8 maart 2018

Je kan evengoed wel meedoen als je wilt. Je hebt toch een workshop gevolgd bij ons?


Door Véronique op 1 maart 2018

ik ben gestopt sinds 2 januari 2018 en het gaat redelijk goed. Ik gebruik de nicorette pleisters en zit nu in stap 2 van het programma.

Plaats een reactie


*