Page content

symbolenreis

Hoe vaak droom jij eigenlijk? en weet jij jouw dromen dan vaak nog goed na te vertellen of ben je, zodra jij je bed uitstapt, alles alweer snel vergeten?

Want wat is eigenlijk het doel van dromen? en is het werkelijk zo dat onze dromen ons dingen willen vertellen, waar we in onze ontwaakte toestand iets aan kunnen hebben?

Decennialang wordt er al onderzoek gedaan naar de kracht van ons onderbewuste en de reden waarom we precies dromen, want is het niet zo dat jij wel eens een teken hebt gekregen in jouw droom, waar je in het dagelijks leven profijt van hebt gehad?

Sommige mensen zijn zelfs in staat om hun dromen volledig te sturen, waardoor je, als je hier goed in bent getraind, enorm veel winst kunt behalen in je leven…

maar wat voor winst dan precies? 

Gerelateerde afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarschijnlijk heb je vast al eens gehoord dat het overgrote deel aan informatie dat wij binnenkrijgen, in ons onderbewuste terecht komt. Volgens Ab Dijksterhuis, die het boek ‘het slimme onbewuste‘ schreef, krijgen wij per seconde maar liefst 11,2 miljoen bits aan informatie binnen, waarvan wij maar 60 bits bewust schijnen te verwerken.

Ongelooflijk toch!? dan betekent dat er een schat aan informatie verborgen ligt in ons onderbewuste, waarvan maar weinig mensen eigenlijk weten wat ze ermee moeten doen en hoe ze hier precies bij komen.

Totdat hypnose op de kaart werd gezet en het steeds duidelijker werd dat het wel degelijk mogelijk is om toegang te krijgen tot het onderbewuste en dat je onder de juiste begeleiding zeer waardevolle inzichten kan krijgen voor het oplossen van persoonlijke blokkades, belangrijke vraagstukken of beperkende overtuigingen.

Een van de meest fascinerende technieken binnen de hypnotherapie, om in het onderbewuste op zoek te gaan naar directe duidelijke inzichten, is dan ook de symbolenreis.

Hierbij wordt je namelijk meegenomen in een reis door je onderbewuste, waarbij je doelgericht opzoek gaat naar antwoorden die voor jou van waarde en toepassing zijn.

Het prettige van deze ‘reis’, is dat je het niet over jouw probleem, obstakel of belemmering hoeft te hebben en dat je toch het juiste inzicht kan krijgen om van je probleem af te komen, is dat niet cool?

Omdat wij vinden dat deze waardevolle en spectaculaire techniek veel bekender zou moeten zijn, hebben wij besloten om een speciale themadag te besteden aan de symbolenreis, zodat ook jij de mogelijkheid krijgt om deze techniek te leren. Na deze dag ben jij dan ook in staat om:

  • alle stappen van de symbolenreis uit te voeren
  • anderen te helpen met hun problemen, belemmeringen en obstakels
  • een ander te begeleiden door zijn/haar onderbewuste

ook leer je:

  • wat een veilige plek inhoudt en hoe je deze kunt creëren voor een ander
  • waarom doorvragen zo belangrijk is en welke winst je hiermee kan behalen
  • wat symbolen écht zijn en hoe ze jouw leven positief kunnen veranderen
  • en meer..

Zoals je je kunt voorstellen is de symbolenreis een zeer populaire techniek, waar veel animo voor is. Indien je interesse hebt om deze techniek zelf ook te leren, meld je dan op tijd aan, zodat jouw plek veilig is.

Jouw investering voor deze waardevolle schat aan informatie is slechts 125 euro. Voor deelnemers aan de online opleiding komen deze kosten te vervallen, mits je nog open themadagen hebt.

Ja, ik meld mij graag aan voor de opleiding zodat ik deze themadag kan volgen.