Page content

Moeiteloos afvallen

“Hoe Zou Je Het Vinden Wanneer Je Moeiteloos Zou Kunnen Afvallen?”

 

  • Zou jij zonder enige moeite gezond willen gaan eten?
  • Wil je gewicht gaan verliezen zonder erbij na te denken?
  • Zou je trots willen zijn op jezelf dat je zoveel slanker bent geworden?
  • Ben je het zat dat mensen je nakijken of domme opmerkingen maken?
  • Dan is het goed om even verder te lezen…

 

Het klinkt voor veel vrouwen als een droom natuurlijk. Alles eten wat je maar wilt, toch slanker worden en ook dat ideale gewicht behouden. Je kan het je bijna niet voorstellen dat het mogelijk is maar toch kan het. Je wilt toch lekker kunnen blijven eten?

Edwin SelijMijn naam is Edwin Selij en ik help mensen met mijn instituut om op hun ideale gewicht te komen. Daar gebruiken wij 3 pijlers voor en kijken naar de mogelijkheden die er al zijn en die al succesvol zijn.

Er zijn namelijk mogelijkheden op de markt die wereldwijd al een groot succes zijn. Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, de maagband. Je weet dat een maagband je helpt om minder te eten en dat je daardoor gewicht verlies, alleen de maagband operatie is niet zonder gevaar…

De normale maagbandoperatie heeft nogal wat complicaties. Die kunnen levensbedreigend en zeer gevaarlijk zijn zelfs. Zo zijn er al mensen overleden door het zetten van zo een maagband omdat de operatie zoveel complicaties bracht dat ze het niet haalden…

Dat zet je misschien wel aan het denken. Aan de ene kant ben je veel te zwaar dat bewegen steeds moeilijker wordt. Je schaamt je misschien zelfs wel voor je gewicht en het zou kunnen dat je het niet makkelijk vindt om de deur uit te gaan.

Een relatie aangaan is niet makkelijk op deze manier. Je wilt er leuk uitzien maar kleding in jouw maat ziet er vaak niet zo heel leuk uit. Je wordt nagestaard en hebt het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Je vergelijkt jezelf met andere vrouwen en ziet dat zij er wel goed uitzien en wel de kleding hebben die jij ook wilt.

Veel mensen hebben dit en gaan dan op zoek naar een oplossing.

Maar ja een oplossing. Je hebt alles wel gezien onderhand. De een zegt geen koolhydraten, de ander zegt geen eiwitten, de ander zegt alleen fruit, de ander zegt weer helemaal geen fruit vanwege de suiker.. Tja, op een gegeven moment zie je door de bomen het bos ook niet meer.

Een maagband is dan zeker een optie omdat het bij veel mensen goed werkt, maar ja de complicaties…

“Meer Bewegen – Minder Eten…”

 

Meer bewegen en minder eten, dat is het meest logisch en werkt prima, maar voor sommige mensen is het te laat. Die kunnen wel beginnen met bewegen en minder eten maar ze zijn zo zwaar dat het niet zo heel veel uitmaakt. Een enkeling red het op eigen kracht, maar de meeste vallen terug.

Herinner je je Danny uit Obese nog? Bijna helemaal weer terug bij af en ik zag het al aankomen. De ene verslaving ruilde hij om voor de andere en viel daarna weer in hetzelfde patroon. Een eetverslaafde is net zoals de junk die aan coke zit. Pak je zijn coke af, dan gaat hij wat anders gebruiken. Het onderliggende probleem is namelijk niet aangepakt.

Het gaat niet om de ritjes naar de Mac Drive die je niet meer mag doen, het gaat ook niet om die zak snickers of M&M’s die je onder je bed verstopt. Waar het om gaat is waarom rijd je naar de Mac… En die waarom vraag is zeer belangrijk.

Misschien heb je de overtuiging dat je ‘niet goed genoeg bent’. Het zou kunnen dat je vroeger gepest bent of dat je relaties hebt gehad met een man die je continu de grond in boorde en je wees op hoe dik je wel niet bent.

Wanneer je een probleem hebt met je gewicht, heb je dat niet echt. Jouw probleem ligt daar nog onder. Het gewicht is een symptoom. Wanneer je alleen dat symptoom aanpakt met een of ander dieet, gaat dat niet werken en je weet hoe dat is. Sterker nog, je bent daardoor zwaarder geworden, omdat een dieet gewoonweg niet werkt.

Je wilt een andere oplossing nu en denkt aan een maagband. Een maagband werkt goed bij mensen die veel willen afvallen, maar ja je weet ook dat een operatie complicaties met zich mee kan brengen en wil je dat… Het is best een risico namelijk…

Gelukkig is er nu ook de hypnotische maagband..

“Wat Is De Virtuele Maagband”

 

De virtuele maagband heeft alle voordelen van een ‘normale’ maagband en wordt ook gezet in een hypnotische operatie. Je hebt alleen niet de nadelen van de maagband en de resultaten van de hypnotische maagband gemeten wereldwijd zijn ook nog eens een stuk hoger.

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Het mooie is, is dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat wil je toch ook?

De eerste sessie ga je bespreken met de therapeut wat het doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt, waarom het nog niet is gelukt en vul je een formulier in met jouw gegevens en jouw doelen. In die sessie ga je ook goed kijken naar de reden waarom je zoveel weegt en/of eet. Wat is de oorzaak.

Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper. Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven.

In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar achter.

Dan ga je de eerste sessie in en word je voorbereid op de procedure die er gaat komen. Die sessie krijg je ook mee naar huis en moet je thuis luisteren op een mp3 of cd.

Sessie 2 en 3

In sessie 2 word je voorbereid op devirtuele maagbandoperatie die in sessie 3 zal gaan gebeuren. Na sessie 3 krijg je dan een volgende mp3 mee die je dan zal gaan luisteren. Vanaf de eerste sessie zal je al merken dat er positieve dingen veranderen, maar vanaf de derde sessie zal je snel gewicht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier.

Dan is devirtuele maagband gezet en al is het niet ‘echt’, voor je onbewuste is het levensecht en daarom werkt het ook. De derde sessie zal ook gebeuren met geluidseffecten uit het ziekenhuis zodat je een levensechte ervaring zal krijgen. Gelukkig voelt het heerlijk ontspannen en heb je alle controle zoals dat in hypnose gebruikelijk is.

En nogmaals, ergens is er iets ontstaan waardoor je gewicht bent vast gaan houden. Het is een onbewust automatisch programma geworden. Je kan er niet echt wat aan doen. Met hypnotherapie sporen we dat programma op en passen we dat zo aan dat het je gaat helpen om juist het gewicht te verliezen. Dit werkt zeer krachtig en in combinatie met de virtuele maagband zal je snel resultaat gaan merken.

Wat ik ook zo mooi vind is dat je ziet dat niet alleen het gewicht wegvalt maar dat er ook veel meer zelfvertrouwen bij komt. Ik heb vaak genoeg gezien nu dat de cliënte opeens ook een relatie heeft, simpelweg omdat ze zich lekkerder in haar vel voelt en de juiste mannen aantrekt daarmee.

En dat is zo mooi om te zien…

Wij zijn een van de weinige in Nederland die werken met dit effectieve systeem en zijn er dan ook trots op dat we dit logo mogen gebruiken.

Dit systeem hebben we helemaal aangepast zodat het nu in het Nederlands ook net zo effectief werkt met alle mp3’s erbij. Die krijg jij ook allemaal zodat je continu een steun in de rug hebt.

Het is namelijk heel belangrijk dat er iemand is die jou dat duwtje in de rug kan blijven geven zodat je gemotiveerd blijft om jouw ideale gewicht te gaan halen. En als jij het wilt dan kan je het!

Net als deze mevrouw hieronder.

“Emma Viel Meer Dan 25 Kilo Af Na De Maagband”

Hypnose Maagband

Ik bleef met veel overgewicht zitten na de geboorte van mijn dochter en wilde een maagbandoperatie ondergaan. Ik ging zoeken op internet en de bedragen en de complicaties van een maagband operatie vond ik wel erg hoog. Tot ik de hypnose maagband tegenkwam.
Voor een fractie van de kosten onderging ik de 4 sessies en viel eenvoudig 25 kilo af en voel mij ook een stuk beter. Ik sport meer, ik eet gezonder en het gaat allemaal vanzelf. Nogmaals dank je wel!

 

“Wil Jij Jouw Leven Nu Echt Gaan Veranderen En Ben Je Er Klaar Voor Om Het Overtollige Gewicht Te Gaan Verliezen?”

Dan is het goed om een paar dingen helder te krijgen want dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma is voor:

  • De mensen met een BMI van meer dan 25 (obese of morbide obese)
  • Mensen die echt er klaar mee zijn om hun gewicht bij zich te dragen
  • Iedereen die 20 kilo om meer moet afvallen
  • Mensen die beseffen dat we realistische doelen gaan stellen dus niet 20 kilo in 1 maand gaan afvallen (is niet gezond!)

De rest van de mensen kunnen wij op andere manieren bijstaan maar niet met de maagband.

Een normale maagband operatie kost al gauw tussen de 5000 en 7000 euro!
Daarbij tel ik de gevaren niet mee die je kan krijgen zoals koortsen, buikpijn en zelfs overlijden…

De virtuele maagband is normaal 997 euro
inclusief alle MP3’s, schema’s en sessies.

Nu is de virtuele maagband operatie slechts 797 euro
inclusief alles wat erbij hoort.

Geen complicaties, alleen de voordelen voor nog geen 20% van wat het normaal zou kosten met alle gevaren van dien.

Wil je een afspraak maken met ons instituut voor de hypnotische maagband? Geef je dan hieronder op met het formulier.

Beste lezer,

P.s. Misschien wil je niet meteen een heel traject ingaan. Je weet immers niet of het wat voor je is, de investering is hoog en het zou kunnen dat je het niet vertrouwd, al zijn de resultaten goed.

Dan heb ik voor jou iets dat wel interessant kan zijn. Het is namelijk een mp3 die je zal helpen om af te vallen. Deze MP3 hoort bij het traject en is de ruggengraat van het hele traject. Van alleen al de MP3 luisteren vallen de mensen al af namelijk.

Het is de voorbereiding op de virtuele maagband operatie maar je kan hem prima ook zo luisteren. Ik twijfelde of ik hem wel zo zou aanbieden maar ik wil graag mensen helpen dus heb ik voor jou een aanbod, alleen nu..

Ik wilde deze Virtuele Maagband MP3 aanbieden voor 97 euro omdat hij zo goed werkt…

maar mensen om mij heen zeiden al dat het veel het duur was. De resultaten zijn goed ermee en het werkt dus ik vond 97 euro een prima idee.

Na wat denkwerk dacht ik aan 47 euro, maar ook dat is het niet geworden..

Voor 27 euro kan jij de Virtuele Maagband MP3 downloaden en gebruiken en gewicht gaan verliezen.

En mocht je niet tevreden zijn met de MP3 en geen resultaat ermee halen na 30 dagen, dan kan krijg je gewoon je geld terug.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je hem iedere dag voor het slapen even opzet. Maar werkt het onverhoopt niet of vind je mijn stem niet prettig of je hebt geen tijd of… welke reden dan ook? Als je het niets vindt dan krijg je gewoon na 30 dagen je geld terug. Lijkt mij een goede deal toch?

Via onderstaande link kan je de MP3 bestellen en kom je op de downloadpagina uit. Veel plezier ermee en ik hoor graag jouw resultaat!

Hier kan je de Virtuele Maagband MP3 bestellen

Comment Section

4 reacties op “Moeiteloos afvallen


Door Anita op 11 januari 2016

Hallo
Ik wil graag de audiosessie bestellen om af te vallen.
Waar kan ik overmaken en de mp3 downloaden?
Vr gr anita


Door Celia op 19 januari 2019

Ik wil graag de mp3 bestellen


Door Yvonne op 9 mei 2019

Ik wil ook graag de mp3 bestellen


Plaats een reactie


*