Page content

Waarom Wij

Waarom zou je voor ons kiezen? Wij roepen niet dat wij de beste zijn, dat doen onze cursisten en cliënten wel. Maar toch, is dat dan de graadmeter?

Misschien wel, maar voor ons staat vernieuwing juist centraal. Wij gaan voorbij de trucjes en technieken en daar zijn we trots op. Natuurlijk ontdek je in de basisopleiding hypnose in 16 dagen alle ‘trucjes’ en ‘technieken’, maar in de vervolgopleiding gaan we voorbij ‘de trucjes’ en dat is wat ons uniek maakt.

Waar anderen stoppen, gaan wij door zoals ook beschreven in het Hypnose 2.0 rapport wat slechts een tipje van de sluier oplicht. Andere instituten geven nog steeds verouderde vormen van hypnose zoals Elman, Erickson of Kein. Dat is prima natuurlijk alleen ze evolueren nauwelijks.

Wij zijn continu in ontwikkeling en daarom mogen cursisten bij ons altijd de opleiding gratis opnieuw doen. Zo blijven zij ook op de hoogte en evolueren mee. Ook dat vind je nergens in Nederland.

Hypnose Instituut Nederland

Hypnose Instituut Nederland bestaat nu ruim 8 jaar en in die tijd is er veel gebeurd. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de BATC en de VBAG, wat betekent dat jij een opleiding krijgt die professioneel en zeer effectief is.

Als hypnotherapeut of hypnose coach wil je tenslotte resultaat en in onze opleiding krijg je dat. Je kan je daarna ook hypnose coach of hypnotherapeut noemen.

Wij waren bijvoorbeeld de eerste in Nederland die straathypnose organiseerde en ook de term lanceerde. Ook zijn wij de pioniers geweest van de energetische hypnose, die nu in een betere vorm terug te vinden is in de Mesmerisme opleiding.

En we gaan uiteraard door met nog veel meer nieuwe trainingen en workshops in 2014 en 2015. We zijn verreweg het meest vernieuwende instituut wat er is in Nederland en hebben ook het grootste en meest diverse aanbod. Uiteraard zijn we daar trots op.

Hypnotherapie Trainers

De trainers zijn allemaal hypnose trainers en hypnotherapeut dus het zijn zeer praktisch trainingen vol effectiviteit, humor en kennis. Ze hebben allemaal opleidingen gedaan bij de beste trainers van de wereld zoals Tom Silver, Igor Ledochowski, Stephen Brooks, Jeffrey Stephens, Anthony Jacquin, John Overdurf, Richard Bandler, John Grinder en nog veel meer namen..

Ieder jaar komen daar namen bij, omdat wij jou de training willen geven die wij 5 jaar geleden hadden willen hebben in Nederland. Door al die verschillende stijlen te beheersen durven wij makkelijk te beweren dat de Hypnose 1.0 en Hypnose 2.0 opleiding op eenzame hoogte staan qua hypnosetraining in Nederland.

Wat voor hypnose

Je ontdekt daar ook de hypnose zoals hij bedoeld is. Diepe hypnose gebaseerd op natuurlijke trances en zelfs zo diep dat je volledige anesthesie kan creëren. In de diepe hypnose kan je bij trauma’s echte transformaties bewerkstelligen met regressie. Wij gebruiken daarvoor de SVR (Systemic Voice Regression), die we zelf hier in het instituut ontwikkeld hebben en de meest effectieve techniek is tot nu toe.

In de opleiding leer je die methode toe te passen en nog veel meer. Wij vinden dat je alle facetten moet kunnen beheersen en daarom duurt de complete opleiding ook bijna een jaar. Logisch ook want in 3 of 7 dagen ben je natuurlijk geen therapeut of coach.

In een jaar kan je dat wel worden en wij hebben daar ook een speciale Fast Learn Strategy™ voor ontwikkeld. Daardoor is het mogelijk dat je in een jaar tijd een goede hypnotherapeut of hypnose coach kan zijn.

Wij werken daarnaast veel aan het creëren van veiligheid en vertrouwen en je krijgt daarin ook een extra protocol mee. het Safe and Secure Protocol™. Een uniek protocol wat de succesratio omhoog zal brengen in jouw praktijk.

Wil je meer weten over hypnotherapie of over de opleidingen, neem contact met ons op.

Comment Section

0 reacties op “Waarom Wij

Plaats een reactie


*