Page content

Waarom ons

Waarom zou je voor ons kiezen? Dat is een goede vraag want er zijn heel veel aanbieders om hypnose te leren.

Bij ons sta jij centraal. Wat dat betekent? Dat de training wel een vaste structuur volgt, maar dat er veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat vinden wij nog belangrijker. We vinden het fantastisch om te zien als een cursist best wel onzeker binnenkomt en er als iemand met vol zekerheid en vertrouwen weggaat.

Het gaat namelijk om jou. Jij voert de hypnose uit en de technieken kan je overal wel leren. Dat is niet het belangrijkste. Wie jij bent, wat jij kan en wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, dat maakt of de hypnose sessie echt een succes wordt.

Kopieëren kunnen we allemaal, maar wij willen niet dat jij een kopie wordt van een van de trainers. Wij willen dat je echt jouw stijl gaat vinden. Natuurlijk leer je eerst de structuur en kopieer je de trainers. Vooral in de basisopleiding, de hypnose 1.0 opleiding, is dat het geval.

In de hypnose 2.0 opleiding kopieer je nog steeds de structuur, maar beginnen we al jouw stijl te zien. Ook omdat je al sessies aan het doen bent gaan we dat bij onze cursisten dan steeds meer zien al is het nog pril.

In de hypnose 3.0 opleiding gaan we jouw stijl naar boven halen. Wat is nu echt jouw kracht, wat is jouw unieke talent wat je goed kan gebruiken in de sessies. Deze opleiding leert je niet veel nieuwe technieken, maar je zal de technieken die je hebt geleerd echt helemaal eigen gaan maken.

 

Hypnose Instituut Nederland

Hypnose Instituut Nederland bestaat nu ruim 12 jaar en in die tijd is er veel gebeurd. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de BATC, de LVNG en de VBAG, wat betekent dat jij een opleiding krijgt die professioneel en zeer effectief is.

Als hypnotherapeut of hypnose coach wil je tenslotte resultaat en in onze opleiding krijg je dat. Je kan je daarna ook met vol vertrouwen hypnose coach of hypnotherapeut noemen, omdat je echt de vaardigheden hebt om die titel te voeren.

Hypnotherapie Trainers

De trainers zijn allemaal hypnose trainers en hypnotherapeut dus het zijn zeer praktisch trainingen vol effectiviteit, humor en kennis. Ze hebben allemaal opleidingen gedaan bij de beste trainers van de wereld zoals Tom Silver, Igor Ledochowski, Stephen Brooks, Jeffrey Stephens, Anthony Jacquin, John Overdurf, Richard Bandler, John Grinder en nog veel meer namen..

Ieder jaar komen daar namen bij, omdat wij jou de training willen geven die wij 10 jaar geleden hadden willen hebben in Nederland.

Wat voor hypnose

We werken met alle vormen can hypnose. Diepe hypnose gebaseerd op natuurlijke trances en zelfs zo diep dat je volledige anesthesie kan creëren. In de diepe hypnose kan je bij trauma’s echte transformaties bewerkstelligen met regressie. Wij gebruiken daarvoor de SVR (Systemic Voice Regression), die we zelf hier in het instituut ontwikkeld hebben en de meest effectieve techniek is tot nu toe.

In de opleiding leer je die methode toe te passen en nog veel meer. Wij vinden dat je alle facetten moet kunnen beheersen en daarom duurt de complete opleiding ook 2 jaar. Logisch vinden wij ook want wij denken dat je in 3 of 7 dagen geen therapeut of coach kan zijn (uitzonderingen daargelaten).

Wil je meer weten over hypnotherapie of over de opleidingen, neem contact met ons op.