Page content

Hypnotherapie

Wil je werken aan een specifiek probleem? Dan kan dat natuurlijk. Hypnotherapie is dan een prima idee om voorgoed van dat probleem verlost te raken. Er zijn verschillende mogelijkheden om door middel van hypnotherapie jou te helpen.

Bij Hypnose Instituut Nederland werken we niet met ‘gewone hypnotherapie‘. Wij werken met diepe hypnose zodat ook diepgewortelde problemen aangepakt worden. Je zal merken dat je in hypnose bent geweest en dat het heel anders is dan wat mensen ook wel hypnose noemen.

Hypnotherapie bij angsten en fobie

Angst is een primaire emotie en het is goed dat we die hebben. Het is alleen jammer dat er heel veel mensen tegenwoordig irreële angsten hebben. Die angsten zijn op te lossen met de unieke hypnotherapie methode van Hypnose Instituut Nederland. Wij beloven geen gouden bergen, maar wel een resultaat.

Er is zelfs een boek verschenen van mijn hand daarover. ‘Hoe leef je het langst zonder angst’ is een boek vol met oefeningen die je gaan helpen om jouw angst op te lossen. Dat boek kan je hier eventueel bestellen. Het boek is al duizenden keren verkocht en kan met recht een bestseller genoemd worden.

Hypnotherapie is meestal rond de 2 sessies (soms wat meer) en je merkt al snel een verschil.

Hypnotherapie bij verslaving

Een andere categorie waarin we gespecialiseerd zijn is het stoppen met verslavingen. Edwin Selij is zelf jaren verslaafd geweest en weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om zelf te stoppen. Wij kunnen je ermee helpen in 1 à 2 sessies. Je kan dan denken aan stoppen met de verslaving aan roken, drugs, eten of drank.

Hypnotherapie bij andere problemen

Wanneer je andere problemen hebt dan is het goed om altijd even contact op te nemen. Een aantal problemen waarmee ik al succesvol mensen heb geholpen zijn:

 • Allergieën en Hooikoorts
 • Pijnbeheersing, bijvoorbeeld voor bevallingen
 • Afvallen met met onze unieke Mental-Weightloss methode en/of de Hypnoband
 • Trauma’s en nachtmerries
 • Problemen met geesten, spoken of andere paranormale verschijnselen
 • Stressproblemen en moeite hebben om te ontspannen
 • Piekeren
 • Bruxisme (tandenknarsen)
 • Slaapwandelen
 • Stotteren
 • Slaapproblemen
 • Beter presteren in de sport met onze unieke Get-in-the-FLOW methode

Het tarief

Voor bijna ieder probleem geldt hetzelfde tarief. We hoorden vaak wat iemand ervoor over had om voorgoed verlost te zijn van het probleem. Vaak hoorde wij dan ‘alles’.

Nu is dat wat overdreven. Het tarief voor een hypnotherapie sessie is 197 euro en je wordt dan geholpen bij een van de therapeuten van het Hypnose Instituut Nederland. Je kan dat hieronder zelf aangeven in de agenda. Vaak zijn er maar 1 of 2 sessies nodig.

Het stoppen met roken traject is nu zelfs in in plaats van 997 euro, maar 497 euro. Dat traject is een uniek traject vanwege het hoge slagingspercentage,

Wil jij geholpen worden door master hypnotherapeut Edwin Selij? Dat kan alleen in de opleiding. Edwin Selij heeft het heel druk en doet geen 1 op 1 sessies meer. Hij geeft alleen nog demonstraties in de opleiding en leidt mensen op tot hypnotherapeut.

Neem contact op als je van je probleem af wilt. De sessies worden gegeven Noord Holland, Brabant en binnenkort ook andere provincies.

Zitten wij te ver uit de buurt? Kijk dan even hieronder voor een andere goede hypnotherapeut.

[STORE-LOCATOR]

Comment Section

0 reacties op “Hypnotherapie

Plaats een reactie


*