Dé manieren om jouw doelen te halen

[private]

Er zijn manieren om een doel te halen. Natuurlijk vergt ieder doel dat je wilt halen een bepaalde mate van doorzetting. toch kan het makkelijker en zonder frustratie. Hoe?

Manier 1

Denk aan dingen die je bent begonnen en volhield. Let op de details. Wat maakte het nu dat je dit wel volhield? Was het iets dat je zag, hoorde, voelde of rook? Gebruik dan dat detail nu voor het doel wat je wilt halen.

Als het bijvoorbeeld een beeld is van het einddoel dan moet je dat dus ook gebruiken nu. Stel je voor je houdt het vol om te sporten maar je wilt stoppen met roken en dat lukt nog niet. Misschien ga je sporten voor het gevoel dat je krijgt na het sporten. Je voelt je zo lekker op het eind. Dat wil je dan ook gebruiken met roken. Je wilt dan dezelfde strategie gebruiken zodat je het volhoudt.

Manier 2

Maak de weg naar het doel leuker. Wanneer namelijk iets leuk is om te doen dan is het makkelijker. Het doel halen is natuurlijk prachtig, maar de weg ernaar toe is minstens net zo belangrijk. Als die weg een drama is om af te gaan dan haal je het doel nooit.

Niemand wil een martelgang. Daarom werken diëten ook niet. Na die martelgang ga je juist meer ‘zondigen’. Je wilt het dus direct leuk hebben en niet alleen wanneer je het doel gaat halen.

Uiteraard is een combinatie van deze manieren de beste weg.

Onbewust patroon

De snelste manier om die patronen te veranderen is met hypnose. Deelnemers aan de opleidingen weten dat ook. Net kreeg ik nog een reactie van een deelnemer uit de vorige Advanced Hypnose Practitioner.

Beste Edwin,


Ik wilde je even melden dat het erg goed gaat. Vanaf de zondag dat ik bij je weg ging heb ik geen rusteloze benen meer gehad en ben ik nu een soort van hyper. Ik viel tijdens de opleiding veel in slaap en dacht dat ik niets had opgenomen maar het is ongelooflijk. Ik pas het onbewust allemaal toe en dit is echt de beste opleiding geweest die ik heb gevolgd (tot nu toe) en ik had er al veel gevolgd.

Ik heb ook direct een paar nieuwe sites gelanceerd na jouw tips en het werpt al z’n vruchten af. Je hebt er een concurrent bij! :-)

Dank je voor je tips met de marketing en de opleiding. Ongelooflijk de kracht van hypnose en dat ik eindelijk na 20 jaar verlost ben van die rusteloze benen.

Nogmaals dank en de groeten aan je familie en de beste wensen.

Tot volgend jaar bij de Master!

Groeten,

Charles

Wil je daar ook bij zijn? Er zijn nog enkele plaatsen voor januari!!

[/private]