ERT - Een nieuwe Hypnose techniek

In therapieland worden steeds nieuwe technieken uitgevonden. Nu heb ik ook weer een ‘nieuwe’ techniek gevonden. ERT – oftewel Emotional Replacement Therapy. Een techniek die bedacht is door een Amerikaan en er al jaren waanzinnige resultaten mee boekt. Ook ik werk er nu mee..

ERT

Wat is dat dan, dat ERT. Het is een manier om emoties los te laten, zonder ze te voelen. Het gaat erom dat je eerst de breinactiviteit verlaagt tot ongeveer 1 tot 4 Hertz. Als je bedenkt dat je dit leest met waarschijnlijk 22 Hertz, dan kan je bedenken dat je veel meer moet gaan ontspannen.

Tijdens het ontspannen verlaagt de hersenactiviteit zich en ga je richting de 1-4 Hz. Vanaf 4 Hz of lager heb je te maken met de Delta hersengolflengte en dat heb je ook als je diep slaapt. Je kan je dus voorstellen hoe ontspannen je moet zijn wil deze techniek goed werken.

In die verlaagde breinactiviteit kan je emoties ophalen zonder te voelen. Je kan ze dan ook vrij eenvoudig loslaten. In die staat is wat je meegeeft aan suggesties veel krachtiger. Wanneer je werkt met die staat dan is de kans op succes vele malen groter.

EEG

Met een EEG (Elektro-encefalografie) kan je zien dat wanneer je de
methode doet de breinactiviteit razendsnel omlaag gaat.Het is
waanzinnig om te zien dat deze hypnose techniek zo goed werkt.
De blauwe kleur betekent een lage activiteit.

Hoe werkt dat dan?

Je haalt de emotie omhoog wanneer je in de diepste staat van hypnose zit. De breinactiviteit zit dan tegen de 0 Hz aan. Die emotie doe je dan in de rechterarm en laat je omhoog gaan.

Dan laat je de arm vallen en daarmee ook 50% van de emotie. Dit herhaal je nog eens met 30% (zodat je op 80% zit) en dan de laatste 20%.

Daarna installeer je een nieuw programma met een andere emotie en de resultaten zijn verbluffend. Het werkt waanzinnig met angsten, stoppen met roken, afvallen en meer.. Zelfs klinische depressies zijn ermee verholpen, al moet er nog veel meer onderzoek gedaan worden uiteraard om daar echt met zekerheid iets over te kunnen zeggen.

Je kan dit uiteraard ook zelf doen al is dat misschien wat lastig. Volg de bovenstaande instructies en dan kan het je gaan lukken.

Welke manieren gebruik jij om emoties te veranderen? Ik hoor het graag hieronder. Degene met de beste reactie krijgen een gratis sessie! Ook als jij dit artikel het meest deelt dan krijg je ook een gratis sessie! Deel dit artikel dus met jouw netwerk wanneer je dit interessant vindt en het wilt meemaken door op onderstaande buttons te drukken.