Hypnose Instituut Nederland

Goede Doelendag 15 september

Krijg voor minimaal 5 euro een hypnose sessie en help meteen een kind te eten te geven.

Meld je hier direct aan >>

Wist je dat ieder jaar meer dan 100 kinderen op straat komen te staan? Omdat er gewoon geen hulp voor is? Wij willen die 'vergeten kinderen' helpen. Help je ons mee?

Je doneert

En helpt daarmee een 'vergeten kind' die nu niet te eten of een slaapplek heeft.

Je krijgt een sessie

Van een van onze gecertificeerde Hypnose Instituut Nederland therapeuten.

Je voelt je top!

En je gaat de deur uit alsof je door de wasstraat bent geweest. Met een grote glimlach!

Wij van Hypnose Instituut Nederland organiseren twee keer per jaar een Goede Doelendag om zo kinderen te helpen die het nodig hebben.

En jij kan ons meehelpen.

Dat niet alleen, het levert jou ook meteen wat op, want hoe tof is het als je door een van onze beste hypnotherapeuten geholpen wordt?


Deze hypnotherapeuten doen belangeloos mee en normaal rekenen ze gemiddeld 150 euro voor een sessie. Nu kan jij al een ervaring krijgen voor 5 euro! Meer mag natuurlijk zeker, want alles gaat naar het goede doel. Er blijft niets hangen ergens. Sterker nog , we ronden het bedrag altijd af naar boven :-).

Dus ben je erbij?

Edwin Selij, eigenaar Hypnose Institituut Nederland

De vorige keer haalden we met zijn allen 4100 euro op. Dat moet denk ik wel beter kunnen, want we zouden nog wel meer mensen kunnen helpen op die dag.

Maar! De plaatsen zijn wel beperkt. Ieder uur kunnen we maximaal 50 mensen helpen en we doen dit 6 uur achterelkaar. Dus 300 mensen kunnen erbij zijn.

Vol is helaas wel vol, want al is de ruimte best groot, hij is wel beperkt.

En hypnose doen we al sinds 2006 en hebben zelfs 1000+ gelukkige cursisten, zoals:

Ik ben dankbaar dat ik de opleiding Hypno principles bij het HIN heb volbracht. Het heeft mij persoonlijk verrijkt op diverse vlakken. De vaardigheden, technieken en kennis pas ik in de praktijk toe en ik ben zeer enthousiast dat ik al een positief verschil heb gemaakt bij een aantal mensen die ik een sessie heb mogen geven.
Mascha Verkuijlen
Zo blij dat ik deze opleiding begonnen ben. Op 31 december zat ik nog achter de laptop te twijfelen en te twijfelen (heb ik daar tijd en geld voor, werkt dat wel online, etc...) maar opeens wist ik het: ik ga mijn leven veranderen. En dat deed het! Pffff, magisch gewoon! Angsten verdwenen, ik begon helderder te denken, mijn zelfvertrouwen steeg, oude overtuigingen smolten weg, ik begon oplossingen te zien ipv problemen.  Bedankt HIN! Simpelweg fantastisch!
Joris van Beek
Ik heb de 1.0 en 2.0 met veel plezier gevolgd bij het HIN. De trainers zijn kundig en enthousiast, de lesstof is prima te doen en Edwin Selij is niet voor niets de Hypnosekoning! Ik heb al veel mensen cadeautjes kunnen geven. De mooiste ervaring tot nu toe is dat ik mijn vader (84 jr.) van zijn pijnlijke knieën heb kunnen bevrijden! Dankbaar en trots heb ik mijn praktijk Floria Hypnose in Medemblik op kunnen starten. Het HIN is het juiste opleidingsinstituut als je de beste hypnoseopleiding wil volgen!
Anneke Kruit

En de deelnemers aan de vorige Goede Doelendag vonden het ook geweldig!

Geweldig dat Edwin, het HIN en al zijn vrijwilligers die goede doelen dag georganiseerd hebben voor "het vergeten kind". Ik had geen verwachtingen over de hypnose sessie. Des te mooier was dat er ook daadwerkelijk wat dieps verwerkt werd. Dank!

Jeroen Koning

Op de Goede Doelendag, 2 sep. '23, ben ik van mijn angstgevoelens afgekomen. Binnen, ik denk een half uur, voelde ik me licht en vrij. Met behulp van Johan kan ik me onspannen voelen en heb ik een nieuw beeld gecreëerd over hoe mijn leven en gevoel hoort te zijn. Hartelijk dank voor deze ervaring.
groente eten
Joan Dongen

Ik vond het een heel bijzondere belevenis en kwam zoals Edwin al aangaf met een grote glimlach buiten alsof ik door de wasserette was geweest, voor wie twijfelt: doen!

Christine van Klaarbergen

Goede Doelendag

WIN 1!

Jij gaat een hypnose ervaring krijgen en die kan je heel veel gaan opleveren. Je wordt geholpen door een gecertificeerde Hypnose Instituut Nederland therapeut opgeleid onder andere door hypnose mastertrainer Edwin Selij.
druk kind

WIN 2!

Je helpt er kinderen mee die het moeilijk hebben. Kinderen die nu vergeten worden omdat ze 18 zijn. Die komen op straat, moeten vechten voor eten en een slaapplek. Dat kan toch niet in Nederland... Die kinderen help jij!

WIN 3!

Dat is onze win, want wij vinden het geweldig om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met hypnose en ze te laten ervaren dat het echt leuk is ook :-)

Dus kom je ook gezellig op onze Goede Doelendag?
De koffie en thee staan klaar voor je!

Totale waarde: Onbetaalbaar
Vandaag slechts: minimaal 5 euro

Help je mee?

Tof als je erbij bent op 15 september.


  • Je krijgt dus een hypnose sessie voor minimaal 5 euro (meer mag uiteraard!)
  • Van een gecertificeerde Hypnose Instituut Nederland therapeut
  • Je helpt er een kind mee om te slapen en te eten
  • En je schoont je karma ermee op :-)
Aanmelden is gratis uiteraard en vrijblijvend. Je zit natuurlijk nergens aan vast, maar als je niet kan, annuleer dan wel alsjeblieft zodat iemand anders in jouw plaats kan komen. Thanks :-)