Hypno Playground

Hypno playground

Waar je vastloopt in de Principles,   

kan je doorgaan in de Playground...

Leer het spel te spelen...

Je weet de spelregels nu, maar ken je het 'spel' van de hypnotherapie? Van een sessie? Hoe je echt iedereen meekrijgt? Na de opleiding win je het 'spel' voordat het zelfs is gespeeld…


Je hebt (bijna) alle pionnen zou je kunnen zeggen. Je weet hoe de regels zijn, maar het spel ga je pas echt spelen als je onderstaand fenomeen snapt en de missende pionnen hebt...

 

De Fuik van de Onvermijdelijkheid.

 

In de Hypno Playground ga je jouw beste spel spelen. Wanneer je doorziet hoe je kunt spelen met de geleerde tools in de Hypno Principles, dan kun je deze op zo’n manier combineren dat je niet alleen persoonlijke veranderingen kan manifesteren, maar zelfs generationele patronen kan doorbreken.

Dat kan zowel thuis als live op locatie, omdat we hybride werken. Daarmee wint iedereen.

hypnose opleiding bij hin

Jeffrey Koot

In de 25 jaar als hypnotherapeut heb ik niet zoveel geleerd als de maanden in de Hypno Playground bij het HIN...
adak conversationele hypnose

En leer je hoe wij de demonstraties doen zoals op het seminar

Maakt niet uit wie er komt, hij of zij komt er vanaf. En ja, omdat ik de fuik van de onvermijdelijkheid inzet. Wat dat is kom ik zo op. 

Vanaf 2006 doe ik dit nu al. En in die tijd heb ik duizenden mensen geholpen en meer dan duizend mensen opgeleid. Als het niet had gewerkt dan was het al heel lang geleden gestopt en kwamen er niet nog steeds honderden mensen naar seminars.

Ze weten dat het werkt. Ze zien dat het werkt. Ze merken dat het werkt, maar hoe het werkt? Dat weten ze niet.

Ze zien niet wat ze niet zien...

De structuur is namelijk moeilijk te volgen voor een leek. Jij kent de structuren, alleen je kan nog niet het spel goed spelen. Denkt nog vaak teveel na, mist belangrijke aanwijzingen en komt misschien nog steeds niet tot de kern.

 

Ondanks dat je wel alle spelregels kent, maar alle spelregels kennen is niet genoeg. Het is goed om ook het spel te kunnen spelen, toch? Dat je vrij bent in je sessies, dat je dieper tot de kern kan komen en meer zicht krijgt op wat nu het echte probleem is.

Weet je dat namelijk niet? Heb je een probleem.

fuik

De fuik van de onvermijdelijkheid

Dat is waar de fuik van de onvermijdelijkheid om de hoek komt kijken. Dit is wat alle grote transformatie guru’s gebruiken zoals Tony Robbins, Richard Bandler, wondergenezers en ja ook wij gebruiken hem natuurlijk.

 

Dat is het spel wat je gaat spelen. Het spel is die fuik…

 

Wanneer je die niet toepast dan krijg je het moeilijk in je sessies. Zo simpel is het. De cliënt is net een oceaan van mogelijkheden en problemen, maar wat is nu het werkelijke probleem?


Pas je de fuik toe, dan wordt het makkelijker.

 

En ja, we hebben hem al gebruikt in de Hypno Principles, alleen had je het niet door. Je zat er middenin. Zoals een van mijn grote voorbeelden al zei: ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt’

 

Je kan er zelf proberen achter te komen natuurlijk hoe dat werkt. Maar dan heb je een uitdaging want dan kom je denk ik een van je grootste vijanden tegen...

Ik wil meedoen!

Tijd! Heb je daar genoeg van?

Tijd is je grootste vijand zou je kunnen zeggen hierin. Zelf heb ik er meer dan 15 jaar over gedaan om tot inzichten te komen die jij nu zo kan oppikken. In een paar maanden kan jij technieken leren waar ik jaren over heb gedaan om niet alleen te ontdekken, ook om ze te verbeteren.

 

Maar ik deed het iedere dag, ieder uur was ik ermee bezig, gaf er les in en deed sessies. 365 dagen lang voor 15 jaar lang. Dat zijn 5475 dagen. En iedere dag was ik er in mijn hoofd mee bezig. 10 uur was niks.

 

Meer dan 50.000 uur. Dan word je vanzelf een meester. Dus dat kan je ook doen of je kan modelleren. Dat gaat een stuk sneller. Of je nu zelf een taal moet gaan verzinnen of je gaat iemand napraten. Dat laatste gaat een stuk makkelijker.

 

En dan heb ik het ook nog niet over dat het door honderden al getest is die technieken. Het werkt, zo simpel is het. 

 

Heb jij die tijd? Kan jij 50.000 uur vrijmaken nu? Waarschijnlijk niet en dat hoeft ook niet want je kan het in een paar maanden onder de knie krijgen, maar na 50 plekken is het echt vol. Want we kunnen maximaal 50 mensen kwijt. 

 

En het is nodig. Hard nodig want

Medicijngebruik neemt drastische vormen aan...

Het medicijngebruik stijgt drastisch onder mensen. 11 miljoen Nederlanders slikken medicijnen en het is de derde doodsoorzaak al geworden.


Dat moet en kan echt anders! Jouw hulp is hard nodig

De zorgkosten rijzen de pan uit!

Hiernaast zie je de grafiek van de zorgkosten. Ook die stijgen hard en helemaal nu in deze tijd. Mensen worden banger, depressiever en ook die kosten gaan exponentieel stijgen.


De wachtlijsten worden langer en al die mensen willen hulp. Jij kan ze helpen.

er zijn maar een paar plekken...

Het gaat niet alleen om de technieken. Het gaat om het gemak, de eenvoud om het uit te voeren. Dat is de Hypno Playground, waarin we ons focussen op de fuik van onvermijdelijkheid. 

 

De fuik van de onvermijdelijkheid. Dit is iets wat je nergens hoort. Je hoort wel veel over volgzaamheid of over autoriteit of over succesverhalen vertellen, maar de fuik? Daar hoor je niemand over.

 

En dat terwijl de groten der aarde op transformatiegebied dit gebruiken. Of ze het bewust inzetten en gebruiken weet ik niet zeker, maar onbewust gebruiken ze het allemaal. En daar horen die componenten die ik net zei ook allemaal bij, maar het gaat verder.

 

Wat ik jaren geleden ontdekte heeft mijn kijk op hypnose compleet veranderd. Het is een hele andere manier van hypnose doen dan die je geleerd hebt tijdens de Hypno Principles (1.0). Daar leerde je de spelregels, hier ga je het spel echt spelen.

 

En wat gebeurt er dan? Je resultaten zullen omhoog schieten. Dat doet het bij iedereen. Ook door de nieuwe technieken die je leert, maar vooral omdat je ze leert uit te voeren op het niveau van een master. Ook al ben je dat misschien nog niet, je leert ze wel zo uit te voeren. Dat is het spel wat we jou gaan leren spelen.

 

Doe je mee?

Word jij een van onze therapeuten die echt levens gaat veranderen? Word jij de nieuwe Hypnose Masterpractitioner?

Dat gaan we doen in 12 dagen en jouw eerste zes dagen zien er zo uit.

De eerste zes dagen zien er zo uit...

Hypnose 2.0

WIl ik meer van weten
hypnotische coma

Esdaile State

WIl ik meer van weten

Regressie 2.0 I

WIl ik meer van weten
Regressie 2.0

Regressie 2.0 II

WIl ik meer van weten
omdenken herkaderen chunking

Omdenken

WIl ik meer van weten
allergie oplossen

Allergietechniek

WIl ik meer van weten

Hypnose 2.0

Een van de eerste dagen die je gaat volgen. Waarom? Hier ontdek je het spel wat hypnose heet wat je mee kan nemen in de rest van de dagen. 

 

Dit is het spel van de hypnose meester wat maar een paar hypnotiseurs op de wereld echt kunnen spelen. Zelf heb ik dit geleerd van verschillende meesters. Oude Italiaanse technieken, Mesmeriaanse energetische systemen en psychologische vernuftige tactieken. Dat is het spel waar jij vaardig in gaat worden op deze dag.

Esdaile Staat

Esdaile was een chirurg die opereerde zonder verdoving en met succes. Hij gebruikte zo een diepe staat dat er complete verdoving plaatsvond. Deze hypnose staat ook bekend als hypnotische coma omdat mensen die erin komen er niet vanzelf uitkomen. Op deze dag leer je uiteraard hoe je die mensen eruit krijgt.

 

Maar ook erin! Want je ontdekt de meeste diepe hypnose. In die staat kan je namelijk contact maken met het onderbewuste! Dat is het deel die op een veel dieper niveau veranderingen kan aanbrengen. Dit is de meest wonderlijke staat die er is. 

Regressie 2.0 - Dag I

Deze dag leert je een vorm van regressie die uniek is in de wereld vanwege de combinatie van familieopstellingen, hypnose en gestalttherapie. Je kent hem al vanuit de Hypno Principles, maar weet je zeker dat het gevoel wat je terug volgt ook het werkelijke probleem is?


Nee niet echt. Met deze techniek ga je direct terug naar de imprint, de kern en los je het op. Waarom nu pas deze techniek? Omdat de andere regressie je vangnet is. Vandaar.


Gemodelleerd van de beste hypnotherapeuten ter wereld, krijg jij deze levensveranderende techniek geleerd.

Regressie 2.0 - Dag 2

Hier ga je de regressie 2.0 ook daadwerkelijk doen en uitvoeren zodat je niet alleen persoonlijke verandering gaat ervaren maar ook generationele.


Deze techniek lost namelijk trauma's op op celniveau omdat we het lichaam erbij betrekken. 

Omdenken

Herkaderen ga je doen oftewel omdenken. Hoe kan je een probleem oplossen in een enkele zin en kan je de communicatie naar je hand zetten. Dat leer je deze dag.


Een geweldige taal waarin je nog taalvaardiger wordt en gaat inzien waarom sommige mensen opeens het gesprek naar zich toe kunnen trekken. Wij noemen dat ook wel Chunck-Ninja's. Jij gaat ook zo een ninja worden.

Allergietechniek

Met deze techniek kan je een verschil gaan maken in de levens van de mensen die een allergie hebben. Een van de meest effectieve technieken die er bestaat.


Denk aan allergieën zoals appels, paprika's, meervoudige voedselallergieën, honden, katten of hooikoorts. Jij leert hoe je mensen daarvan af kan gaan helpen.

OK IK DOE MEE!

En dat zijn nog maar de 3 blokken!

De volgende drie blokken zien er zo uit...

Pijnbestrijding

Wil ik meer van weten
emoties oplossen zonder te voelen hypnose

EV-Techniek

Wil ik meer van weten
swish hypnose

Schwisssh 2.0

Wil ik meer van weten
adak conversationele hypnose

Quantum Hypnose

Wil ik meer van weten
deep trance identification

DTI

Wil ik meer van weten
hypnose opleiding

Examentraining

Wil ik meer van weten

Pijnbestrijding

Op deze dag ga je leren hoe je jezelf en anderen kan verdoven. Daarnaast leer je ook hoe je chronische pijnen kan oplossen bij mensen.

 

Uiteraard doe je dit niet zomaar bij iedereen. We hebben een gedegen protocol waarbij wij in acht nemen dat pijn ook zeker wel een oorzaak kan hebben. Heeft die pijn echter geen fysieke oorzaak meer, dan werken deze technieken geweldig en kan je een hele hoop mensen verlossen van pijn.

EV-Techniek

De techniek om emoties los te laten zonder ze te voelen. Een van de meest effectieve technieken om bij kinderen te doen.


Regressie is vaak wat intens voor kinderen onder de 18. De EV-Techniek kan je dan zeer goed gebruiken om die negatieve emoties voorgoed op te lossen. Zeer snel en zeer effectief. 

Schwissssh 2.0

Je kent de schwisssh al, maar deze gaat nog een stap verder en is nog sneller. Wanneer je deze techniek goed uitvoert en iemand zit in de fuik van de onvermijdelijkheid dan kan je binnen een paar minuten de grootste angsten elimineren.


Een van de meest snelle, zo niet de snelste verandertechniek die er is.

Quantum Hypnose

Hoe kan je alle technieken die je hebt geleerd aan de koffiezetautomaat doen? Dat is de vraag die ten grondslag ligt aan de Quantum Hypnose, ook wel in onze volksmond de ADAK genoemd. 


In een ogenschijnlijk simpel gesprekje allerlei problemen oplossen? Jij kan het na deze dag!

DTI

De Raikov Methode wordt deze techniek ook wel genoemd. Vladimir Leonidovitsj Raikov experimenteerde met deze techniek om mensen sneller dingen te laten leren, zoals muziek een andere taal of wiskunde. Met succes.

 

Wij gebruiken hem ook om vaardigheden te kopiëren van andere genieën. Stap eens in Einstein of Martin Luther King of zelfs Jezus. Het kan allemaal op deze dag en laat je verwonderen van het effect. 

 

Deze techniek heb ik heel vaak op mezelf uitgevoerd en op die manier in een recordtempo mijn zwarte band aikido gehaald. Zeer interessant…

Examentraining

Op deze laatste dag van de opleiding krijg je examentraining. Wat je precies gaat doen is een verrassing maar het gaat je heel goed voorbereiden op je examen.


Daar kan je zeker van zijn :-)

OK IK DOE MEE!

Hoe word jij een Hypnotherapie Masterpractitioner

12 Onlive Dagen

In zes weekenden word jij een Hypnotherapie Master!


In 15 dagen dagen leer jij het spel te spelen wat therapie en hypnose heet. Je wordt vrijer in je sessies, gaat ontdekken wat je kracht is en hoe je dat juist kan gaan inzetten. De dagen zijn allemaal onlive en heerlijk te volgen vanuit jouw eigen omgeving of bij ons in Assendelft! 


Kan je op een van die dagen niet? Maakt niet uit want je kan ze gewoon terugkijken. Hoe cool is dat! Het is namelijk HYBRIDE!


En uiteraard helemaal scriptloos zodat je vrij kan bewegen tijdens de sessies. Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgerond, dan krijg je het officieel erkende Hypnotherapie Masterpractitioner diploma.


(waarde: 12x300 euro=3600 euro)

Toegang tot de online films

Je krijgt toegang tot de online films die je kan kijken op je computer en op je telefoon. We hebben ook een app die je daarvoor kan downloaden.


Zo kan je stap voor stap beter worden in het doen van hypnose en hypnotherapie.


Hoe cool is dat! Leren vanuit je broekzak.


(Waarde: 3000 euro)

Toegang tot de Mastercommunity

En uiteraard krijg je ook toegang tot onze mastercommunity waarin je ook al je vragen kan stellen. Die kan je bereiken via de App, maar ook via Facebook. 


Daar vind je oefengroepen bij jou in de buurt en word je geholpen met je vragen. Tijdens het oefenen kan je natuurlijk je eigen problemen inbrengen en voor je het weet ben je overal vanaf :-)

Mooi toch?


(Waarde: Onbetaalbaar...)

En na je examen ontvang je ook dit!

Je Diploma

Jouw diploma wordt erkend door de grootste beroepsverengingen van Nederland zodat je dus zorgeloos je vak uit kunt oefenen. 

Je kan met een gerust hart aan de slag!

Beste Therapeut

Je komt ook op ons platform bestetherapeut.nl te staan. Iedere maand krijg je van ons gratis cliënten. Jouw praktijk staat dus binnen een dag online en binnen een maand heb je al je eerste betalende cliënt!

CRKBO

Het CRKBO erkent ons als professionele opleiding en daarom zijn wij ook BTW vrij gesteld. Dat gebeurt alleen als opleidingen voldoen aan strenge criteria.

Je bent dus verzekerd van een professionele opleiding.

Jouw investering voor deze levensveranderende opleiding is dus niet meer dan 10.000 euro wat de prijs zou zijn als je alles los zou doen plus een vermelding op ons platform.

Jouw investering is nu 4250 euro.
En om het je makkelijker te maken
kan je dit ook voldoen in 6 of zelfs 9 termijnen.


Het is dus een on-live opleiding. De dagen zijn ONLIVE te volgen in een groep gegeven door een echte trainer (dat is live - online!). Je krijgt ook niks thuisgestuurd aan dvd's of iets dergelijks, maar je krijgt wel meteen toegang tot de video's en kan de app downloaden ;-)

YES IK DOE MEE!

Ervaringen over de Hypnose playgroundWat kan je na de Hypno Playground

  • Je bent vrij in je sessies
  • Je kan de technieken intuïtief combineren
  • Je snapt het spel
  • Je kan ieder probleem aanpakken
  • Je werkt zonder script en past je aan aan de cliënt
  • Je voelt je kundig en zeker
  • Je hebt vertrouwen dat je het echt kunt en beheerst
  • Je verwondert mensen zodat ze je gaan geloven
  • Je voelt je een master!


De vorm van therapie die wij doen in de opleiding zie je nergens in Nederland en is zeer effectief. We hebben hem in de jaren zo gemaakt dat iedereen met een goede basis dit kan leren en uitvoeren. 


Met deze manier van therapie doen kan je wonderlijke dingen gaan meemaken. In mijn praktijk heb ik mensen zien helen van hernia's, depressies, suikerziekte, chronische pijnen, auto-immuunziektes en nog veel meer. En allemaal vaak in een enkele sessie met deze technieken.

Maar niet iedereen kan meedoen...

Alleen de mensen die geslaagd zijn voor onze Hypno Principles (1.0) kunnen meedoen.
De plaatsen zijn daarnaast ook beperkt voor mensen die echt hier iets mee willen doen.

Word jij de specialist die levens veranderd?

Jouw hulp is hard nodig.
We hebben goede therapeuten nodig!

In 3 simpele stappen behaal jij al je resultaat

Meld je aan

Hieronder kan je kiezen voor een van de twee opties om je aan te melden

Maak kennis

Stel je voor op de Mastercommunity dat je meedoet en ontmoet je mede cursisten!

Haal resultaat

En tijdens de reis zal je merken dat je al heel snel nog betere resultaten zal halen!

We starten in 2024 nog maar één keer!

26

JULI

10:00

Hypno Playground HYBRIDE

Zowel online als LIVE op locatie te volgen.

IK DOE MEE


De exacte data staan hieronder

14

MAART 2025

10:00

Hypno Playground HYBRIDE

Zowel online als LIVE op locatie te volgen.
IK START IN MAART 2025


De exacte data staan hieronder

Data voor start juli 2024 (HYBRIDE)

Blok 1: 26 - 27 - 28 juli

Blok 2: 23 - 24 - 25 augustus
Blok 3: 20 - 21- 22 september

Blok 4: 25 - 26 - 27 oktober

Blok 5: 23 november. Optionele LIVE dag (alleen in Assendelft).

Blok 6: 14 - 15 december. Generale repetitie (alleen online) en examen (hybride).

Data voor start maart 2025 (HYBRIDE)

Blok 1: 14 -15 - 16 maart

Blok 2: 11 - 12 - 13 april
Blok 3: 9 - 10 -11 mei

Blok 4: 20 -21 -22 juni

Blok 5: 19 juli. Optionele LIVE dag (alleen in Assendelft).

Blok 6: 30 - 31 augustus. Generale repetitie (alleen online) en examen (hybride).


100% Tevredenheidsgarantie

Vind je het toch niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Je hebt gewoon 14 dagen bedenktijd na aanschaf en als het niets is? Dan krijg je gewoon zonder zeuren je geld weer terug.


De vraag is dus, is het het waard om nu een minuutje van je tijd te besteden om te kijken of dit wat voor je is. Voor veel mensen vallen hier de spreekwoordelijke kwartjes in deze opleiding.