Hypnose opleiding | Hypno Pathfinder
adak conversationele hypnose

Hypno Pathfinder

Level 3: alleen voor mensen die een praktijk willen en de beste willen worden

De beste willen worden...

Dat wil niet iedereen. Niet iedereen wil de beste versie van zichzelf worden, want daar gaat het om. Ook niet iedereen wil een praktijk, duizenden mensen helpen en daar ook echt heel succesvol in zijn. 

Die mensen wil ik ook niet in Level 3, de Pathfinder hebben.

Dit niveau is alleen voor mensen die een praktijk gaan starten, hebben en echt de beste willen worden in dit vakgebied.

Spreekt je dit nu al niet echt aan? Heb je twijfels? Niet verder lezen dan.

Als je nu al voelt: 'YES!!' Dan is dit zeker wat voor jou.

Iedereen kunnen helpen

Dat is wat je kan na de opleiding. Iedereen? Ja, iedereen die wil. Waar je nu nog soms tegen beperkingen aan kan lopen, zullen die voorgoed verdwijnen.


Ja, het wordt intens, ja je wordt soms door de mangel gehaald, maar alles met liefde en om jou echt beter te maken.

Dat is ons doel, want onze missie is duizend mensen opleiden die duizend mensen helpen en jij bent daar zo direct eentje van. Jij bent onze reclame dus wij gaan er alles aan doen om er ook alles bij je uit te trekken.

Graziella Pieri

Net als Graziella Pieri

Ik ben geslaagd voor de 3.0. De 1.0 en de 2.0 waren voor mij zeker heel waardevol, het grote verschil met de 3.0 is, dat ik nu ervaar dat er amper nog grenzen zijn in het oplossen van problemen...

Monique Bouvee

Beste Therapeut

Wat is het verschil tussen een goede therapeut en de beste?
Resultaat.

Ik ken hele goede therapeuten die jaren met een cliënt bezig zijn. Die krijgen lovende reviews en de cliënt is zo blij met 'haar therapeut'. 

Volgens die cliënt is die therapeut absoluut de beste therapeut die er is. Hij is begripvol, empatisch en is er voor haar als zij hem nodig heeft.

Mooi... Heel mooi, maar als je zou werken op basis van resultaten en daar ook alleen naar betaald zou krijgen, dan was de arme man nu failliet.

Empatisch en begripvol zijn absoluut krachten. Wanneer jij die krachten bezit, moet je die ook zeker voor de volle 100% inzetten.

Maar wel om resultaat te boeken en niet om de cliënt afhankelijk van je te maken. Ik heb vroeger genoeg op fora gezeten waarin dan de cliënten helemaal in tranen waren omdat hun therapeut op vakantie ging. 

'Wat moet ik nou! Ze gaat zomaar op vakantie, en we hadden net na een jaar een klik...'

Als je mij niet gelooft struin de fora maar af en je ziet die berichten nog steeds. Die therapeuten zullen echt wel goed zijn, maar zeker niet de beste.

En er is één reden waarom ze nooit de beste zullen worden. Daar kunnen ze ook niks aan doen. Wat dat is?

DIE REDEN? MINDSET

Een tijdje geleden sprak ik een studente psychologie en vroeg haar in welk jaar ze zat. Het derde jaar bleek ze te zitten. Weet je hoeveel mensen ze al had geholpen in die drie jaar?

NUL!

Nee, in mijn vierde jaar ga ik stage doen en daarna ga ik pas mensen helpen.

Dus je gaat pas mensen helpen na je opleiding en de praktijk ga je dus opdoen met echte mensen met echte problemen. 

Interessant...

Denk je trouwens dat die problemen op te lossen zijn? Nee, een stoornis of depressie is echt iets dat je hebt en we leren mensen ermee om te gaan.

Zo worden ze opgeleid. Die mindset wordt ze aangepraat. Het gaat er niet om dat de patiënt (want ja ze zijn ziek) geneest. Dat kan ook niet volgens die opleiding. En zeker niet in 1 sessie. Dat is onmogelijk.

Je snapt als je dat dus denkt, dat je dus nooit beter dan goed kan worden. Ze kunnen daar ook niets aan doen en de meeste worden ook vaak depressief omdat ze geen resultaten zien gebeuren. 

De opleiding zelf creëert depressieve therapeuten... En wij maar betalen...


We hebben iedereen nodig

In wezen echt iedereen, want er zijn zoveel mensen die tussen de wal en het schip raken. Iedere minuut dat je wacht is er weer iemand net te laat geholpen. En de afgelopen tijd heeft daar niet veel goeds aan bijgedragen met al die lockdowns

 

Helaas, zo gaat dat.

 De tijd tikt genadeloos door. 86.400 seconden heb je per dag en als die op zijn dan is die dag voorbij. Wil je sneller beter worden? In een kleine groep met veel persoonlijke aandacht sneller groeien? Met gelijkgestemden die ook, als het even kan, de wachtlijsten gaan laten verdampen? Claim dan je plek.

Ik wil een van die plekken!

Dit gaat tijd schelen

Zelf heb ik er twintig jaar over gedaan om zo effectief te worden. Ik doe 1 sessie van maximaal een uur en dan is het klaar. Dat is mijn doel en dat lukt steeds vaker.

Ik weet nu hoe het werkt, waar ik op moet letten, welke delen er actief bij moeten wezen en welke ik juist absoluut niet op de voorgrond wil hebben.

Ook weet ik precies in welke staat ik de cliënt wil hebben en dat lukt al na een minuut. In wezen is het dan al gebeurd en begint het zaaien, testen en verduurzamen al. 

Waar de meeste na een half uur gaan beginnen, ben ik allang klaar en ga dan pas beginnen.

Dit klinkt voor goede therapeuten heel vreemd, maar voor de beste klinkt dit heel logisch.

Dit gaat voor jou ook zo zijn als je meedoet. Natuurlijk kan je meer sessies doen, ik bedoel nadat er een probleem is opgelost komt het volgende probleem. Zelf doe ik wekelijks een sessie met mezelf. Al jaren, alleen dat gaat vaak over verbeteren en ook dat ga je leren in dit traject.


Jouw hypnotische team!

En niet alleen ik zal je persoonlijk begeleiden. Je hebt een team aan trainers die jou persoonlijk gaan begeleiden om de beste te worden.

Allemaal zijn ze succesvol en hebben ze een goed draaiende praktijk. Ze leven ervan en krijgen 'raving reviews' van hun cliënten.

Dat is geen 'mazzel'. Dat is level 3 hypnotherapie!

Hypnose Instituut Review

Meer dan 400 reviews op Google!

En het is hard nodig al die mensen. Jij bent hard nodig!

Want moet je nagaan wat nu de zorgkosten doen!

Hiernaast zie je de oplopende uitgaven in de zorg. BBP is het Bruto Binnenlands Product en dat was in Nederland in 2017 721,83 miljard euro. Zoveel wordt er geproduceerd aan producten. 


Hiernaast zie je dat vanaf 2000 de zorgkosten steeds hoger worden. Tot in 2015 bijna 16%. In 2018 bedroegen de zorgkosten 100 miljard euro waarvan er meer dan 22 miljard naar de GGZ gaat.


Als dit zo doorgaat krijgen alleen de rijken de beste zorg. Dat is toch waanzin? Moet je toch niet aan denken?

Maar dit is wel de toekomst. Het wordt alleen maar erger en erger als we niet ingrijpen.

11,5 miljoen mensen aan de medicijnen...

Hiernaast zie je een grafiek waarin je kan zien dat meer dan 11 miljoen mensen medicijnen gebruiken. 


11 miljoen!

En er staat niet bij hoeveel ze gebruiken want mensen boven de 65 slikken gemiddeld zelfs 7 verschillende medicijnen aldus het CBS.

Dat is wel heel erg veel vind je ook niet? En denk je ook niet dat het minder zou kunnen? Wij weten dat wel zeker! 


Gemiddeld worden mensen na hun 45e chronisch ziek en gaan ze medicijnen slikken. Levensstijl en mindset. Het begint bij de mindset, alleen die is onbewust. Pak je die niet aan? Ga je er soms letterlijk aan.


En het aantal scheidingen

Stijgt ook. Bijna 40% van alle huwelijken strandt. En dan hebben we het niet over de mensen die niet trouwen, wel kinderen hebben en uit elkaar gaan. Dat zou nog wel eens hoger kunnen zijn.


En wist je dat bijna al die kinderen daar later problemen mee gaan hebben? Ouders willen dat natuurlijk allemaal niet weten en zeggen dat het allemaal goed gaat.

Tuurlijk. 

Wij hebben er in ieder geval over een tijd (helaas) weer heel veel cliënten van...

1,5 miljoen behandeltrajecten!

In 2013 waren er al 1,5 miljoen behandeltrajecten en dat is alleen maar meer geworden. De problemen rijzen de pan uit, de kosten ook en de resultaten?


Die blijven achter! Stel je voor dat een van je vrienden of vriendinnen hier terechtkomt...

Dus doe je mee? Want samen kunnen we dit echt veranderen. 

OK IK DOE MEE!

Hoe werkt het dan

Vroeger kon je dit alleen leren wanneer je vier jaar ging studeren.


En dan leerde je nog niet Advanced Rapport en hoe je binnen 10 minuten kan weten wat het ECHTE probleem is en wat de oplossing is. 

In 10 minuten!

Net als Menno en dit deed...

Cliënt komt met angst bij mij. Doet dit al tientallen jaren, is er zelfs depressief van geworden en slikt medicijnen daarvoor sinds 8 jaar.
 

Na de eerste sessie zijn de angst en het gevoel zijn weg!!


Daarna heb ik nog 2 sessies gedaan en 4 weken later hoorde ik van mijn cliënt dat hij heel blij is met de sessies en dat hij van zijn angst af is!

Kreeg mooie aanbeveling van hem op fb. Ik weet hoe krachtig onze technieken werken maar dit is 1 van mijn eerste klanten en ik vind het f*cking amazing. 😀😀

De Hypno Pathfinder is een ONLIVE opleiding met daarbij...

alle technieken, systemen en stappen gewoon in je broekzak.

 

Laat mij dat uitleggen.

Het is een opleiding van 16 onlive dagen waar je met een mooie groep mensen de kneepjes leert van het systeem en de technieken. Maar! Op onze Huddle HIN App staat het ook allemaal dus dan kan je het allemaal nog eens nakijken, verder studeren en dat niet alleen, ook mensen ontmoeten.

 

Inderdaad je leest het goed. Mensen ontmoeten, want in je broekzak zitten zo direct honderden mensen die jou willen helpen om dit goed te leren want je moet dit gewoon oefenen.

 

Alleen een opleiding is niet voldoende. Je moet het ook oefenen dus hebben we flink geïnvesteerd om het mogelijk te maken dat jij gewoon vanaf je telefoon mensen kan ontmoeten, kan leren, kan studeren en zo in dat jaar een hele goede hypnotherapie pathfinder kan worden.

 

De eerste vier blokken zijn

adak conversationele hypnose

Advanced Rapport

Wil ik meer van weten
hypnotherapie praktijk

Werken met delen

Wil ik meer van weten

Sociaal Panorama

Wil ik meer van weten

Feedback

Wil ik meer van weten

Je vraag je misschien af wat dit zijn en die ga ik uitleggen...

adak conversationele hypnose

Advanced Rapport

Dit leer je nergens. In 2017 per toeval ontdekt toen ik bezig was met een sessie die niet lukte. We waren al zeker 5 sessies verder en iets leek te lukken.

Totdat ik dit ontdekte. Advanced rapport. Ik kwam erachter dat er een deel het aan het saboteren was maar dat ik dat deel ook de kans gaf om het te saboteren door rapport te maken met dat deel steeds.

Dat had ik niet door totdat ik het doorhad. Het leek alsof oogkleppen afvielen en daarna ging de sessie geweldig. 

Dat gaat bij jou ook gebeuren. De oogkleppen gaan afvallen en dat niet alleen, je niveau van therapie doen zal nooit meer hetzelfde zijn. 

hypnotherapie praktijk

Werken met Delen

Na dit blok kan jij met de verschillende delen van een cliënt werken in diepe hypnose en zo tot een bevredigend en harmonieus resultaat komen. Naast regressie is het werken met delen de meest effectieve hypnose techniek die er is.

Je ontdekt in dit blok dus:

 • Een stap voor stap methode hoe je veilig en effectief delenwerk kan doen.
 • Welke saboterende delen er zijn en hoe je daarmee omgaat.
 • Het werken als mediator in hypnose. Zeer belangrijk want als je dat niet doet kan de hele boel op slot gaan.
 • Het ‘zien’ en ‘horen’ van de verschillende gedeelten van de cliënt. De oogkleppen gaan steeds meer afvallen
 • Voice Dialogue principes. 

Sociaal Panorama

Na dit blok heb je een heldere kijk op het systeem van de cliënt en de eventuele blokkades die dit systeem met zich mee brengt. Dit is de meest effectieve en simpele vorm van familieopstellingen en werkt nog krachtiger door in het onbewuste.

Je ontdekt in dit blok:

 • Het sociaal panorama. De sociale kaart van iemand zijn werkelijkheid en wat je er allemaal mee kan. En dat is veel. Heel veel.
 • Uit welk 'systeem' bestaat de cliënt en hoe kan je dat systeem versterken of juist verzwakken.
 • Werken met personificaties die de cliënt heeft. Het verplaatsen ervan heeft een enorm sterk effect en zorgt voor wonderlijke ervaringen die je zelf ook gaat meemaken.
 • Techieken die te maken hebben met autoriteitskwesties. Moeite met autoriteit? Met deze techniek niet meer.
 • En als klap op de vuurpijl, de baarmoeder-regressie. Een hele interessante manier om regressie te doen.


Jouw sessies...

In dit blok ga je leren. Heel veel leren, want we gaan naar jou kijken. Je stuurt je slechtste sessie in en die gaan we bekijken en daar krijg je feedback op.

Dat is ongemakkelijk, vervelend, soms helemaal niet leuk, maar oh zo leerzaam.

Dit blok gaat jouw niveau als therapeut weer een paar niveaus omhoog brengen. Je gaat het goud ontdekken wat je gemist hebt en als je het eenmaal ziet? Kan je het ook niet meer niet zien.

Dit blok wordt door de meeste Pathfinders als het meest waardevol beschouwd. 

En dan heb je pas de eerste acht dagen gehad, want daarna volgen  nog eens vier blokken...

Feedback

Wil ik meer van weten

Wie wil je zijn

Wil ik meer van weten

De Droom

Wil ik meer van weten

Marketing

Wil ik meer van weten

Hieronder ontdek je wat je op deze dagen gaat leren...

Feedback

Je krijgt wederom feedback. In de tussentijd heb je weer sessies gedaan en ook daaruit kies je de meest slechte. Dat gaat steeds lastiger worden ;-)

Ook hierin zit vaak weer een thema en dat gaan we onderzoeken.

Net als in blok 4 zullen hier weer wat oogkleppen voorgoed afvallen.

Ook dit blok wordt door Pathfinders als zeer waardevol beleefd. Achteraf want als je er middenin zit kan het best oncomfortabel zijn...

Werken met de Identiteit

Na dit blok kan je ook mensen helpen die vastzitten in een bepaald idee over zichzelf zoals ‘de patiënt’. Als ze dat blijven geloven kan je don wat je wilt maar ze komen geen steek verder. Ze zitten namelijk 'vast' op het niveau van Identiteit.

Na dit blok kan je ze voorgoed bevrijden van die rol en een nieuwe IK leren te creëren.

In blok 6 ontdek je:

 • Werken met het zelfbeeld. Wat is het en wat doet het.
 • Het bouwen van een nieuwe identiteit voor jezelf of voor een ander. 


Vergis je niet als je opeens je identiteit verandert. Je zou zomaar opeens een toptherapeut kunnen zijn die alle vertrouwen heeft...


De droom en entiteiten

Blok 7 wordt heel interessant, want dit is een blok waarin je leert werken met het verwijderen van entiteiten. Het komt namelijk wel eens voor en dan kan je maar beter weten wat je doet. Dat leer je hier.

Daarnaast leer je te werken met 'de droom'. Een hypnose techniek ontwikkelt door de helaas overleden Hans Roovers en verder uitgebreid door ons instituut.

Dit is een techniek die je kan toevoegen aan je gereedschapskist om je trajecten meer uit te gaan breiden.

Want als het probleem is opgelost? Wat gaan ze doen met de rest van hun leven? 

Een interessante vraag die na dit blok beantwoord is.

Marketing

En dan blok 8, de hypnotische marketing met daarin zaterdag het examen.

 • Je wilt meer cliënten? 
 • Een goedlopende praktijk die niet failliet gaat?

   

Dan zou ik goed opletten op deze dag. 

Er is niemand in Nederland die zoveel hypnose gerelateerde producten en sessies verkocht heb dan ik. Meer dan 8 miljoen euro aan hypnose producten heb ik verkocht, dus dan denk ik wel dat ik weet waar ik over praat onder hand. 

En ik ga jou alles leren wat ik weet want ik wil dat jij minimaal zo succesvol wordt natuurlijk.

Je ziet dat je dus heel veel gaat leren in dit jaar dat je met op ons reis gaat. Als je dat echt wilt tenminste...

We willen namelijk alleen gemotiveerde mensen aan boord hebben!

Want het is nogal wat.

 

Bij twijfel gewoon niet doen.

 

We willen niet iedereen er ook in hebben want alleen mensen die een praktijk hebben of starten zijn welkom.

 

Wanneer je twijfelt, wegklikken en iets anders gaan doen.

 

Je wilt de beste worden of niet.

 

Je bent gemotiveerd of niet.

 

Er is geen middenweg.


Je doet het of niet.


En wat je ook kiest, wij vinden dat helemaal prima. Want dan is het een weloverwogen keuze die je ook veel gaat opleveren. Wanneer je nu nog steeds zoiets hebt: 'Ik ga het gewoon doen!' dan weet ik ook zeker dat jij er veel uit gaat halen.

 

Nogmaals twijfel je nog? gewoon wegklikken. Snap je iets niet, dan kan je ons prima bellen, maar niet om je twijfels weg te nemen. Je mag je leven lang blijven twijfelen.

 

Of je wilt het of niet. Geen middenweg.

 

Nog niet weggeklikt? Dan is dit wat voor jou!

Hoe maken wij van jou een Hypnotherapie Pathfinder

16 ONLIVE trainingsdagen

We gaan 16 dagen met elkaar aan de slag.


De data zijn:

26/27 januari
23/24 februari

22/23 maart
19/20 april

Korte break…

12/13 juli
23/24 augustus
20/21 september
18/19 oktober

Examen: 20 oktober 2024


Toegang tot de Community

En uiteraard krijg je ook toegang tot de Pathinder community waarin je ook al je vragen kan stellen. Die kan je bereiken via de App of computer. 


Daar vind je al het materiaal en kan je ook veilig je sessies uploaden. Tegenwoordig doen we dat in Microsoft teams en dat is een veilige omgeving waarin we de sessies dan ook kunnen bekijken van elkaar.

(Waarde: Onbetaalbaar...)

Aansluiten bij een beroepsvereniging

Ja kan je na de opleiding aansluiten bij een beroepsvereniging zoals het CAT of BATC.


Om vergoeding te krijgen van verzekeraars moet je nog wel de psychosociale basiskennis hebben. Dat is een vereiste van de verzekeraars, maar de rest heb je dan in de pocket!

De opleiding is geaccrediteerd door de KTNO

De grootste beroepsvereniging in Nederland erkend deze Hypnotherapie Practitioner opleiding.

De KTNO erkend deze opleiding al sinds 2013 en ieder jaar wordt de erkenning verlengd wegens succes!

De CRKBO heeft ons ook erkend als professionele opleiding en daarom zijn wij ook vrijgesteld van BTW.

Voor de Pathfinder is jouw investering dit jaar 3995 euro!

Jouw investering voor deze levensveranderende opleiding is dus niet 12.500 euro...


Jouw investering is nu 3995 euro.  De januari groep is LIVE op locatie. September is online te volgen.


Ja ik doe mee!

Dit is wat andere hebben ervaren over de training​​​​Na de opleiding bevat jij de volgende vaardigheden

 • Geen sessie mislukt meer
 • Binnen 10 minuten weet jij wat het probleem is en de oplossing
 • Je kan werken met entiteiten en spirituele hypnose
 • Je hebt veel meer zelfvertrouwen
 • Veel meer zekerheid
 • Je beheerst alles op Pathfinder niveau!
 • Je kan problemen oplossen die al jaren vast kunnen zitten
 • En je groeit als mens...

Beloop de 3 stappen en behaal jouw resultaat

Meld je aan

Hieronder kan je kiezen voor een van de opties om je aan te melden

Maak kennis

Maak kennis met de andere cursisten in teams en ontdek wie er mee doen.

Haal resultaten

En tijdens de reis zal je merken dat je al nog veel sneller resultaten zal halen!

In 2024 starten de volgende groepen

26

JANUARI
10:00

Hypno Pathinder

Als je de beste wilt worden...

20

SEPTEMBER

10:00

Hypno Pathfinder

NOG NIET TE BOEKEN

100% Tevredenheids Garantie!

Vind je het toch niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Je hebt 14 dagen bedenktijd na je aankoop en als je het toch niet wilt? Dan krijg je gewoon zonder zeuren je geld weer terug.


Maar goed, dan moet je het meteen al niet doen vind ik. Ik wil alleen gemotiveerde mensen er in dus bij twijfel alsjeblieft niet doen.