Hypnose opleiding | Hypno Principles

Hypno Principles Hybride

De enige opleiding waarin je zowel thuis als op locatie hypnose en NLP leert op jezelf en op anderen toe te passen.

Eindelijk een vak wat leuk is en snel resultaten boekt...

En dat is hypnotherapie, want wist je dat je maar heel weinig bewust doet in je leven? Sommige mensen hebben het erover dat je maar 10% bewust doet en vergelijken het onbewuste en bewuste met een ijsberg.

Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Universiteit van Nijmegen stelt in zijn boek ‘Het slimme onbewuste’ dat je niet eens 0,004 procent echt bewust doet!


Kan je je dat voorstellen? Dat is niet heel veel.

 

De rest doe je allemaal onbewust. Praten, denken, lopen, ademen, voelen, kijken, zitten, dingen geloven, noem maar op. Je doet dit allemaal onbewust.

 

Hoe zou het zijn als je die schatkamer aan informatie zou kunnen betreden? Dat je alles wat daar in ligt kan gebruiken, veranderen of zelfs weggooien als het je niet meer dient? Hoe zou het zijn als jij die sleutel zou hebben om je volle potentieel echt te gaan leven? En dat ook kan leren aan anderen?


Dat kan met deze hybride opleiding, waarbij je zowel of thuis of live in de groep de lessen kan volgen. Je kunt het zelfs afwisselen. Zo heb je de 'best of both worlds' in één opleiding. Uniek in de wereld!

LET OP! Heel veel opleidingen zeggen wel hybride te zijn, maar dan heb je slecht beeld en kan je niet eens oefenen. Wat wij bieden is een complete hypnotische hybride ervaring die je niet snel zal vergeten!


Die sleutel is er namelijk...

Het is het Hypnotic Reality Reconstruction System (HRRS). Een nieuw systeem dat ervoor kan zorgen dat jij die sleutel in handen krijgt. Nou ja nieuw, het is gemodelleerd van de beste hypnotiseurs en therapeuten uit India, Frankrijk, Engeland, de VS, Italië en Indonesië.


Ik ontdekte dat ze allemaal hetzelfde deden. Ze deden allemaal HRR...


En wanneer je die sleutel hebt die HRRS je geeft, dan kan je alles waar je last van hebt (al is het jaren) weggooien.


Dat niet alleen, je gaat je volle potentieel eindelijk echt aanboren en ontdekt hoe je mensen om je heen ook kan helpen hierbij.

Net als Jeffrey Koot

Jeff was al meer dan 25 jaar hypnotherapeut en klassiek geschoold. Hij hielp mensen in 5 tot 8 sessies verder en deed dat goed. Hij dacht er is niets anders en dit is hoe het gaat.

 

Totdat hij ook het Hypnotic Reality Reconstruction Systeem ontdekte en zijn sessies niet alleen halveerde, maar ook zijn resultaten schoten omhoog. Superblij is hij daarmee, want dan kan hij nog meer mensen helpen.

 

Hij zegt zelf dat dit systeem verreweg het beste systeem is wat je kan gebruiken om mensen en jezelf te helpen zoals je hieronder kan zien.

En wat denk je van Joop

Joop Burgerhout ontdekte het Hypnotic Reality Reconstruction System voor het eerst op het hypnose seminar. Hij had het nog nooit in het echt gezien en ook Joop is al meer dan 25 jaar hypnotherapeut.


Dat niet alleen, hij is docent toegepaste psychologie aan de Hogeschool in Leiden. Dit zei hij erover in de video.

Je hoeft geen ervaring te hebben 

om te beginnen...

Myrthe begon als leek aan de opleiding. Zij zegt erover: "Ik was iemand die niet met de opleiding durfde te beginnen en nu gewoon volop bezig is.


En je groeit ook persoonlijk. Ik was zo vreselijk onzeker de eerste dag en als ik zie waar ik nu sta... Dat had ik echt alleen durven dromen toen💛..."

En hier staat ze gewoon met het diploma! Echt enorme stappen gemaakt.
DAT WIL IK OOK!


Eerst je denken dan je gevoel...

Dat is wat ze je leren in een studie psychologie. Dus problemen kunnen nooit ontstaan dan voor je tweede levensjaar want dan kan je nog niet in volzinnen denken. Je kan nog niet alle woorden en alle zinnen.

 

Waarom kan je dan nu wel denken: ‘Ik mag er niet zijn’ of ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Ik ben het allemaal niet waard’?

 

Je voelde dat misschien best wel rond die leeftijd en pas later ging je het in woorden omschrijven dat gevoel. Voelen is er eerder.

In de buik al voel je de gevoelens van je moeder. De stress, de angsten, de onzekerheden, alleen je hebt er geen naam voor.

 

Die gevoelens neem je wel allemaal mee je leven in en daar kan je nu nog steeds last van hebben. Net als de meeste mensen.

 

Wist je dat iedereen zich in meer of mindere mate zich niet goed genoeg voelt? Zich het niet waard vindt om te doen wat hij of zij graag wilt? Hoe denk je dat dat komt?

 

Het meeste komt uit je jeugd en zit onbewust opgeslagen en met anders denken ga je daar niet vanaf komen. Je kan er wel mee om leren gaan, dat wel, maar wil je dat?

 

Of wil je ervan af. Met het Hypnotic Reality Reconstruction System kom je er niet alleen vanaf, maar kan je ook anderen helpen.

 

Nou vraag je je misschien af...

Als het zo makkelijk is, waarom weet niemand dat dan? Nou veel mensen weten het wel, maar de massa inderdaad niet. Weet je waarom?

1 REDEN! BIG PHARMA

Oftewel de farmaceutische industrie. Die sponsort dokters, psychiaters en zeker geen hypnotherapeuten. Want een hypnotherapeut die het Hypnotic reality reconstruction System gebruikt is een gevaar. Die levert niks op en die zorgt ervoor dat mensen echt bevrijd raken van hun problemen. Zij willen alleen maar pillen verkopen.

 

Het is dus een daad van opstand, van rebellie om het op te nemen tegen deze gigantische reus. En we worden steeds groter. Het doel is dat ze niet meer om ons heen kunnen. Dat de zorginstellingen dit ook gaan inzetten. Dat kinderen niet meer gedrogeerd worden, maar beter worden geholpen.

 

Dat er niet lukraak aan meer dan een miljoen mensen antidepressiva wordt voorgeschreven. Een misdaad en als je je bij ons aansluit dan doe je mee aan de opstand. Wij geven mensen hun kleur weer terug, maar dat vinden ze bij Big Pharma niet leuk.

 

Nu zijn we nog klein, maar er komen steeds meer plekken bij die mensen hun kleur weer teruggeven. Zij willen het liefst iedereen aan de pillen. Niks levensstijl en goede mindset. Alles oplossen met een pilletje.


Dacht het toch niet!!!

We hebben iedereen nodig

In wezen echt iedereen, want er zijn zoveel mensen die tussen de wal en het schip raken. Iedere minuut dat je wacht is er weer iemand net te laat geholpen. Pharma verdient prima en als er slachtoffers vallen? Ach, maakt het uit.

 

Zo gaat dat.

 

Maar wij hebben niet voor iedereen plaats. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen helpen, maar we willen ook kwaliteit leveren en jou het beste van het beste kunnen geven. Vandaar dat er niet voor iedereen een plek is.

Ik wil een van die plekken!

Ook al kom je van ver...

Dat herken ik. Zelf was ik slachtoffer van mijn onbewuste geworden. Depressies, angsten, paniek en verslavingen hadden mij in hun greep. Bewust wilde ik wel veranderen, maar ja… Ga maar eens het gevecht aan met je onbewuste.

 

Het is als een mier tegen een olifant en al zijn mieren supersterk, de olifant verplettert ze.

 

15 jaar lang duurde dat. 15 jaar ellende, frustratie, depressie, angsten en zweetaanvallen op de meest gekke momenten. 


Iedere dag drugs en drank. In de ochtend beginnen tot het naar bed gaan. Op een gegeven moment ging ik er echt bijna aan onderdoor. Het was een ramp. 


Totdat ik de sleutel ontdekte naar mijn onbewuste. Hoe je daar dingen kan veranderen, aanpassen, en ook snel nieuwe dingen kan toevoegen die beter werken.

 

In het begin wist ik de spelregels nog niet en achteraf rommelde ik eigenlijk maar wat aan. Jaren was ik bezig om mensen te helpen. Vanaf 2002 om precies te zijn. In 2006 werd dat professioneel en werd het rond de 15 cliënten in de week die binnen één sessie verlost wilde worden van hun problemen.

Dat was mijn belofte.

 

En het lukte niet.

 

Tenminste niet altijd. Ik nam de sessies op, draaide ze af op zoek naar wat er goed ging en wat er niet goed ging en toen ontdekte ik die spelregels van het onbewuste. Daar ontdekte ik het HRRS-systeem. Die spelregels werken bij iedereen hetzelfde.

 

Toen ik daarachter kwam veranderde alles. Mijn resultaten schoten omhoog, kwam op tv, op de radio in kranten en werd bekender.

 

Op een gegeven moment denk je dan: ‘Iedereen moet dit weten!’

Jouw hypnotische team!

Ook dat heeft jaren geduurd, maar nu heb ik een team voor je klaarstaan die alles weten over dit systeem. Zelf ben ik nu steeds meer aan het bouwen aan het bedrijf, zodat we uiteindelijk de vijand Big Pharma kunnen verslaan en laten zien dat het ook anders kan. Maar dat kost tijd.

 

Het mooie is dat iedere trainer die er nu bij is, iets soortgelijks heeft meegemaakt. 

Hierboven staat mijn verhaal, maar zo zijn er nog honderden als je kijkt op Google.

Meer dan 1000+ reviews op Google!

En het is hard nodig al die mensen. Jij bent hard nodig!

Want moet je nagaan wat nu de zorgkosten doen!

Hiernaast zie je de oplopende uitgaven in de zorg. BBP is het Bruto Binnenlands Product en dat was in Nederland in 2017 721,83 miljard euro. Zoveel wordt er geproduceerd aan producten. 


Hiernaast zie je dat vanaf 2000 de zorgkosten steeds hoger worden. Tot in 2015 bijna 16%. In 2018 bedroegen de zorgkosten 100 miljard euro waarvan er meer dan 22 miljard naar de GGZ gaat.


Als dit zo doorgaat krijgen alleen de rijken de beste zorg. Dat is toch waanzin? Moet je toch niet aan denken?

Maar dit is wel de toekomst. Het wordt alleen maar erger en erger als we niet ingrijpen.

11,5 miljoen mensen aan de medicijnen...

Hiernaast zie je een grafiek waarin je kan zien dat meer dan 11 miljoen mensen medicijnen gebruiken. 


11 miljoen!

En er staat niet bij hoeveel ze gebruiken want mensen boven de 65 slikken gemiddeld zelfs 7 verschillende medicijnen aldus het CBS.

Dat is wel heel erg veel vind je ook niet? En denk je ook niet dat het minder zou kunnen? Wij weten dat wel zeker! 


Gemiddeld worden mensen na hun 45e chronisch ziek en gaan ze medicijnen slikken. Levensstijl en mindset. Het begint bij de mindset, alleen die is onbewust. Pak je die niet aan? Ga je er soms letterlijk aan.


En het aantal scheidingen

Stijgt ook. Bijna 40% van alle huwelijken strandt. En dan hebben we het niet over de mensen die niet trouwen, wel kinderen hebben en uit elkaar gaan. Dat zou nog wel eens hoger kunnen zijn.


En wist je dat bijna al die kinderen daar later problemen mee gaan hebben? Ouders willen dat natuurlijk allemaal niet weten en zeggen dat het allemaal goed gaat.

Tuurlijk. 

Wij hebben er in ieder geval over een tijd (helaas) weer heel veel cliënten van...

1,5 miljoen behandeltrajecten!

In 2013 waren er al 1,5 miljoen behandeltrajecten en dat is alleen maar meer geworden. De problemen rijzen de pan uit, de kosten ook en de resultaten?


Die blijven achter! Stel je voor dat een van je vrienden of vriendinnen hier terechtkomt...

Dus doe je mee? Want samen kunnen we dit echt veranderen. 

Oké ik heb er zin in!

Hoe werkt het dan

Vroeger kon je dit allee leren wanneer je vier jaar ging studeren.


En dan leerde je nog niet dit Hypnotic Reality Reconstruction systeem, maar een verwaterde variant. Alle lange hypnotherapie opleidingen zijn gebaseerd op het werk van Milton Erickson en al was die man geniaal in de jaren ’70, hij was ook langzaam. En ouderwets vergeleken met nu.

Het is nu namelijk de 21ste eeuw. Dat is het al een tijdje en alles gaat sneller. Het hoeft dus niet jaren te duren.

Ook niet in een paar dagen, dat werkt ook niet, maar in een paar maanden kan het prima.

Net als Menno en dit deed...

Cliënt komt met angst bij mij. Doet dit al tientallen jaren, is er zelfs depressief van geworden en slikt medicijnen daarvoor sinds 8 jaar.
 

Na de eerste sessie zijn de angst en het gevoel zijn weg!!


Daarna heb ik nog 2 sessies gedaan en 4 weken later hoorde ik van mijn cliënt dat hij heel blij is met de sessies en dat hij van zijn angst af is!

Kreeg mooie aanbeveling van hem op fb. Ik weet hoe krachtig onze technieken werken maar dit is 1 van mijn eerste klanten en ik vind het f*cking amazing. 😀😀

De Hypno Principles is de enige HYBRIDE hypnose opleiding in de wereld met daarbij...

alle technieken, systemen en stappen gewoon in je broekzak.

 

Laat mij dat uitleggen.

Het is een opleiding van 12 live dagen waar je met een mooie groep mensen de kneepjes leert van het systeem en de technieken. Maar! Op onze Huddle App staat het ook allemaal dus dan kan je het allemaal nog eens nakijken, verder studeren en dat niet alleen, ook mensen ontmoeten.

 

Inderdaad je leest het goed. Mensen ontmoeten, want in je broekzak zitten zo direct honderden mensen die jou willen helpen om dit goed te leren want je moet dit gewoon oefenen.

 

Alleen een opleiding is niet voldoende. Je moet het ook oefenen dus hebben we flink geïnvesteerd om het mogelijk te maken dat jij gewoon vanaf je telefoon mensen kan ontmoeten, kan leren, kan studeren en zo in die paar maanden een hele goede hypnotherapie practitioner kan worden.

 

De eerste zes dagen zijn...

Snelle Inducties

Wil ik meer van weten

Milton Model

Wil ik meer van weten

Rapport

Wil ik meer van weten

Voorgesprek

Wil ik meer van weten

Ideomotorische Signalen

Wil ik meer van weten

Symbolenreis

Wil ik meer van weten

Je vraag je misschien af wat dit zijn en die ga ik uitleggen...

De Snelle Inducties

De snelle inducties zijn manier om iemand razendsnel in hypnose te krijgen. Het Hypnose gedeelte van het systeem heb je geleerd tijdens dag 1, maar niet hoe je precies Realiteiten kan Reconstrueren.

 

De phenomena method ontdek je tijdens deze dag en die komt ook terug tijdens de andere dagen. Een methode met 27 punten die we stapsgewijs jou gaan leren. Lijkt veel, gaat spelenderwijs.

 

Tijdens het lezen van dit stukje doe je al veel meer dan 27 dingen tegelijk dus dat gaat goed komen.


Het succes van dit systeem zit hem in het feit dat we die 27 punten steeds iets verbeteren per punt en dat heeft een cumulatief effect. Ook wel het achtste wereldwonder genoemd!

Het achtste wereldwonder!

Rente ken je wel, maar ken je ook het verschil tussen 5% en 10% rente per jaar op 1000 euro? Vast wel. 50 euro of 100 euro. 50 euro verschil na 1 jaar.

 

Maar na 10 jaar is dat al 1628,89 euro of 2593,74 euro. Bijna 1000 euro verschil…

 

Na 20 jaar zelfs 2653,44 euro of 6727,50 euro, bijna 4000 euro verschil maar nu komt het pas.

 

Na 50 jaar is het verschil opgelopen tot meer dan 100.000 euro! 11468 euro of 117390,85 euro.

 

Dat is de kracht van compounding. Van stapelen. En als je die 27 punten van de Phenomena Method percentueel verbetert dan krijg je dit soort getallen die met je brein niet te bevatten zijn. Reken het gerust na 😎

 

Dit maakt dat jij een therapeut kan worden die echt levens gaat veranderen. Jouw leven gaat veranderen. Omdat we gaan stapelen.

 

En met die snelle manier van hypnotiseren verwonder je mensen, want als mensen verwondert raken gebeuren er interessante dingen. Dan gaan ze meer open staan voor suggesties en dat is goed, want dan kunnen we ze pas helpen begrijp je.

Milton Model

Ik had het er al over dat Erickson geniaal was, maar ook langzaam. Dat langzame hebben we met de snelle inducties eruit gehaald en het geniale leer je op deze dag.

 

De kracht van indirecte suggesties. Hoe zou het zijn wanneer je mensen suggesties kan gaan geven die wel binnenkomen maar onder de bewuste radar gaan?


Want dat gebeurt namelijk nu al bij je in gesprekken en je hebt het niet eens door...

 

Wanneer je kijkt naar de speech van Obama tijdens zijn inauguratie, dan is dat puur Milton Model. Een grote hypnose. Kenners zijn het erover eens dat het een van de beste speeches was in de geschiedenis.


En weet je wat het interessante is? Obama zijn tekstschrijvers waren onder andere Ericksoniaanse hypnotiseurs en wij hebben de 67 pagina tellende speech compleet met alle patronen als cursusmateriaal.

 

En dat ga je dus leren. Als de machtigste man op aarde hier al de waarde van in ziet en gebruikt dan moet dit wel iets heel interessants zijn. En dat is het. Dat krijg jij op deze dag te leren. 

Hoe krijg je een klik met de ander

Ken je dat? Dat je met sommige mensen een klik hebt, maar met sommigen helemaal niet? Met de mensen waarmee je wel een klik hebt, daar doe je gewoon meer voor. Vind je leuker om bij te zijn en als je van ze houdt dan kan je heel ver gaan voor ze.

 

Nu is houden van iets anders, maar een klik creëren met mensen kan je leren.


Je kan echt met iedereen een klik krijgen. In ieder geval voelen zij het bij jou. Met alle voordelen die het biedt. Op deze dag ga jij alle mogelijkheden verkennen en oefenen om een klik te creëren bij anderen. Kan je dat niet? Krijg je problemen...

Hoe stel je de juiste vragen

Je kan heel veel vragen stellen, maar een paar vragen zijn echt goede vragen. De meeste vragen zijn slechte, foute of verkeerde vragen. Vragen die je niet verder brengen. Zo blijf je steeds datgene krijgen wat je niet wilt. Omdat je niet weet hoe!

 

Die paar vragen die wel goed zijn, leer je op deze dag. Wat je daarmee kan? Je kan op die manier achterhalen wat er nu werkelijk speelt want meestal is datgene waarvoor de cliënt komt niet het echte probleem.

 

Met de juiste vragen kom je daarachter.

De kracht van het onbewuste

Jouw onbewuste is zeer krachtig. Je geneest heel veel dingen als vanzelf. Je hersenen zijn continu bezig om te herstellen. Je lichaam doet dat ook. Denk aan spierpijn. Dat is een kapotte spier als het ware die zich herstelt en daarna sterker wordt.

 

Een geniaal systeem dat allemaal onbewust plaatsvindt. Wat nu als je hiermee zou kunnen communiceren? En vragen of je bepaalde dingen gaat doen of juist niet? Hoe zou dat je leven positief veranderen? 


Nu doet je onbewust datgene wat het heeft geleerd van anderen. Met alle gevolgen van dien. Dat blijft hij doen totdat jij contact maakt.

 

En dat leer je op deze dag. 

De hypnotische droom...

Dromen vergeten we vaak en dat is jammer, want er zit veel wijsheid in verborgen. Signalen, symbolen en aanwijzingen, maar ja. Na zo een nacht word je wakker vol met aanwijzingen en een uurtje later ben je het allang al weer vergeten.

 

Wat nu als je al die aanwijzingen wel zou weten? En dat niet alleen, dat ze meteen omgezet worden in actie? Dat is de kracht van de hypnotische droom die je gaat leren op deze dag.

 

Het kan dingen veranderen in je leven waar je al jaren naar verlangt.

Oké ik weet genoeg al. Ik doe mee :-)

En dan heb je pas de eerste zes dagen gehad, want daarna volgen  nog eens zes transformerende dagen...

Submodaliteiten

Wil ik meer van weten

Ankers

Wil ik meer van weten

GOT - Schwisssh

Wil ik meer van weten

Fast Phobia

Wil ik meer van weten

Regressie Deel I

Wil ik meer van weten

Regressie Deel II

Wil ik meer van weten

Hieronder ontdek je wat je op deze dagen gaat leren...

De handleiding van je brein

Wanneer je geboren wordt krijg je geen handleiding erbij. Je moet het allemaal zelf uitzoeken. Je ouders hebben ook geen handleiding erbij gehad en hoe je brein werkt? Dat weet je allemaal niet.

 

Sterker nog, niemand op de wereld weet precies hoe je brein werkt. En dat terwijl dat het orgaan is wat praktisch alles regelt voor jou en je lichaam.

 

Hoe zou het zijn als je daar wel een handleiding van zou hebben? Hoe je wel erachter zou komen hoe je je brein optimaal kan gebruiken? Kijk, dat je niet weet hoe alles precies werkt dat maakt niet uit. Zelf weet ik niet precies hoe de motor van mijn auto werkt, maar ik kan wel auto rijden.

 

Je hoeft niet alles te weten van het brein om hem goed te kunnen gebruiken. Dat is wat je leert op deze dag en je krijgt een voorsprong daarmee op anderen die dat niet weten.

Hoe kan je nu gevoelens verankeren en verplaatsen

Stel je nou voor dat je je altijd goed zou voelen. De meeste mensen vinden dat een slecht idee en altijd goed voelen hoeft ook niet. Iedere emotie mag er zijn, zeker.

 

Maar wat nou als je je simpelweg vaker goed voelt dan slecht. Of maar heel af en toe een beetje slecht. En dat je technieken hebt om dat voor elkaar te krijgen wanneer jij je maar echt goed wilt gaan voelen. Dat je het kan kiezen.

 

Nu ben je overgeleverd aan de grillen van je onbewuste. Je kan zomaar triggeren in een gesprek, op de snelweg of tijdens het boodschappen. Alles is een trigger en kan je uit je positieve humeur halen.


Op deze dag ontdek je hoe je dat dus niet meer laat gebeuren!

Gevoelens omdraaien en gewoontes veranderen...

Gewoontes zijn de fundering van ons bestaan. Wat je eet, drinkt, hoe je gedag zegt, alles is een gewoonte. Als ze goed zijn prima, maar slechte gewoontes? Die zijn bijna niet te veranderen omdat ze zo zijn ingesleten.

 

Op deze dag ontdek je hoe je die wel snel kan veranderen. Want er zijn namelijk interessante technieken voor.

Angsten en fobieën tackelen

1 op de 5 mensen krijgt in zijn leven last van een angststoornis aldus het Trimbos. Dat is al veel, maar als je bedenkt dat meer dan 40% bang is voor de tandarts dan is dat heel veel.


En wat denk je van angst voor spinnen? Spreken in het openbaar? Voor de dood? Om te vliegen? Voor hoogtes?

 

Er zijn meer dan 500 angsten, wist je dat? Grote kans dat jij ook wel ergens bang voor bent. Een beetje angst is helemaal niet erg. Hoort ook bij het leven, maar echt heel erg bang zijn voor iets hoeft niet. Je grootste angsten kan je op deze dag oplossen.

Terug naar het ontstaan van je probleem...

De meeste mensen weten niet veel meer van hun verleden. En zeker niet van de eerste vier jaar van hun leven. Wat weet jij daar nog van? En dat terwijl daar juist de meeste zaadjes geplant worden. Zaadjes die ook onkruid kunnen worden later.

 

Wat nou als die zaadjes nooit waren geplant? Hoe je die zaadjes onkruid verwijderd leer je op deze twee dagen.

Je ziet dat je dus heel veel gaat leren in deze maanden dat je met op ons reis gaat. Als je dat echt wilt tenminste...

We willen namelijk alleen gemotiveerde mensen aan boord hebben!

Want het is nogal wat. Je gaat werken met mensen hun onbewuste en dat is niet niks.

 

Bij twijfel gewoon niet doen. Er is maar een beperkt aantal plekken per startdatum dus alleen als je zeker bent dit doen.

 

We willen niet iedereen er ook in hebben wat dat betreft want niet iedereen is geschikt hiervoor. Zo simpel is het. Als jij het voelt, weet en gaat doen dan ben je geschikt.

 

Wanneer je twijfelt, wegklikken en iets anders gaan doen.

 

Je krijgt bij ons uiteraard wel een niet goed geld terug garantie wanneer je stopt binnen 14 dagen, maar alleen omdat dat van de wet moet. Je weet het of je weet het niet.

 

Je wilt veranderen of niet.

 

Je bent gemotiveerd of niet.

 

Er is geen middenweg.


Je doet het of niet.


En wat je ook kiest, wij vinden dat helemaal prima. Want dan is het een weloverwogen keuze die je ook veel gaat opleveren. Wanneer je nu nog steeds zoiets hebt: 'Ik ga het gewoon doen!' dan weet ik ook zeker dat jij er veel uit gaat halen.

 

Nogmaals twijfel je nog? gewoon wegklikken. Snap je iets niet, dan kan je ons prima bellen, maar niet om je twijfels weg te nemen. Je mag je leven lang blijven twijfelen.

 

Stel je voor je zit voor een cliënt zo direct en je twijfelt of je het wel kan. Lekker voor die cliënt. Die heeft niets aan jouw twijfels. En dat begint nu al.

 

Of je wilt het of niet. Geen middenweg.

 

Nog niet weggeklikt? Dan is dit wat voor jou wellicht.

Hypnose werkt en is een krachtige vaardigheid 

Dat weet iedereen die hier mee werkt. Het is één van de meest effectieve therapieën die er is wanneer je het vergelijkt met psychoanalyse en cognitieve gedragstherapie. Zie hieronder...


Psychoanalyse: 600 sessies - 38% resultaat

Cognitieve gedragstherapie: 22 sessies - 72% resultaat

Hypnotherapie: 6 sessies - 93% resultaat
(bron: American Health Magazine)


Hieronder zie je hoe effectief het is

Hoe maken wij van jou een hypnotherapie practitioner

14 trainingsdagen

We duiken meteen het diepe in en we komen er weer uit bij het examen. Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgerond, dan krijg je het officieel erkende Hypnotherapie Practitioner diploma.

Let wel op, vol is wel vol.


De data voor de september opleiding zijn:


Blok 1: 6 - 7- 8 september

Blok 2: 4 - 5 - 6 oktober

Blok 3: 8 - 9 -10 november
 

Blok 4: 6 - 7 - 8 december

 

Blok 5: Zaterdag 25 januari: LIVE op locatie in Assendelft (optioneel)

Blok 6: 22 - 23 februari

Generale repetitie: zaterdag 22 februari

Examen: zondag 23 februari


Toegang tot de online video's

Je krijgt toegang tot de online video's die je kan kijken op je computer en op je telefoon. We hebben ook een app die je daarvoor kan downloaden.


Zo kan je stap voor stap beter worden in het doen van hypnose en hypnotherapie.


Hoe cool is dat! Leren vanuit je broekzak.


(Waarde: 10.000 euro)

Toegang tot de Community

En uiteraard krijg je ook toegang tot onze community waarin je ook al je vragen kan stellen. Die kan je bereiken via de App, maar ook via Facebook. 


Daar vind je oefengroepen bij jou in de buurt en word je geholpen met je vragen. Tijdens het oefenen kan je natuurlijk je eigen problemen inbrengen en voor je het weet ben je overal vanaf :-)

Mooi toch?


(Waarde: Onbetaalbaar...)

Tijdelijk ontvang jij de extra bonussen bij aanmelding 

BONUS #1: Online Hypnotherapie opleiding (waarde: 1000 euro)

De online hypnotherapie opleiding is een van de eerste opleidingen die ik gaf. Volgepakt met technieken, tips en trucs.


Deze opleiding was toen 1000 euro en die films krijg jij allemaal als bonus erbij, zodat je nog beter wordt in hypnose!

BONUS #2:  Online NLP Practitioner opleiding (waarde: 2500 euro)

Vroeger gaf ik ook NLP practitioner opleidingen en een van die opleidingen is gefilmd. 


Mensen betaalden toen 2500 euro om erbij te wezen en die films krijg jij er ook allemaal bij!

BONUS #3: Conversationele online hypnose opleiding (waarde: 1500 euro) 

Deze opleiding heb ik eenmalig gegeven aan een selecte groep mensen die daar toen 1500 voor betaalden.


Gericht op hypnotische conversaties en verhalen vertellen is dit een must voor een beginnend hypnotherapeut. Krijg jij erbij!

En de opleiding is geaccrediteerd door de KTNO

De grootste beroepsvereniging in Nederland erkent deze Hypnotherapie Practitioner opleiding.

De KTNO erkend deze opleiding al sinds 2013 en ieder jaar wordt de erkenning verlengd wegens succes!

De CRKBO heeft ons geauditeerd en vastgesteld dat wij voldoen aan hun strenge criteria. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

DOE JE MEE?

Het is dus een live opleiding. De dagen zijn HYBRIDE te volgen in een groep gegeven door een echte trainer. Je kan hem thuis volgen en oefenen of live in de groep erbij zijn. Of je wisselt het af. Flexibeler wordt het haast niet.


Je krijgt niets thuisgestuurd aan dvd's of iets dergelijks, maar je krijgt wel meteen toegang tot de video's en kan de app downloaden ;-)


Je kunt nu nog instappen voor 4250 euro (kan ook in termijnen!) maar let wel op, want de prijs gaat omhoog dit jaar (nog voor 1 september!).

Ik wil wel meedoen

Dit is wat andere hebben ervaren over de training​​​​Na de online opleiding bevat jij de volgende vaardigheden

 • Je kan mensen hypnotiseren
 • Je gaat zelf in hypnose
 • Je kan contact maken met jou onbewuste en dat van een ander
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Meer zekerheid
 • Je beheerst minimaal 10 hypnose technieken!
 • Je kan problemen oplossen die al jaren vast kunnen zitten
 • En je groeit als mens...

Voor wie is dit, hoe lang ben je ermee bezig en heb je een vooropleiding nodig?

 • Psychologen, psychiaters, GGZ medewerkers
 • Hulpverleners
 • Mensen die een eigen praktijk zouden willen starten
 • Mensen die hypnose willen gebruiken voor hun persoonlijke groei
 • Coaches en therapeuten


Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel een HBO werk-en denkniveau. We zijn 6 maanden onderweg en reken op 4 uur in de week zelfstudie met inbegrip van de oefenavonden.

En met zelfstudie bedoelen wij ook het doen van de technieken.

Doorloop nu de 3 stappen en behaal jouw resultaat

Meld je aan

Hieronder kan je kiezen voor een van de twee opties om je aan te melden

Maak kennis

In het eerste blok leer je hypnose en gaan wij jou helpen om je reis te plannen.

Haal resultaten

En tijdens de reis zal je merken dat je al heel snel resultaten zal halen!

Inschrijven kan nu!

48 mensen hebben zich al ingeschreven

24

Mei 2024
10:00

Hypno Principles

LEVEL 1

4250 euro

UITVERKOCHT
De exacte data staan hieronder
38 mensen hebben zich al ingeschreven

06

September 2024

10:00

Hypno Principles

LEVEL 1

4250 euro

IK START IN SEPTEMBER


De exacte data staan hieronder

14 trainingsdagen vanaf september volgen?

We duiken meteen het diepe in en we komen er weer uit bij het examen. Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgerond, dan krijg je het officieel erkende Hypnotherapie Practitioner diploma.

Let wel op, vol is wel vol.


De data voor de september opleiding zijn:


Blok 1: 6 - 7- 8 september

Blok 2: 4 - 5 - 6 oktober

Blok 3: 8 - 9 -10 november
 

Blok 4: 6 - 7 - 8 december

 

Blok 5: Zaterdag 25 januari: LIVE op locatie in Assendelft (optioneel)

Blok 6: 22 - 23 februari

Generale repetitie: zaterdag 22 februari

Examen: zondag 23 februari100% Tevredenheids Garantie!

Vind je het toch niks voor jou? Dat kan natuurlijk. Je hebt gewoon 30 dagen bedenktijd na aanschaf en als het niets is? Dan krijg je gewoon zonder zeuren je geld weer terug. Hoe cool is dat!


De vraag is dus, is het het waard om nu een minuutje van je tijd te besteden om te kijken of dit wat voor je is. Het kan je leven serieus positief veranderen. Het heeft mij van een verslaafde bouwvakker naar een succesvol ondernemer gebracht... Je moet je droom maar willen leven...