Hypnotherapie bij een Suikerverslaving

‘Doe lekker wat suiker in je thee’, ‘Yoghurt moet je niet zo eten, veel te zuur, neem wat suiker’ of ‘Pap eten moet je met suiker doen, anders is het niet lekker hoor…’. Zomaar wat uitspraken waar ik mee opgegroeid ben. Onwetendheid van toen, verslaving van nu helaas. Suikerverslaving is net zo erg als een drugsverslaving en hoe kom je er vanaf?

Suiker en Drugs

Suiker is net als drugs, een verslavend middel. Het is een stof die je afhankelijk maakt en je hebt het niet eens door. Het zit namelijk in zoveel dingen dat je onbewust heel veel suiker binnenkrijgt.

Misschien vraag je je af of dat nou zo erg is. Wat maakt dat beetje suiker nu uit. En je zou gelijk kunnen hebben in jouw geval. Voor jou maakt het niet zoveel uit. Je voelt je prima.

Dat voelen mensen die cocaïne gebruiken zich ook vaak tot het punt komt dat het omdraait en ze allerlei vage klachten krijgen. Hoofdpijn, rusteloosheid, slecht slapen, snel moe of andere vage klachten.

Het verschil met een drugsgebruiker is dat hij weet dat het daardoor komt, omdat hij weet dat het niet echt goed is. Een suikergebruiker weet dat niet en dat is verraderlijk. Jij weet niet dat die vage klachten waarschijnlijk komen door teveel aan suiker…

Nu is het niet mijn bedoeling om jou suikervrij te maken (al zou dat een goed idee zijn ;-)). Er is zelfs een cursus op de markt die je daarbij zou kunnen helpen. De cursus is van een goede kennis van mij en die kan ik echt aanraden. Kijk hier eens naar die cursus van haar.

Nee, het gaat mij om de mensen die echt een suikerverslaving hebben en echt moeten snaaien en snoepen, omdat ze zich anders ellendig voelen.

Suikerverslaving en Hypnotherapie

Een suikerverslaving is zeer vervelend en helemaal omdat het in zoveel producten zit. je hoeft niet een koerier te bellen om een grammetje wit poeder. Dat witte poeder zit praktisch overal in al. Jouw verslaving blijft dus makkelijk in stand.

Het is op een gegeven moment compleet onbewust geworden. Opeens krijg je een drang om te eten en die gaat niet weg totdat die drang gestild is. Het is een onbewust automatisch programma geworden. Verslaafden noemen het ook wel eens alsof er iemand anders beslist, alsof er een aap op mijn rug zit (the monkey on your back)

Dat programma blijft actief op de achtergrond en dat is zo vervelend. Het kan een tijdje ok gaan wanneer je met wilskracht besluit om er tegen te vechten. Het programma blijft echter actief.

Wanneer je dan jezelf maar weer overgeeft omdat de wilskracht op is, dan komt het onbewuste programma weer naar voren en daar ga je weer…

Als je die oorzaak niet aanpakt zal het blijven draaien dat programma. In onze praktijk werken wij met SVR™. Dat is een unieke opsporingsmethode die ervoor zorgt dat het programma bloot kan worden gelegd.

Wanneer je dan dat programma transformeert dan zal het nooit meer jou de behoefte geven aan de suiker. Je kan het gewoon blijven eten (als je dat wilt..), want je zal geen drang meer ervaren. Een geweldige effectieve manier om voorgoed te breken met die suikerverslaving.

Wil je er voorgoed vanaf kan je natuurlijk altijd een afspraak maken.

Ik hoor graag wat je van dit artikel vindt!