Jezelf onder hypnose brengen

Veel mensen willen leren om zichzelf onder hypnose te brengen. Waarschijnlijk wil jij ook leren om jezelf onder hypnose te brengen, maar hoe doe je dat? Jezelf onder hypnose brengen kan namelijk heel waardevol zijn.

Jezelf onder hypnose brengen

Wist je dat je wel 1000 keer per dag in hypnose gaat? Hypnose is namelijk niets meer en uiteraard niets minder dan een verlaging van breinactiviteit. Het is een staat van ontspanning en focus.

Heb je wel eens:

  • In de auto gereden en opeens gedacht: ‘Rijd ik hier alweer?’
  • In een boek zo verzonken zat dat je niets meer hoorde om je heen?
  • Dat je in een film de emoties van de acteurs voelt?

Op die momenten ga je in een staat van hypnose en dat is dus heel natuurlijk. Kinderen zijn van nature nog veel vaker in hypnose omdat ze nog heel veel nieuwe dingen moeten leren. Hypnose wordt daarom ook wel de ultieme leerstaat genoemd.

Je brengt jezelf dus al heel vaak in hypnose alleen niet bewust en misschien wil je dat wel leren. Zo kan je namelijk sneller jouw doelen bereiken en jouw problemen oplossen. Ik noem het ook vaak ‘de snelweg naar jezelf’.

We hebben allemaal wel een verlangen in onszelf om echt jezelf te zijn. Vrij te zijn van belemmeringen, vrij te zijn van problemen, echt gewoon doen wat jij wilt en niet wat een ander graag van je wilt. Ik had dat ook namelijk.

Zelf heb ik jarenlang mezelf verwaarloosd en daar de prijs voor mogen betalen. De prijs was depressie, angst en zinloosheid. Het idee dat het allemaal niet meer hoeft.

Zelfhypnose

Op die manier kan je jezelf ook onder hypnose brengen natuurlijk. Door steeds jezelf wijs te maken dat het allemaal heel erg is. Dat doen veel mensen en misschien jij ook wel. Ik heb er voor gekozen om daar mee te stoppen en mezelf constructief te hypnotiseren naar succes. Succes met mijn kinderen, met mijn partner, met mijn business en met mijn gezondheid.

Wanneer jij er ook voor kiest om in 2013 van start te gaan met jezelf te programmeren naar succes dan zijn hier een aantal tips:

  • Zie jezelf nu al als succesvol. Maak daar een beeld bij, hoor er geluiden bij en voel het succes. Zo programmeer jij in je brein een route naar succes. Op een gegeven moment herkent jouw brein de route en gaat het automatisch
  • Ga ondernemen en begin voor jezelf. Je hoeft niet te stoppen met jouw baan maar zorg voor extra inkomsten. Er zijn heel veel manieren voor en ga daar eens voor zitten.
  • Volg een zelfhypnose cursus om jouw brein goed te leren gebruiken en jezelf op de snelweg te zetten naar succes
  • Ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeling door meer te gaan lezen, meer te sporten en misschien wel een opleiding te doen om mensen te helpen met problemen en daar een onderneming van te maken. Zo sla je 2 vliegen in één klap 😉

Wat je ook gaat doen, begin nu. Nu is de tijd gekomen om het verleden te laten en de toekomst te gaan programmeren. Jij kan dat nu al doen. Ga ervoor!! En laat een reactie achter wat je gaat doen, dat zou ik op prijs stellen.