Hypnotiseur in één dag! | Hypnose Workshop

Miracle Mind Workshop

UITVERKOCHT

In één dag meer rust in je hoofd en meer vrede in je hart.

Kan dat? Ja.

In deze uitdagende tijd nemen onrust, angst en negatieve gevoelens bezit van velen. Maar weet je, het hoeft niet zo te zijn. Het leven kan zoveel mooier zijn.

Daarom organiseert Hypnose Instituut Nederland een Miracle Mind Workshop.

Via een livestream vanuit onze studio op 27-01-2024!

Het is je geboorterecht om je gewoon goed te voelen!

De wereld is een mooie plek of de hel. Het is interessant dat het dus allebei kan. Heeft dat te maken met waar je woont? Zeker. Dat heeft absoluut invloed.

Als je woont in een oorlogsgebied kan dat zeker de hel zijn. Heeft dat te maken met wat je te besteden hebt? Ook waar. Als je je eten niet kan betalen en de huur dan is het leven lastig en moeilijk.

De sleutel tot hun Miracle Mind

Maar geldt dat voor iedereen in die situatie? Nee. Er zijn ook mensen die zich goed blijven voelen ongeacht de omstandigheden. Die voelen rust in hun hoofd en vrede in hun hart.


Dus wat doen die mensen dan anders? Zij gebruiken hun mind op miraculeuze wijze. Zij hebben de sleutel gevonden tot hun Miracle Mind.

Het is heel herkenbaar...

Mijn naam is Edwin Selij, eigenaar van Hypnose Instituut Nederland, scrhijver van meerdere boeken, vader van 4 en jouw trainer. Ik doe dit al meer dan 17 jaar en waarom ik dit ben gaan doen?


Ik voelde mij shit. Simpel. Depressief, bang en zocht naar een oplossing. Die heb ik gevonden. In mezelf. Want daar zitten alle oplossingen. Wat je ook ervaart nu, er is een oplossing.


Onderzoek, zoals het baanbrekende werk uit 1999, "Subjective Well-Being: Three decades of progress" door Diener, Eunkook, Lucas en Smith, toont aan dat geld en leeftijd niet de grootste bijdragers zijn aan tevredenheid. Het is je persoonlijkheid die er echt toe doet.


En hier komt het goede nieuws: je kunt jouw persoonlijkheid veranderen. Niet dat je een compleet ander persoon wordt, maar als je neigt naar somberheid (zoals ik), dan kun je dat trainen. Je kunt een Miracle Mind ontwikkelen voor meer rust in je hoofd en vrede in je hart.


Doe je mee?

LIJKT MIJ TOF

Ervaringen over Hypnose instituut Nederland

Vanaf mijn 16e ben ik op zoek naar methoden die voor mij werken.

Wanneer ze voor mij werkten, deelde ik ze om te zien of ze ook anderen konden helpen.

In die 30 jaar heb ik methodes ontdekt zoals mindfulness, meditatie, een cursus in wonderen, hypnose, NLP, reiki, EMDR, non-dualiteit, familieopstellingen en nog veel meer.


Door deze te combineren, is het écht mogelijk om in één dag meer rust in je hoofd en meer vrede in je hart te krijgen.

Wat wordt er besproken deze dag

  • Wat is een Miracle Mind en hoe krijg je er eentje.
  • Oefeningen om te doen en...
  • de rest ontvouwt zich als een wonder op de dag zelf...

Welke dingen gaan er nog meer gebeuren...

Je krijgt zelf meer...

Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, passie, gevoelens van geluk, energie en vul maar in allemaal... Dat is wat je allemaal gaat krijgen na deze dag. Dat is in ieder geval wat honderden voor jou hebben ervaren. 


Ben jij erbij?

JA, ik ben erbij!
Ze delen hun kennis en houden niks geheim.
Op het gebied van hypnose zijn ze helemaal top.  Hypnose leren van Edwin en zijn team is leuk en bovenal leerzaam. Zoals leren moet zijn.
Jeroen van Rooij
Dit is een aanrader!
Super leuke seminar gehad. Echt heel bijzonder, en een hele dikke vette aanrader!


Gewoon doen en laat je verwonderen door Edwin.
Jeff Mertens
Fantastisch weekend!
Wat een fantastisch weekend was dit hypnose seminar. Sta te popelen om met de basisopleiding 1.0 te starten! Top team bij HIN!!! Lieve mensen.... thanks
Martijn Brokken
€ 147,-

77 euro

Miracle Mind in één dag

Via livestream vanuit de Hypnose Instituut Nederland studio op 27 januari van 10.00 - 17.00!


Transformeer je wereld vandaag. Neem de eerste stap en geef jezelf misschien wel het mooiste cadeau wat je kan krijgen. Een Miracle Mind.

Handige weetjes voor het event

Datum van event is

27 januari

Een ticket is makkelijk aan te schaffen

Tijden zijn vanaf 10:00 - 17:00

Locatie: 
Lekker thuis :-)

Kom je ook?