Ontdek jouw Inner Healer...

Binnenkort kom ik met een compleet nieuw programma om problemen op te lossen wat veel verder zal gaan dan de huidige methodes die er te vinden zijn. Dit programma zal de Inner Healer gaan heten. En de eerste keer zal dit programma helemaal gratis zijn voor jou.

Wat is de Inner Healer?

De Inner Healer is jouw zelfgenezingsmechanisme. Dat mechanisme zorgt ervoor dat jouw bot weer aangroeit wanneer het breekt. Het zorgt er ook normaal gesproken voor dat jouw wond weer dichtgroeit wanneer je jezelf hebt gesneden. Het is uniek en niemand weet precies hoe het werkt. We weten alleen dat het werkt…

Maar ja, waarom dan niet altijd? Soms genezen wonden helemaal niet zo makkelijk of blijven ziektes bestaan in ons lichaam. Zelf is mijn vader helaas gestorven aan zo een ziekte dus ik weet dat het niet zo zwart-wit is, maar toch. Het intrigeert mij dat er mensen zijn die schijnbaar makkelijk en eenvoudig over problemen heen stappen.

Heftige dingen meemaken en dat simpelweg achter hun laten of er nooit iets gebeurd is. En dan heb ik het over traumatische ervaringen, angsten, dwanggedachten, dwanghandelingen, maar ook depressies of allergieën. Ziektes genezen of genezen niet, zo simpel is het, maar wanneer je contact kan maken met jouw Inner Healer dan verhoog je absoluut de kans op herstel en kan je traumatische ervaringen loslaten.

Hoe maak je contact met jouw Inner Healer?

De vraag is natuurlijk dan, hoe maak je dat contact. In een workshop jaren geleden bij John Grinder (een van de bedenkers van NLP) zei hij dat hij nooit ziek was omdat hij contact had met zijn Inner Healer. Dat intrigeerde mij al die jaren en hij had daar ook een methode voor die in N

LP lijkt op de six-step-reframe.

Daarin keer je naar binnen en merk je het gevoel op wat er zit en ga je daarmee in contact. Je creëert dan Ja en Nee signalen zodat je kan ‘praten’ met dat deel wat dat gevoel veroorzaakt. Zeer interessant maar niet perse makkelijk.

Dat moest toch makkelijker kunnen dacht ik…

en daar begon de zoektocht. In hypnotherapie kan je werken met ideomotorische signalen om contact te maken en dat was al wat makkelijker maar nog was ik niet helemaal tevreden, want hoe wist je of je nu echt contact had?

Dan kwam daarna bij mij de volgende vraag. ‘Met wat of wie krijg je eigenlijk contact?’

In de hypnose zeggen we dat je dan contact heb met het onbewuste, maar wat betekent dat eigenlijk? Want als ik contact heb, ben ik daar bewust van, dus is het niet meer mijn onbewuste, toch? Dat is nog steeds onbewust…

Goed, na wat denkwerk en uiteraard veldwerk heb ik een manier gevonden om bij jou de Inner Healer naar boven te halen. De Healer die jou kan helen van jouw probleem en dat wil ik bij jou gaan doen als je wilt. Kijk hieronder naar de video. De video is een experiment en als je wat merkt dan kan je je opgeven voor de gratis avond ‘Ontdek je Inner Healer’ op 20 oktober in Zaandam.

Wanneer je wat gemerkt hebt vul dan hieronder jouw naam en email in en kom op 20 oktober. Wil je mensen meenemen? Dat kan, maar laat ze wel even de video kijken. Als ze wat merken dan kunnen ze mee, anders niet. In ieder geval niet op deze avond, dat is de enige voorwaarde. En deel dit gerust :-)

[socialbuttons]