Themaochtend

Hoe krijg je meer uit je voorgesprek...

Meld je hier direct aan >>

Speciaal voor (oud) cursisten hebben we nu regelmatig op de zondagochtend een LIVE ochtend met een tof thema en dit keer: Voorgesprek!

Meer uit je voorgesprek halen?

Dat kan en ik ga je uitleggen hoe je dat kan doen.

Hypnotischer communiceren?

Het 'kunstzinnig vaag' zijn. Dat is de truc en ik ga je daarbij helpen.

Wil je simpelweg een leuke ochtend?

Ben je meer dan welkom!

Wij van Hypnose Instituut Nederland organiseren dit jaar meerdere thema-ochtenden.

De eerste dit jaar was 'Kick Off 2024' en die was zo leuk dat ik (Edwin) dacht:

'Dat gaan we weer doen!'

Ben jij erbij?

De eerste 50 tickets zijn al meteen verkocht op de vorige themaochtend en ik heb hem nog niet in de agenda staan want vol=vol namelijk, dus wie het eerst komt die het eerst maalt zeg maar.

Edwin Selij, eigenaar Hypnose Institituut Nederland

Waarom deze ochtend

De vorige keer ging het over relaties en dat was te gek. Veel geoefend, gelachen en geleerd. Daar gaat het om tijdens deze ochtenden. En, niet geheel onbelangrijk, je ontmoet andere leuke mensen. Er ontstaan al hele leuke connecties tussen mensen.


Hoe tof is dat!

Nog wat mensen die het ook leuk vinden bij ons:

Ik ben dankbaar dat ik de opleiding Hypno principles bij het HIN heb volbracht. Het heeft mij persoonlijk verrijkt op diverse vlakken. De vaardigheden, technieken en kennis pas ik in de praktijk toe en ik ben zeer enthousiast dat ik al een positief verschil heb gemaakt bij een aantal mensen die ik een sessie heb mogen geven.
Mascha Verkuijlen
Zo blij dat ik deze opleiding begonnen ben. Op 31 december zat ik nog achter de laptop te twijfelen en te twijfelen (heb ik daar tijd en geld voor, werkt dat wel online, etc...) maar opeens wist ik het: ik ga mijn leven veranderen. En dat deed het! Pffff, magisch gewoon! Angsten verdwenen, ik begon helderder te denken, mijn zelfvertrouwen steeg, oude overtuigingen smolten weg, ik begon oplossingen te zien ipv problemen.  Bedankt HIN! Simpelweg fantastisch!
Joris van Beek
Ik heb de 1.0 en 2.0 met veel plezier gevolgd bij het HIN. De trainers zijn kundig en enthousiast, de lesstof is prima te doen en Edwin Selij is niet voor niets de Hypnosekoning! Ik heb al veel mensen cadeautjes kunnen geven. De mooiste ervaring tot nu toe is dat ik mijn vader (84 jr.) van zijn pijnlijke knieën heb kunnen bevrijden! Dankbaar en trots heb ik mijn praktijk Floria Hypnose in Medemblik op kunnen starten. Het HIN is het juiste opleidingsinstituut als je de beste hypnoseopleiding wil volgen!
Anneke Kruit

Themaochtend: Het Voorgesprek

WIN 1!

Je ontmoet toffe mensen waarmee je kunt gaan oefenen om nog meer uit je communicatie te halen.
ruzie met partner

WIN 2!

Hoe kan je nou iemand toch een bepaalde kant op krijgen die goed is voor diegene, maar hij of zij wil het niet. Denk aan huiswerk bijvoorbeeld. Hoe krijg je ze zover zonder strijd.

WIN 3!

Ik zal LIVE demonstraties doen met mensen en je laten zien hoe je nog beter wordt in je hypnotische communicatie. Daar zit denk ik echt het goud.

Dus kom je ook gezellig op 24 maart bij de volgende ochtend?
De koffie en thee staan klaar voor je!

Totale waarde zeker: €197
Maar voor jou: 48 euro

Ben je erbij?

Tof als je erbij bent op 24 maart in Assendelft. Het is van 10.00 - 13.00 en ik dacht: 'Laat ik de prijs van de ochtend mijn leeftijd laten zijn dit keer'.


  • Het wordt sowieso een feestje. Kijk maar hieronder ;-)
  • Je leert iets nieuws of je herinnert je weer dat je dat ook kan doen.
  • Het thema is 'voorgesprek', want daar is zoveel uit te halen
  • En de plaatsen zijn beperkt dus vol is helaas vol. Bijna de helft is al weg...

Waar is dat feestje?

Oké ik ben erbij
Video Aspect Ratio: 16:9

Je zit natuurlijk nergens aan vast, maar als je niet kan, annuleer dan wel alsjeblieft zodat iemand anders in jouw plaats kan komen. Thanks :-)

Yes ik wil erbij zijn!

LIJKT MIJ TOP!