Verjaardag
Video Aspect Ratio: 4:1

Ik Ben Jarig!

Dus ik trakteer

Ontdek de Cadeaus


44

Jaar Oud

16.060

Dagen Oud

385.440

Uren Oud

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ik ben jarig!

Dit jaar word ik 44 jaar en dat ga ik vieren met spectaculaire kortingen. Alles wat ik op deze pagina ga aanbieden is 44 euro. Maar dat is slechts voor 44 uur.


Dus ik denk dat dat wel interessant kan zijn voor jou.


Deze online opleidingen die nu worden aangeboden zullen hierna nooit meer voor deze prijs worden aangeboden, dus doe er je voordeel mee :-)


Wat vinden anderen van de opleidingen...

Wat geniet ik en wat mooi om te merken hoe snel je anderen kunt helpen met hypnose. Geen maanden of jarenlange trajecten doorlopen voor er resultaat geboekt wordt, maar direct wat kunnen betekenen. De opleiding is heel erg hands on.

Erica Koers - Coach

Ik doe dit werk al van 1980 en ik moet zeggen, dat dit de beste opleiding is in Nederland. Ik was al succes vol, nu nog steeds, alleen sneller en met meer humor. Het is echt Fantastisch en wordt heel simpel gegeven. Simpelweg Fantastisch.

Jeffrey Koot - Psycholoog

De opleidingen die ik heb gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland hebben mijn leven veranderd, maar ook dat van mijn cliënten. Er was voor mij geen betere plek om kennis te vergaren en kunde te ontwikkelen dan bij Hypnose Instituut Nederland. De avant garde op het gebied van hypnose. Een echte aanrader!

Lien aan de Linge - Hypnotherapeute

Hier zijn de producten voor 44 euro per stuk

Hypnotherapie Opleiding

In deze hypnotherapie online opleiding ontdek je alles over de hypnotherapie en de meest effectieve technieken, zoals de regressie. Daarmee kan je terug naar het ontstaan van het probleem om het daar op te lossen.

Ook al weet je niet meer precies waar het vandaan komt, met deze techniek kan je daar achter komen. En dat is slechts een van de vele technieken uit de opleiding.

JA DIE WIL IK!


NLP opleiding

In deze complete NLP practitioner online opleiding ontdek je de NLP zoals Bandler (een van de bedenkers) het bedoeld heeft. Het is een vorm van hypnose doen die zeer effectief werkt en met open ogen gedaan wordt. Denk aan snel negatieve gevoelens oplossen of gewoontes veranderen.


Voor mij is het de meest interessante manier om zelfhypnose te doen.

JA DIE WIL IK!

Conversationele hypnose opleiding

In deze online opleiding leer je hypnose te gebruiken in alledaagse gesprekken. Je ontdekt ook hoe je inspirerende verhalen kan maken en dat niet alleen, ook transformerende verhalen.


Verhalen vertellen is een van de belangrijkste vaardigheden in communicatie en die ontdek je hier.

Quantum hypnose opleiding

Dit is conversationele hypnose 2.0. Met deze manier van hypnose doen kan je nog een stapje verder gaan dan met de 'normale' conversationele hypnose. In de quantum hypnose breng je mensen namelijk naar het veld van alle mogelijkheden om daar nieuwe dingen te vinden die hun problemen als sneeuw voor de zon oplossen.

Een perfecte aanvulling op de rest van de opleidingen...

Zou je deze opleidingen online willen doen?

Dit vinden anderen van de opleidingen...

Lieve mensen. Hypnose instituut Nederland is fantastisch. Al super veel geleerd en enthousiaste medecursisten ontmoet. De lessen zijn boeiend , goede uitleg, gezellig en met humor.

Sylvia Bruning

Het HIN levert een compleet pakket vol inspiratie, verwondering, werken aan jezelf. Ook de nieuwste inzichten worden gedeeld. Inmiddels ben ik zelf als hypnotherapeut fulltime aan het werk. 

Martijn Regelink - Hypnotherapeut

Top instituut, No nonsense hypnose. Je leert de technieken waarmee je jezelf kan verrijken en anderen een cadeautje kan geven. Van een hypnotische ervaring tot een volledige opleiding tot hypnotherapeut met een eigen praktijk, voor iedereen iets om te leren of te ervaren. Voor mij is het life changing geweest. 

Dirk Swart - Mindfit trainer

Hieronder zie je alle mogelijkheden

Hypnotherapie

Opleiding

Unieke methodes

€ 44,-
Online dus je kan meteen beginnen!

Conversationele

Hypnose

Meester in verhalen

€ 44,-
Online dus je kan meteen beginnen!

NLP

Practitioner

Snelle technieken

€ 44,-
Online dus je kan meteen beginnen!

Quantum

Hypnose

Transformerend

€ 44,-
Online dus je kan meteen beginnen!

Maar Edwin wat als ik het nou niks vind. Wat dan??

Dan kan je zonder te zeuren altijd binnen 14 dagen gewoon je geld terug krijgen, al denk ik niet dat je dat wilt. Zeker niet als je beseft dat je hier de rest van je leven iets aan hebt :-)

OK EDWIN!

DAT WIL IK WEL!