Wat is jouw missie


W
at is jouw missie hier op de aarde? Het klinkt misschien wat hoogdravend maar het is goed om helderheid voor jezelf te hebben. Voor mezelf was het lange tijd duister wat de reden is voor mijn bestaan. Sterker nog, ik kon geen enkele reden bedenken en werd daardoor depressief.

Gelukkig ontdekte ik de party’s en alles wat daarbij hoorde.

Dat gaf mij in ieder geval een reden om hier te zijn.
Mijn motto was die
van de band ‘The Who’: ‘I hope I’ll die before I get old..’ En uiteraard hoor je nu die pompende
rockmuziek erbij..toch?

Dat gaat best lang goed, alleen de reden is niet echt handig gekozen. Het feesten wordt minder leuk en je wordt ouder. En dan.. Als je geen helderheid hebt in wat je wilt, wat je kan en wat je wilt gaan doen in je leven, dan wordt het een lastig verhaal.
Helderheid is een must wanneer je een leven wilt gaan leiden dat iets voor jou betekent.

Hoe krijg je helderheid

Vraag jezelf eens af..

  • Hoe ben jij verantwoordelijk voor het succes of juist het gebrek daarvan in je leven?
  • Wat moet je veranderen om een succesvol leven te kunnen leiden?
  • Hoe gemotiveerd ben jij om van je leven een succes te maken? En wat betekent die verbondenheid voor jou?
  • Waarvan doe je net alsof het er niet is in je leven?
  • Welke gewoontes heb je nog niet willen aanpakken?
  • Wat is het probleem in je leven dat je diep bij jou van binnen weet, maar dat je niet wilt erkennen of zelfs vermijdt?

Deze vragen helpen je om helderheid te krijgen voor jezelf.

Daarnaast kan je jezelf gaan afvragen wat je zou kunnen betekenen voor de wereld. Iedereen heeft namelijk een unieke mix van kwaliteiten. Met die kwaliteiten kan je rijk worden in ieder facet in je leven. Het is goed om die kwaliteiten bij jezelf te ontdekken en te gaan gebruiken.

Het is mijn missie om mensen vanuit hun eigen kracht ondernemend te maken. Daarbij help ik ze om persoonlijk te groeien, te leren hoe je een onderneming opzet en als coach klanten kunt binnenhalen. Dat is mijn missie. Dat doe ik door opleidingen te geven waaronder de Hypnotherapie practitioner

Wat is jouw missie?

Laat het hieronder weten. Als je een missie mooi vindt, ontroerend, krachtig of raakt het jou, geef dan een duimpje! Breng deze post onder de aandacht van jouw netwerk op Linkedin, Facebook en Twitter. Degene met de meeste duimpjes ontvangt mijn boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’