Page content

High Performance Hypnose Opleiding (een oneerlijk voordeel..)

Hoe zou het zijn als je als je je prestaties kan verhogen? Dat je als sporter er altijd alles uit kan halen? Dat je als ondernemer altijd in een flow zit? Dat kan met hypnose… Je haalt er dan meer uit dan erin zit…

Jarenlang heeft het me gefascineerd dat miljoenen atleten van over de hele wereld zichzelf tekort doen, simpelweg door een beperkende gedachte over hun mogelijk te behalen resultaten. Of ondernemers met een geweldig idee, maar hun echte droom weten ze niet waardoor ze niet goed in flow kunnen komen.

Nog nooit was er iemand geweest die de bekende ‘mile’ (1.6 km) in minder dan 4 minuten had afgelegd. Heel logisch natuurlijk, want het was immers iets wat voor ‘onmogelijk’ werd gehouden.

Totdat, op 6 mei 1954, een Engelse student van de Oxfort University, genaamd Roger Bannister, de wereldberoemde ‘4-minute-barrier’ brak en een tijd afgelegde van 3:59.4 minuten. “Hoe was dit mogelijk?!” werd er geroepen en al snel werd dit wereldnieuws verspreid en gebeurde er iets wonderbaarlijks binnen de sportwereld…

Afbeeldingsresultaat voor roger bannister

Een nieuw geloof

Roger Bannister had niet alleen het wereldrecord verbroken en een nieuwe (onmogelijke) tijd gerend, hij had een nieuw geloof geïnstalleerd bij vele sporters, waardoor nog geen maand later het nieuwe record werd verbroken door John Landy, die als tweede man ooit de ‘mile’ onder de 4 minuten wist af te leggen.

Vanaf dat moment werd ‘4-minute-mile’ de nieuwe norm en volgde vele andere atleten met keer op keer nóg betere tijden.

Ongelooflijk toch?!  Eerst wordt er gelooft dat het fysiek niet mogelijk is voor het menselijk lichaam om binnen een tijd van 4 minuten zo’n afstand af te leggen, maar uiteindelijk bleek het slechts de mind te zijn, waarvoor dit niet mogelijk leek...

De mind is waar je het verschil kan maken…

Dit verschijnsel komt vaak voor. Vaak zit ‘wat je gelooft’ je gewoon in de weg. Sterker nog, het is hoogstwaarschijnlijk de reden voor het niet-behalen van jouw doelen. Het is voor een groot deel te danken jouw mindset en de manier waarop jij ‘gevormd‘ bent door jouw omgeving.

Als iedereen fysiek in topvorm is dan gaat het om de kleine verschillen. Dat verschil vind je in je eigen mind…

Want hoe zou het zijn als jij wél iedere dag die extra inspanning levert, waardoor je snel dichter bij jouw doel(en) komt? En wat zou het voor jou betekenen als je dit ook nog eens moeiteloos zou kunnen doen, waardoor je met gemak en met veel plezier enorme stappen vooruit kan maken en resultaten kan behalen waar je voorheen alleen maar van kon dromen..?

Al die tijd geloofde ik iets anders..

Ik weet nog goed dat ik, toen ik leerde hoe ik mijn succes-strategie kon aanpassen en bepalen, ineens resultaten haalde waarvan ik eerder dacht dat je daar minstens tientallen jaren voor zou moeten trainen.

Al die tijd had ik geloofd dat succes niet voor iedereen was weggelegd en dat tijd een grote rol speelde in het behalen van uitzonderlijke resultaten. Gek genoeg bleek dit allemaal ONZIN te zijn en ontdekte ik dat iedereen succes kan behalen en zeker op het gebied van sport.

Wow!!  dit was voor mij écht een doorbraak, want wat ik ontdekte was dat ik mijn succes-strategieën ook kon leren aan een ander, waardoor we de sport in het algemeen naar een hoger niveau zouden kunnen tillen.

Afbeeldingsresultaat voor doorbraak

Mijn missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen en dit te combineren met hun sterkste interesses (voornamelijk op het gebied van sport), werd voor mij steeds duidelijker en helderder.

Mijn naam is Hans Roovers. In mijn jeugd ben ik tientallen keren Nederlands kampioen geweest, tweede van Europa geworden en zelfs derde op een Wereldkampioenschap. Ik weet wat het is om mee te draaien in de topsport en ben nu assistent bondscoach bij het Nederlands Karateteam.

Na al die ervaringen en de opleidingen in hypnose ontdekte ik iets heel krachtigs. Je kan nog beter worden als je jezelf mentaal traint. Nu weet iedereen dat wel in de topsport maar het wordt nog lang overal toegepast. En degene die het wel gebruiken, die winnen de wedstrijden…

Dus ik heb besloten mijn waardevolle kennis te gaan delen. Ik vind namelijk dat iedereen en dus óók jij het verdient om optimale prestaties te kunnen leveren, zeker op dát gebied waar jouw interesses ook liggen.

Maar wat heeft hypnose dan precies met High Performance te maken?

Al enige tijd was ik voor mezelf bezig met persoonlijk ontwikkeling, omdat ik geloof dat ook dit een enorme bijdrage kan leveren aan het verbeteren van jouw sportresultaten en persoonlijke leven.

Na jarenlange ervaring, geloof ik dan ook dat alles met elkaar in verbinding staat en weet ik wat de invloed kan zijn van jouw privéleven op je werk en sport en andersom. Het is dus uiterst belangrijk om een goede balans te hebben in jouw leven.

Alles ging goed en ik had voor mezelf een duidelijk doel gesteld om anderen te gaan helpen met het verbeteren van hun sportresultaten, dagelijkse doelen en het overwinnen van angsten.

Echter, ik wist wel hoe dit voor mijzelf gewerkt had en kon dat ook aan de mensen om mij heen leren. Alleen had ik nog geen idee dat ik een bestaande en veelgebruikte strategie hanteerde, waarvan bleek ik hier vele topsporters mee kon helpen.

Het geheim was hypnose..

Afbeeldingsresultaat voor geheim hypnose

In mijn reis van persoonlijke ontwikkeling hoorde ik ook steeds vaker over de kracht van hypnose, waardoor ik enkele jaren geleden besloot om mij meer te verdiepen in deze materie.

Ik wist niet wat mij overkwam! Wat ik leerde was echt ongelooflijk en het werd mij steeds meer duidelijk waarom bepaalde mensen met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken en de meeste vaak ongezien door het leven gaan en misschien wel nooit de ware kracht in zichzelf zullen ontdekken.

Ik ging zoeken en ontdekte dat hypnose het geheim was achter het succes van de Australische zwemploeg in de jaren ’60. Tijdens de Olympische Spelen werden ze allemaal gehypnotiseerd aan de rand van het zwembad en wonnen ze allemaal goud.

Ook las ik in een boek van Mike Tyson dat hij voor iedere wedstrijd gehypnotiseerd was om het beste uit zichzelf te halen. Tyson heeft vele titels gewonnen zoals je misschien wel weet.

Dit was echt een openbaring en hoe meer ik ging zoeken, hoe duidelijker het werd. Hypnose is een van de sleutels tot uitzonderlijke prestaties.

Afbeeldingsresultaat voor hypnose en sport

Vanzelfsprekend is dat al deze topsporters beschikken over een gigantische dosis motivatie en doorzettingsvermogen, maar waar ik ook achterkwam is dat ze beschikken over een bepaalde manier om snel en vrij eenvoudig nieuwe technieken aan te leren en te verbeteren.

Omdat dit zo ongelooflijk waardevol is om te weten, heb ik besloten om deze technieken ook aan jou te leren en buiten dat nog veel meer wat jou enorm zal gaan helpen in het behalen van geweldige resultaten.

Je gaat namelijk leren hoe je:

 • jouw persoonlijke droom kan bepalen en deze precies zo kan programmeren dat succes een must wordt
 • jouw motivatie naar een veel hoger niveau kan tillen
 • in de ‘flow’ kan komen en wat dit betekent voor jouw succes(!)
 • de ultieme voorbereiding voor iedere wedstrijd of belangrijke inspanning creëert
 • bepaalde topprestaties kunt ‘plannen’ zodat het voor jou de normaalste zaak van de wereld wordt
 • en meer…

Tijdens deze bijzondere Masterclass ga ik je ook leren hoe de mind van een topsporter eruit ziet en hoe jij dit voor jezelf ook kunt creëren of kunt leren aan de sporters waarmee jij werkt. Het werkt namelijk voor iedere sport en je kan het kopiëren naar je bedrijf en zelfs je leven.

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

 • Voor trainers die het beste uit hun sporters willen halen.
 • Voor therapeuten en coaches die werken met sporters en hun verder willen helpen.
 • Voor sporters die geloven dat zij de ‘Roger Bannister’ van hun eigen sport kunnen worden, maar nog niet precies weten wat hun volgende stap is.
 • Voor hypnotherapeuten die een extra skillset willen toevoegen.
 • Voor ondernemers die willen weten wat hun droom nu werkelijk is.
 • Voor iedereen die High Performance in zijn of haar leven wil toevoegen..

Ik kijk ernaar uit om bovenstaande ideeën en meer met je te delen op 2,3 en 4 maart.

Totale Investering voor deze Masterclass is nu: €600 incl. BTW (vroegboekkorting is slechts tijdelijk, hierna zal de prijs hoger liggen).

Meld je hier aan en stel jouw plek gelijk veilig:

“Sporten zal nooit meer hetzelfde zijn…”