Page content

Hoogtevrees

HoogtevreesHet duizelt als je er alleen al aan denkt. Hoogtes. Op een galerij, in het reuzenrad, misschien zelfs al op een keukentrap heb jij hoogtevrees. Het is hinderlijk, vervelend en soms zelfs zo erg dat je sommige mensen niet eens kunt bezoeken.

Hoogtevrees

Hoogtevrees ofwel acrofobie komt heel veel voor. Ik had er ook last van. Toch is het goed en snel te behandelen. Ik weet nog wel dat ik hoogtevrees had. Op een trap begon ik opeens te duizelen. Het was al nooit mijn favoriet, maar tijdens wat schilderwerk raakte ik in een kleine paniek. Mijn spieren verstijfden en ik moest naar beneden.

Gelukkig kon ik toen al de technieken om er vanaf te raken en binnen 10 minuten stond ik weer op de ladder te schilderen zonder problemen. Maar ja niet iedereen kan zichzelf helaas helpen.

Is het makkelijk om van hoogtevrees af te raken?

Ja, dat is het. Bij hoogtevrees is er sprake van een enkelvoudige fobie en die kan in 2 sessies en soms zelfs al in één sessie opgelost worden. Mijn specialiteit is het compleet wissen van de emotie hoogtevrees en dat kan ik ook bij jou doen.

Maak een afspraak met ons instituut en je zal merken dat je heel snel nooit meer last hebt van hoogtevrees. Je hoeft je niet te laten belemmeren door hoogtevrees. Het komt vaak voort uit een enkele gebeurtenis en die sporen we op en die veranderen we. Je zal merken dat je dan direct geen last meer hebt van hoogtevrees.

Gun jezelf de vrijheid om te gaan genieten van uitzichten en heerlijke bergwandelingen. Gun jezelf de vrijheid om overal heen te kunnen gaan waar jij wilt zonder die belemmerende gevoelens van angst. Maak gewoon een afspraak en je bent er binnen een mum van tijd vanaf en je hebt nooit meer hoogtevrees.

Comment Section

0 reacties op “Hoogtevrees

Plaats een reactie


*