Page content

Maagband

“Hoe Zou Het Zijn Als Je Moeiteloos Gewicht Verloor
Terwijl Je Alles Mag Blijven Eten Wat Je Wilt?”

 

  •  Zou jij alles willen kunnen blijven eten?
  • Gewicht moeiteloos gaan verliezen zonder erbij na te denken?
  • Zou je trots willen zijn op jezelf dat je zoveel slanker bent geworden?
  • Ben je het zat dat mensen je nakijken of domme opmerkingen maken?
  • Dan is het goed om even verder te lezen…

 

Het klinkt voor veel mensen als een droom natuurlijk. Alles eten wat je maar wilt, toch slanker worden en ook dat ideale gewicht behouden. Je kan het je bijna niet voorstellen dat het mogelijk is maar toch kan het.

Edwin SelijMijn naam is Edwin Selij en ik help mensen met mijn hypnose instituut om op hun ideale gewicht te komen. Daar gebruiken wij 3 pijlers voor en kijken naar de mogelijkheden die er al zijn en die al succesvol zijn.

Er zijn namelijk mogelijkheden op de markt die wereldwijd al een groot succes zijn. Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, de maagband. Je weet dat een maagband je helpt om minder te eten en dat je daardoor gewicht verlies, alleen de maagband operatie is niet zonder gevaar…

De normale maagbandoperatie heeft nogal wat complicaties. Die kunnen levensbedreigend en zeer gevaarlijk zijn zelfs. Zo zijn er al mensen overleden door het zetten van zo een maagband omdat de operatie zoveel complicaties bracht dat ze het niet haalden…

Dat zet je misschien wel aan het denken. Aan de ene kant ben je veel te zwaar dat bewegen steeds moeilijker wordt. Je schaamt je misschien zelfs wel voor je gewicht en het zou kunnen dat je het niet makkelijk vindt om de deur uit te gaan. Je wordt nagestaard en hebt het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Veel mensen hebben dit en gaan dan op zoek naar een oplossing.

Maar ja een oplossing. Je hebt alles wel gezien onderhand. De een zegt geen koolhydraten, de ander zegt geen eiwitten, de ander zegt alleen fruit, de ander zegt weer helemaal geen fruit vanwege de suiker.. Tja, op een gegeven moment zie je door de bomen het bos ook niet meer.

Een maagband is dan zeker een optie omdat het bij veel mensen goed werkt, maar ja de complicaties…

“Meer Bewegen – Minder Eten…”

 

Meer bewegen en minder eten, dat is het meest logisch en werkt prima, maar voor sommige mensen is het te laat. Die kunnen wel beginnen met bewegen en minder eten maar ze zijn zo zwaar dat het niet zo heel veel uitmaakt. Een enkeling red het op eigen kracht, maar de meeste vallen terug.

Herinner je je Danny uit Obese nog? Bijna helemaal weer terug bij af en ik zag het al aankomen. De ene verslaving ruilde hij om voor de andere en viel daarna weer in hetzelfde patroon. Een eetverslaafde is net zoals de junk die aan coke zit. Pak je zijn coke af, dan gaat hij wat anders gebruiken. Het onderliggende probleem is namelijk niet aangepakt.

Het gaat niet om de ritjes naar de Mac Drive die je niet meer mag doen, het gaat ook niet om die zak snickers die je onder je bed verstopt. Waar het om gaat is waarom rijd je naar de Mac… En die waarom vraag is zeer belangrijk.

Wanneer je een probleem hebt met je gewicht, heb je dat niet echt. Jouw probleem ligt daar nog onder. Het gewicht is een symptoom. Wanneer je alleen dat symptoom aanpakt met een of ander dieet gaat dat niet werken en je weet hoe dat is. Sterker nog, je bent daardoor zwaarder geworden, omdat een dieet gewoonweg niet werkt.

Je wilt een andere oplossing nu en denkt aan een maagband. Een maagband werkt goed bij mensen die veel willen afvallen, maar ja je weet ook dat een operatie complicaties met zich mee kan brengen en wil je dat…

Gelukkig is er de hypnotische maagband..

“Wat Is De Hypnotische Maagband”

 

De hypnotische maagband heeft alle voordelen van een ‘normale’ maagband en wordt ook gezet in een hypnotische operatie. Je hebt alleen niet de nadelen van de maagband en de resultaten van de hypnotische maagband gemeten wereldwijd zijn ook nog eens een stuk hoger.

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de hypnotische maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Het mooie is, is dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat wil je toch ook?

De eerste sessie ga je bespreken met de therapeut wat het doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt, waarom het nog niet is gelukt en vul je een formulier in met jouw gegevens en jouw doelen. In die sessie ga je ook goed kijken naar de reden waarom je zoveel weegt en/of eet. Wat is de oorzaak.

Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper. Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven.

In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar achter.

Dan ga je de eerste sessie in en word je voorbereid op de procedure die er gaat komen. Die sessie krijg je ook mee naar huis en moet je thuis luisteren op een mp3 of cd.

Sessie 2 en 3

In sessie 2 word je voorbereid op de hypnotische maagbandoperatie die in sessie 3 zal gaan gebeuren. Na sessie 3 krijg je dan een volgende mp3 mee die je dan zal gaan luisteren. Vanaf de eerste sessie zal je al merken dat er positieve dingen veranderen, maar vanaf de derde sessie zal je snel gewicht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier.

Dan is de hypnotische maagband gezet en al is het niet ‘echt’, voor je onbewuste is het levensecht en daarom werkt het ook. De derde sessie zal ook gebeuren met geluidseffecten uit het ziekenhuis zodat je een levensechte ervaring zal krijgen. Gelukkig voelt het heerlijk ontspannen en heb je alle controle zoals dat in hypnose gebruikelijk is.

En nogmaals, ergens is er iets ontstaan waardoor je gewicht bent vast gaan houden. Het is een onbewust automatisch programma geworden. Je kan er niet echt wat aan doen. Met hypnotherapie sporen we dat programma op en passen we dat zo aan dat het je gaat helpen om juist het gewicht te verliezen. Dit werkt zeer krachtig en in combinatie met de maagband zal je snel resultaat gaan merken.

Wij zijn een van de weinige in Nederland die werken met dit effectieve systeem en zijn er dan ook trots op dat we dit logo mogen gebruiken.

Dit systeem hebben we helemaal aangepast zodat het nu in het Nederlands ook net zo effectief werkt met alle mp3’s erbij. Die krijg jij ook allemaal zodat je continu een steun in de rug hebt.

Het is namelijk heel belangrijk dat er iemand is die jou dat duwtje in de rug kan blijven geven zodat je gemotiveerd blijft om jouw ideale gewicht te gaan halen. En als jij het wilt dan kan je het!

“Wil Jij Jouw Leven Nu Echt Gaan Veranderen En Ben Je Er Klaar Voor Om Het Overtollige Gewicht Te Gaan Verliezen?”

Dan is het goed om een paar dingen helder te krijgen want dit programma is niet voor iedereen.

Dit programma is voor:

  • De mensen met een BMI van meer dan 25 (obese of morbide obese)
  • Mensen die echt er klaar mee zijn om hun gewicht bij zich te dragen
  • Iedereen die 20 kilo om meer moet afvallen
  • Mensen die beseffen dat we realistische doelen gaan stellen dus niet 20 kilo in 1 maand gaan afvallen (is niet gezond!)

De rest van de mensen kunnen wij op andere manieren bijstaan maar niet met de maagband.

Een normale maagband operatie kost al gauw tussen de 5000 en 7000 euro!
Daarbij tel ik de gevaren niet mee die je kan krijgen zoals koortsen, buikpijn en zelfs overlijden…

De hypnotische maagband is normaal 997 euro
inclusief alle MP3’s, schema’s en sessies.

Nu is de hypnotische maagband operatie slechts 797 euro
inclusief alles wat erbij hoort.

Geen complicaties, alleen de voordelen voor nog geen 20% van wat het normaal zou kosten met alle gevaren van dien.

Wil je een afspraak maken met ons instituut voor de hypnotische maagband? Geef je dan hieronder op met het formulier.

Comment Section

0 reacties op “Maagband

Plaats een reactie


*