Page content

Maak contact met je Inner Healer…

“Een Historische Avond…”

Op 10 april ergens in een theater in het midden van Nederland gaat wederom historie geschreven worden. Want op vrijdagavond 10 april om 20.00 zal er een unieke avond plaatsvinden

Je gaat contact maken met je onbewuste…

O jee, hoor ik je nu denken. Is dat niet eng? Kom ik daar wel uit en ga ik geen rare dingen doen tegen mijn wil in?

Nee hoor dat gaat niet gebeuren. Op deze avond ben je helemaal bij, want wij gaan hypnose 2.0 doen en dat is wezenlijk anders dan wat je ooit hebt gezien.

Je zal met je open ogen in een soort van hypnose gaan en als bonus zal je ook nog een probleem gaan oplossen bij jezelf.

Kan dat?

Ja, dat kan.

Een bonus voor jou…

Op 10 april wil ik namelijk ook honderden mensen tegelijk van hun probleem afhelpen. Dat is een enorme stunt natuurlijk.

Wanneer je daaraan mee wilt doen kijk dan hieronder naar de voorwaarden.

Dat is geheel veilig omdat we niet gaan zoeken naar waar het vandaan komt (dat kan ook niet met zoveel mensen). We werken dan namelijk met een techniek waarbij je helemaal bij bent en toch in een soort van hypnose bent…

Klinkt vreemd?

Dat is hypnose 2.0…

Kijk hieronder voor de voorwaarden om mee te doen en neem zoveel mogelijk mensen mee. Het wordt een historische avond. Je zou mij enorm helpen om alvast je in te schrijven, zodat ik alvast een schatting kan maken hoeveel mensen er komen.

Meer informatie volgt direct na je aanmelding.

Wil jij dat?

Dat kan en iedereen kan meedoen. Wanneer je zeker wilt weten of het bij jou gaat werken dan heb ik iets voor je gemaakt.

Kijk hieronder naar de video en als je wat merkt geef de video dan een like en als je mee wilt doen geef je dan op met het formulier onder de video. Uiteraard kan je mensen meenemen maar laat ze wel even de video kijken. Laat het gewoon gebeuren en denk niet teveel na, dan lukt het wel.

Nadenken en verwachtingen hebben zijn vaak de redenen dat het niet werkt. Voel gewoon en laat het gebeuren, dan zal ook jij het merken.

En wanneer je iets voelt dan weet je meteen al zeker dat het bij jou gaat lukken en ga je een kans krijgen op nog meer vrijheid en verbondenheid. En als je iets voelt, geef je dan op. Zou ik echt te gek vinden 🙂

Als je niets merkt en toch wilt komen, ook prima. Kom gewoon en laat je verrassen en verbazen. Geef je onder de video op en dan krijg je een mailtje waar je je ticket meteen kan boeken.

Kijk even naar de video

Heb je iets gemerkt?

Zo ja dan kan je meedoen en je opgeven. Ook als je niks heb gemerkt ben je uiteraard welkom en word je misschien verrast op die avond dat het toch wel lukt. Het tarief voor deze avond zou makkelijk 25 euro kunnen zijn, maar het zal slechts 10 euro zijn. Ik wil namelijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om bevrijd te raken van hun probleem en hun de kracht te laten ervaren van hypnose.

Bonus Ebook

Wanneer je je nu aanmeld krijg je ook het hypnose rapport 2.0 in je mailbox. Een rapport om alvast in de stemming te komen voor deze unieke avond.

Ook Ruud de Wild besteedde er aandacht aan op 538

[jwplayer mediaid=”8061″]

En hieronder een van de vele reacties na de avond op 20 oktober

Bedankt voor afgelopen avond in het Zaantheater, het is een hele bijzondere ervaring geweest.

Je hebt een groot gevoel voor entertainment en het was een erg gezellige en vermakelijke avond.
Met veel zelfreflectie heb je zeer duidelijk kunnen maken wat je bedoeld, de doelstelling is en overbrengen wat hypnose nu eigenlijk is.
En dan het moment dat de zaal onder hypnose ging, niet iedereen had het aangedurfd zich schijnbaar 100% open te stellen maar toch een grote meerderheid wel .. wat een prestatie, WOW!
Zelf ben ik meegegaan in deze geweldige flow, wat een bizarre gave ervaring was dat. Volledig in trans (tenminste, zo voelde dat) wiegelend met m’n arm omhoog en naar ik later begreep schaterlachend voor m’n stoel.
En dan weer terug helder en fris, wat voelde ik me goed .. prettig, vrolijk zelfs uitgelaten!
Dan met onze arm omhoog en handje slap luisterend naar ons innerlijke “kind”, dat was bizar, zit je opeen naar je eigen hand te staren alsof het een eigen identiteit is … echt een bijzondere ervaring!
Hoe appart was ook dat ik eigenlijk twee zaken bij mijn innerlijke ik voorlegde. De eerst; weer besluitvaardig, beter in m’n vel en groter zelfvertrouwen voelde ik eigenlijk al direct binnen komen … BAM!
Het tweede, ik kamp met wat overwicht, zou volgens mijn innerlijke wat meer tijd vergen maar zou ook lukken, hoe gaaf is dat!
Maar het mooiste was dat ik naarmate ik dichter bij huis kwam me steeds beter begon te voelen; blij, gelukkig, bevrijd, opgelucht en vooral heerlijk in m’n vel.
Ook heb ik echt super lekker geslapen en dat was echt een tijd geleden. Meestal paar keer per nacht wakker, erg rusteloos, moe opstaan enz enz, nu kwam ik warempel uitgerust m’n bed uit.
Vandaag niet anders, ben ik nog in die euforie en voel ik me sterker en zelfverzekerder!
Edwin bedankt dat ik dit heb mogen mee maken, het heeft mij echt iets goeds gebracht. Ik denk er zelfs over na om me iets meer in de hypnose leer te verdiepen, iets met opleiding enz.
ik ga me zeker inschrijven voor de aanbiedingen dag, dat moet ik gewoon meemaken!
Nogmaals bedankt en tot snel….

En deel dit gerust met je netwerk. Het wordt een historische avond.

Hartelijke groet,

Edwin Selij

 

 

Comment Section

60 reacties op “Maak contact met je Inner Healer…


Door Negesty op 12 augustus 2014

Wat ik als eerste merkte is dat ik het beeld wazig ging zien als of ik te lang naar een lamp heb gekeken en
Mijn arm ging een kleinstukje maar omhoog
10 cm geloof ik


Door christl op 11 september 2014

Hey mijn ervaring op de video: mijn linker arm werd licht en maakte zich los van mijn lichaam en ging licht omhoog en zakte ook weer toen je dit benoemd. heel apart !! ga proberen om te komen en zal als ik het zeker weet dit doorgeven. Mooi dit en fijn dat dit kan ben heel benieuwt

christl


Door Greet Cammu op 12 augustus 2014

Ik maakte een nare ervaring mee een tijd geleden en vraag me af of ik toen ook onder hypnose was. De video werkt heel ontspannend en mijn interesse is volledig gewekt.


Door Mark op 12 augustus 2014

nadat mijn linkerarm eerst omhoog ging, probeerde mijn vriendin dit ook.
Zij is niet gelijk gevoelig hiervoor, maar ook bij haar ging er een arm omhoog. Bijzonder en positieve ervaring met hypnose.


Door Harry Paal op 12 augustus 2014

ik ging ook het beeld even wazig zien, en mijn linkerarm ging, nadat ik deze lichter vond dan de rechter een centimeter of 20 omhoog.


Door Patricia op 12 augustus 2014

Helaas, ik ben eenvoudig onder hypnose te brengen maar kwam niet verder dan een iets lichter aanvoelende linkerarm.
?


Door Frieda op 19 augustus 2014

Ik weet uit het verleden dat ik vatbaar ben voor hypnose, ik ben zelfs zeer gemakkelijk “onder zeil te brengen” maar er gebeurde bij dit filmpje helemaal niks. De ene hand voelde iets zwaarder dan de andere maar dat was alles. Jammer!


Door karla lambert op 12 augustus 2014

helaas, er gebeurde niets…


Door Carry op 12 augustus 2014

Ik kan heel snel onder hypnose, doch deze techniek werkt echt niet bij mij. Loodzware armen.


Door Carry op 12 augustus 2014

Loodzware armen, bij mij werkt deze techniek niet.
Ik kan heel makkelijk onder hypnose bij de hypnotherapeut.


Door Nelleke op 12 augustus 2014

Voelde wel 1 arm zwaarder dan de ander en een lichte tinteling maar dat was alles.


Door Ann op 12 augustus 2014

Bij mij helaas geen armen die omhoog gingen, hooguit een lichte tinteling in mijn rechterhand. Ik heb vaker gehoord dat ik heel moeilijk onder hypnose kan worden gebracht, dus dat is misschien de oorzaak


Door Elene op 12 augustus 2014

Hallo,
Ik voelde alleen mijn handen warm worden maar mijn armen gingen niet omhoog.
Daarbij zag ik wel jouw aura, die lichte heel mooi op.
En ik zag iets achter jou, licht.
Maar ja mijn armen gingen dus niet omhoog;-(
Gr
Elene


Door Roelanda Reijntjes op 12 augustus 2014

Heerlijk gevoel, mijn arm ging tot ver boven mijn hoofd. Ik werd er vrolijk van om naar deze video te kijken. Bedankt.


Door Jose Linsen op 13 oktober 2014

Merkte iets
Arm ging stukje omhoog


Door Gienie op 12 augustus 2014

Eerst ging ik ook wat wazig zien door het staren, maar mijn linkerm werd lichter en ging vanzelf omhoog. Altijd gedacht dat ik niet te hypnotiseren was!


Door gwenda manichand op 13 augustus 2014

beeld werd wazig, voelde tinteling in beide handen, rechterarm ging 5 cm omhoog.


Door Ch. Frenken op 13 augustus 2014

Leuk om het te ervaren, niet dat mijn arm helemaal omhoog zweefde. Maar hij voelde inderdaad veel lichter en het was als of je twee gelijke polen van een magneet tegen over elkaar houd. Alsof de hand van het been weggehouden word. Zo op een afstand van 25/30 cm.


Door Jolan op 14 augustus 2014

Geweldig! Ben een keer bij je geweest en nu lukt het ook online 🙂 Top!!!


Door Jamie op 14 augustus 2014

Erg leuk! Mijn linkerarm ging wel wel helemaal omhoog. heel langzaam, maar hij ging wel. en toen je begon te lachen, kreeg ik een big smile op mijn face die niet meer wegging. De hypnose voelde super. Dankjewel Edwin


Door Jolanda op 14 augustus 2014

Wat grappig, mijn arm ging inderdaad omhoog, en moest ook lachen om je. Bedankt, ik vond het een leuke ervaring.


Door Alex op 14 augustus 2014

Mijn rechterhand ging omhoog tot iets over mij zij en daarna weer terug langs mijn lichaam. Op dat moment ging mijn linkerhand omhoog tot boven mijn hoofd en daarna de rechterhand, Beiden gingen weer met een voorwaartse beweging weer naar mijn zij toe. Ik voel nog niks over super, misschien dat ik mij niet genoeg concentreerde ?


Door carla op 15 augustus 2014

sorry er gebeurde niets


Door henkjan op 15 augustus 2014

ik had in het begin een wow factor …armen loodzwaar en alsof ik opgetild werdt en tegelijkertijd wankelig ..rechterarm ging iets omhoog .ben benieuwd of edwin me van mijn probleem af kan helpen ,tot nu toe nog geen resultaat en beheerst mijn hele leven


Door leah op 15 augustus 2014

mijn arm ging snel naar omhoog, , ik had ook neiging tot lachen
was leuk


Door Jaap op 15 augustus 2014

ik had verwacht dat mijn linkerhand omhoog zou gaan, maar tot mijn verbazing ging mijn rechterhand omhoog, tot aan mijn schouder! Mijn hele arm zakte weer exact op het moment dat dit werd aangegeven. en Edwin, toen jij begon te lachen, schoot ik zelf ook direct in de lach.. wat een aanstekelijke lach heb je!


Door Gerrie op 16 augustus 2014

Ja , mijn rechterarm ging omhoog , en ging ook weer naar beneden toen jij dat aangaf ….!!! Ik moest lachen toen jij dat zei …!!! Heel bijzonder …!!!


Door Wendy op 18 augustus 2014

Hoi Edwin,

mijn rechterarm werd zwaarder en ging naar beneden,verticaal, mijn linkerarm ging niet omhoog maar voelde wel licht aan. ook werd het beeld af en toe wazig.


Door Monique Beijer op 18 augustus 2014

Mijn linker hand (arm) werd zwaarder en mijn rechter arm werd lichter en ging idd iets omhoog .
En ik moest ook lachen idd. Vreemde gewaar wording.


Door Mariëlle op 19 augustus 2014

Apart, mijn linkerhand ging inderdaad omhoog, niet veel, zo’n 5-10 cm, maar toch… Ook voelde ik tintelingen in die hand.


Door Martine op 19 augustus 2014

Ik ben normaal zeer gemakkelijk onder hypnose te brengen, maar bij dit filmpje gebeurde niets. Vreemd…


Door angela durge op 19 augustus 2014

op het moment dat je vertelde je ene arm gaat lichter voelen dan je andere dacht ik dat ik het voelde in mijn linker arm maar tot mijn verbazing ging mijn rechter arm omhoog. geweldige ervaring.


Door Famke op 21 augustus 2014

Heel erg apart dit! arm ging langzaam steeds verder omhoog!


Door Harma op 30 augustus 2014

Op een beetje tinteling na gebeurde er verder niets. Jammer.


Door m op 22 september 2014

helemaal goed!


Door Judith Brands op 29 september 2014

Mooi om te mogen ervaren hoe het voelt om onder hypnose zijn……positief gevoel :). Ben heel nieuwsgierig naar het effect op de avond van het wereldrecord.
Gr Judith


Door Ineke Spronkers op 9 oktober 2014

Een wonderlijke ervaring. Het voelde alsof ik in twee dimensies was.
Heerlijk.


Door Margot Lauppe Groen op 9 oktober 2014

mijn ene arm was zwaarder dan de ander, hij ging wel een heel klein beetje paar centimer. Dat was alles, maar toch een mooie ervaring


Door Ina Ras-Mol op 9 oktober 2014

Een geweldige ervaring. Mijn rechterhand werd lichter en ging traag omhoog.
Door mijn focus op je gezicht, dat vertrouwen uitstraalt, werd ik vrolijk.


Door Ramona Brugman op 10 oktober 2014

Ik merkte dat mijn linkerarm lichter was en een stuk omhoog ging. Echter ging hij daarna niet meer vanzelf naar beneden.


Door Corrie Brugman op 10 oktober 2014

Mijn arm ging niet omhoog, maar mijn linkerwijsvinger wel.

Verder was de doorbloeding in mijn linkerhand opeens veel beter.


Door Elly en Jan Zomer op 11 oktober 2014

Jan : zwaar geworden armen.
Elly : heftige prikken in mijn linker pink


Door Elly en Jan Zomer op 11 oktober 2014

Jan : zwaar worden van beide armen
Elly : heftige rikken in mijn linker pink


Door Tom van Rij op 11 oktober 2014

Geloofde er niet echt in maar dacht nou ja vooruit dan maar.
Mijn linker arm ging eerst 45 graden omhoog en later iets meer dan 90 graden.
Een smile kwam ook snel.


Door Nazareth op 12 oktober 2014

Mijn rechterarm was erg zwaar, voelde ook een tinteling. Mijn arm ging helaas niet omhoog maar ik werd wel vrolijk van je. Ik wil heel graag deelnemen aan de hypnose omdat ik het nodig heb en van mijn klacht af wil komen


Door Anita Brinkman op 12 oktober 2014

Warempel!
Terwijl ik aan het bedenken was hoe, ging mijn arm omhoog. Bleef even hangen en ging na je aanmoediging nog verder!
Ook lachen ging gebeuren ja. Bijzonder.
Ik zou graag komen om eens en voor altijdvanmijn nagelbijten af te komen.
Gr Anita


Door Koen van de ven op 13 oktober 2014

Het rare is hoe meer je denkt het lukt me niet des te meer ik dieper ging en mijn arm ging de hoogte in en ja ik kon mijn emotie ook ni verdringen ik lachte er op los leuke ervaring .Ik zou graag bij de bijeen komst willen zijn op 20 oct tot dan hoop ik
mvg koen


Door Elly Schoenmaker op 13 oktober 2014

Bij deze meld ik mij aanb voor 20 oktober


Door Annelies van Eijsden op 13 oktober 2014

Omdat ik binnenkort hypnotherapie ga krijgen, was ik benieuwd naar het effect van hypnose. Normaal gesproken zit mijn rationele denkpatroon (mind/ego) er vaak tussen, maar ik merkte dat mijn linkerarm als vanzelf omhoog ging. Heel apart! Na afloop had ik wel zwetende handen. Misschien omdat ik het toch nog wel een beetje eng vind…


Door Lilian op 13 oktober 2014

Ja, mijn arm ging omhoog, haha! Geweldig om te merken dat mijn onderbewuste reageerde op je video! Thanks en succes de 20e!


Door Annemieke Kusters op 14 oktober 2014

Ik ben ontzettend benieuwd naar maandagavond 20 oktober.Kamp al jaren met angststoornissen.


Door Jitske de klijn op 14 oktober 2014

Ik ben zojuist flauw gevallen tijdens dit filmpje! Hoort dat erbij…?


Door Sandra Visser op 14 oktober 2014

Het is gelukt! Alleen ging mijn arm iets later naar beneden dan in het filmpje aangegeven werd.


Door ellen geist op 14 oktober 2014

Al heel snel nadat ik ging staan was ik heel even “weg’. (voelde goed, hoor)daarna werden mijn armen en handen warmer. Mijn linkerhand/arm ging niet omhoog, maar bewoog en “hopte” wel.
hartelijke groet, ellen


Door Bé op 15 oktober 2014

In eerste instantie werden mijn armen juist heel zwaar terwijl jij zei dat er juist 1 lichter moest gaan voelen. Terwijl ik mij stond te concentreren op jouw beeld zag ik wel je aura te voorschijn komen ? En ineens kreeg mijn rechterhand een kleine drang om omhoog te gaan?
Toch wel apart, maar ik ben nog niet overtuigd of dat nou van de hypnose afhangt of van mijn eigen geest/kracht van de gedachten noem ik het maar…?
wel leuk om te ervaren.


Door Corné op 16 oktober 2014

Super gaaf om mee te maken. Mijn linkerarm ging omhoog, voelde heel ontspannen aan en hoefde er niets voor te doen. Waanzinnig dat dit bestaat en maakt mij nieuwsgierig naar de rest van je verhaal 2.0


Door Miranda op 19 oktober 2014

Ben moeilijk onder hypnose te brengen, maar voelde toch langzaam mijn linkerarm omhoog gaan. Kon ook mijn lachen niet bedwingen. Ben erg benieuwd hoe dit werkt,maar ook vooral hoe je blokkades in jezelf en verslaving (overgewicht) hiermee ook te lijf kunt gaan.


Door Editha op 19 oktober 2014

Jammer genoeg niets, zou het wel eens een keer willen ervaren. Heb het hard nodig, heb veel pijn.


Door Mickey Oudkerk Pool op 21 oktober 2014

Dankzij jou perfomance gisteren voel ik me 10 x lichter. Je hebt m’n diepe donkere innerlijke overtuigingen die nogal dwarslagen aangeraakt. Een eye opener ! Dank je wel ! Super ! Kon ook erg om je lachen 😉

Groetjes van Mickey (Ontspanningcoach)
http://www.to-relax.nl


Door Yvonne op 29 oktober 2014

Het was een fantastische avond en een fantastische ervaring !!!
Dat het filmpje geen direct resultaat geeft hoeft helemaal niets te zeggen, heb ik uit ervaring ondervonden
Ondervind het zelf, maak het mee, stel je open en laat je verrassen
Ik was onder de indruk van de kracht van mijn onderbewuste
Het was magisch….
Bedankt Edwin….

Plaats een reactie


*