Page content

Zelfhypnose workshop

Ben je geïnteresseerd in hypnose en dan vooral voor jezelf? Wil je nu eens af van je problemen en heb je sterk het gevoel dat je met hypnose dat wel zou kunnen tackelen. Dan is dit wellicht iets voor jou…

Hoe zou het zijn namelijk als je meer controle zou hebben over je onbewuste gedachten en gevoelens? En zou het niet mooi zijn als je niet meer die negatieve gevoelens zou hebben?

Hypnose om problemen op te lossen

Heel veel mensen hebben problemen waar ze maar niet vanaf komen en zouden dit het liefst ook zelf willen kunnen oplossen. Dat is heel lastig want als je het bewust zou kunnen oplossen had je het natuurlijk al gedaan.

Alleen het is allemaal onbewust, want waar komt het precies vandaan? Welke problemen liggen er nog allemaal onder? Wat houd je nu werkelijk tegen allemaal?

Het zijn allemaal vragen waar cliënten vaak mee komen en ze lossen het vaak in 2 of 3 sessies op. De meeste zijn zelfs al na 1 of 2 sessies helemaal verlost van hun klachten zoals bijvoorbeeld:

 • Eenzaamheid
 • Angsten
 • Dwang
 • Depressies
 • Negatieve gevoelens
 • Faalangst
 • Relatieproblemen
 • Liefdeverdriet
 • Nachtmerries
 • Slecht kunnen slapen
 • Roken, Drugs, Drank of andere verslavingen

Wie is de trainer

De trainer is Edwin Selij, eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en al meer dan 10 jaar bezig met hypnose. Bekend van BNN, RTL5 en Veronica waarin hij snelle veranderingen demonstreert met hypnose. Problemen waar mensen soms al jaren mee zitten kan hij met hypnose vaak tackelen.

Als jij ook met problemen zit en je wilt de handvatten leren om er zelf vanaf te komen dan kan dat nu. Je gaat namelijk leren om jezelf te hypnotiseren om zo je problemen zelf op te lossen. Hoe cool is dat!

In een dag ontdek je hoe je jezelf in hypnose kan brengen en ook hoe je door middel van suggesties nieuwe patronen aan gaat leren zodat je onbewuste die patronen gaat doen in plaats van de oude patronen.

Hoe werkt het

Je brein is namelijk een leermachine en die houdt ervan om nieuwe dingen te leren en ook uit te voeren. Met zelfhypnose gaat dat nog veel sneller en zal je merken dat het allemaal veel makkelijker zal gaan.

Dus wil jij de tools leren om jezelf te kunnen hypnotiseren? Dan kan je nu meedoen met de unieke zelfhypnose workshop waarin je de ins en outs ontdekt van de hypnose en jij je eigen problemen kan gaan tackelen.

Deze techniek kan je daarna voor de rest van je leven gebruiken en dat zal je heel veel gaan opleveren. Met zelfhypnose kan je echt geweldige dingen doen en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Waar en wanneer is het?

Dus lijkt het je wat om mee te doen op 4 oktober aan de Weverstraat 53 in Wormerveer? De dag is van 10.00 tot omstreeks 18.00 en het aantal deelnemers is beperkt dus vol is helaas vol. De vorige waren snel uitverkocht. De lunch laten we graag aan jou over en parkeren is gratis in de buurt.

Je kan hierna jezelf in hypnose brengen en de transformatie die je voor ogen hebt zelf gaan creëren. De investering voor deze dag is 97 euro.

JA, IK SCHRIJF MIJ GRAAG IN VOOR DE ZELFHYPNOSE WORKSHOP: