Page content

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van hypnose die gebruikt wordt om veranderingen bij mensen te creëren. Hypnotherapie kan helpen bij angst en fobie, allergie, afvallen en stoppen met roken. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen waar hypnotherapie goed bij werkt.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is heel anders dan wat je op TV ziet. Hypnose op TV werkt heel anders en je moet altijd beseffen dat het TV is, dus dat er geknipt en geplakt kan worden. Daarnaast zijn die mensen geselecteerd en worden de mensen die het meest vatbaar zijn voor suggesties op het podium gezet of worden gebruikt voor de programma’s op TV.

Wanneer jij kiest voor hypnotherapie dan spreek je af met de hypnotherapeut wat jouw doel is en wat je dus wilt gaan veranderen. Omdat je dat afspreekt en jezelf ook toestaat om in hypnose te gaan werkt het prima. Je doet geen gekke dingen, dat zijn allemaal van die mythe over hypnose die niet kloppen. Je komt er ook gewoon uit en je voelt je juist heerlijk na een sessie hypnotherapie.

Wat belangrijk is met hypnotherapie is dat je een hypnotherapeut zoekt die werkt met de moderne hypnotherapie technieken. Die sorteren het beste effect namelijk. Ons instituut gebruikt alleen maar die technieken en hypnotherapeuten die alleen de klassieke hypnotherapie doen hebben vaak veel langer nodig voor een resultaat. Ook hypnose coaches zullen op een andere manier werken dan de moderne hypnotherapeut.

Wanneer je een sessie hypnotherapie wilt is het dus goed om te letten op de volgende dingen:

  • Is het een hypnotherapeut?
  • Worden er moderne technieken gebruikt?
  • Is de therapeut ook NLP master?

NLP master is ook goed om mee te nemen in jouw beoordeling omdat die gespecialiseerd zijn in het exact uitvragen wat precies het probleem is. Zo is de hypnotherapie sessie effectiever en zal het resultaat ook blijvend zijn. Alle hypnotherapeuten op deze site vind je hier.

Comment Section

0 reacties op “Hypnotherapie

Plaats een reactie


*