Page content

Show Hypnose Safety

Wat belangrijk is in de show hypnose is dat de mensen zich veilig moeten voelen en dat jij weet waar je mee bezig bent. Het is dus belangrijk dat je op een aantal dingen moet gaan letten wanneer je een show doet.

Show Hypnose Veiligheid

Show hypnose is geweldig om te zien en ook om te doen. Als je het echter gaat doen moet je wel met een paar dingen rekening houden.

Eerst moet je weten of je op een verhoogd podium staat of niet. Zo ja, dan moet je maatregelen treffen zodat mensen er niet af kunnen vallen. Als het heel hoog is moet je ook opletten of ze er niet af gaan springen. Wees bewust dat sommige suggesties anders aan kunnen komen. Een suggestie als ‘Je bent een Olympische zwemmer’, kan resulteren in een duik van het podium en dan heb je een probleem.

Daarnaast moet je kijken of er geen dingen zijn waar mensen over kunnen vallen, zoals losse draden. Tape ze allemaal goed vast en als je een microfoon hebt met draad (wat je beter niet kan doen om die reden!) moet je goed blijven opletten.

Je wilt jouw show hypnose perfect laten zijn dus is het belangrijk dat je die veiligheidsaspecten goed in acht neemt. Je moet ook uitkijken voor mensen die willen meedoen om jouw show te saboteren. Die zijn er namelijk ook en je wilt die zo snel mogelijk verwijderen van het podium. Daar kunnen ongelukken van komen.

Als je alle dingen die belangrijk zijn in acht neemt, goed oplet en jouw suggesties zo vormt dat het geen problemen oplevert heb je een top show hypnose.

Met Show hypnose kan je heel veel mensen bereiken en gebruik het als een kracht voor het goede. Maak mensen niet onnodig belachelijk en houd het leuk. Er is zoveel shit op TV van hypnotiseurs die het leuk vinden om mensen te pesten. Ik verwerp dat en het laat mij zien dat die mensen er niets van begrijpen.

Wanneer je meer klanten wilt is show hypnose een geweldige mogelijkheid om jezelf te promoten als hypnotherapeut.

Comment Section

0 reacties op “Show Hypnose Safety

Plaats een reactie


*