Page content

Waking Hypnosis

Waking hypnosis is een vorm van hypnose waarbij de persoon met zijn ogen open blijft. Het is een geweldige manier om hypnose te doen zonder dat iemand het door hebt. Dave Elman zei erover: ‘The mind has to lock itself around the idea’ en dat wordt hypnose gecreëerd, helemaal vanzelf door de persoon zelf.

Waking hypnosis

Hoe gebruik je waking hypnosis eigenlijk? Je kan het heel goed gebruiken bij kinderen. Je kan daarbij ook gebruik maken van waking suggestion. Waking hypnosis is echter de staat van hypnose creëren terwijl iemand zijn ogen open heeft.

Hoe weet je wanneer iemand de staat van waking hypnosis bereikt? In het hypnose event doen we daar ook een leuke oefening voor om direct iemand zijn hand zo stijf te maken dat hij hem niet meer kan bewegen. Je verplaatst de aandacht naar een andere plek en gebruikt het voorstellingsvermogen om de waking hypnosis te activeren.

Hoe sterker de persoon het zich kan voorstellen, hoe sterker de hypnose is en hoe meer fenomenen je kan gaan doen, zoals amnesie, hallucinatie of een hand laten plakken. Waking hypnosis ie iets dat iedere hypnotiseur zou moeten kunnen en mee moeten kunnen werken. Ook is het goed om de staat te herkennen.

NLP technieken werken bijvoorbeeld heel goed met de staat van Waking hypnosis. Sterker nog, om de technieken goed te laten werken heb je hypnose nodig zodat je echt het resultaat haalt wat je wilt halen.

    Comment Section

    0 reacties op “Waking Hypnosis

    Plaats een reactie


    *