Hypnose leren bij Hypnose Instituut
arrow_drop_up arrow_drop_downWil jij je ook aansluiten bij ons
en de wereld meer kleur geven?

Een therapeut worden die levens terug geeft?

Hieronder vind je de meest gekozen opties.

De Uitdaging: Hypnose Playshop

De uitdaging: De hypnose playshop.

De hypnose playshop is voor jou wanneer je een hypnose ervaring wilt die je nooit meer vergeet. Je leert het toe te passen en je gaat het ervaren. Ervaar onze unieke Phenomena Method op deze geweldige hypnose dag.

 • € 250,-

  De verdieping: Hypnose Seminar

  De verdieping: Hypnose Seminar

   In 2020 (28-29 maart) geeft de eigenaar Edwin Selij een hypnose seminar. Dit seminar gaat over de meest geavanceerde hypnose technieken en een vooropleiding is niet nodig.

 • De Fundering

  De Fundering leg je hier...

  De basis van de hypnotherapie leer je in deze opleiding. Je leert uiteraard direct de finesses van de Phenomena Method en de meest effectieve technieken. Na deze opleiding kan je de meeste mensen helpen met de meest uiteenlopende problemen. En je bent meteen verzekerd zodat je veilig kan gaan oefenen en praktiseren. Honderden mensen gingen je voor. Ben jij de volgende?

 • Onlive Opleiding

  Wil je nu meteen beginnen met je opleiding? Dat kan met de onlive opleidingen van het HIN. Zo kan je én online én live starten. De meest flexibele opleiding van Nederland vind je hier. Deze opleiding is van dezelfde kwaliteit als de live 1.0 opleiding en ook hier ben je meteen verzekerd en aangesloten bij een beroepsvereniging. zodat je veilig kan oefenen en praktiseren. 

 • Ja wij gebruiken cookies