Neem het Hypnose Rapport mee :-)

Wil je weten hoe hypnose echt werkt? Neem het ebook dan mee want daar staat echt alles in wat je moet weten over hypnose.

Page content

Angst voor kippen overwinnen en kippen houden

kippen

Kippen het zijn handige dieren die je voorzien van dagelijkse voeding, zoals een ei of het vlees. Kippen houden is iets wat veel mensen graag doen. Het is leuk en praktisch, maar wat als je nu angst voor kippen hebt? Vind je het dan jammer dat je geen kippen kan houden? Vind je het lastig om op bezoek te gaan bij mensen die wel kippen hebben? Is de kinderboerderij een ramp om te bezoeken?

Om angst voor kippen te overwinnen ga ik in dit blog in op de angst voor kippen en wat je ertegen kunt doen. Lees meer

Waarom liegen mensen en hoe word je weer eerlijk + 9 tips

waarom liegen mensen

Een tijdje terug las ik weer eens een verhaal van een vrouw die niet kon stoppen met liegen. Door sterke, leugenachtige, verhalen te vertellen kreeg ze veel aandacht en dat vond ze fijn. Helaas was er ook een keerzijde, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald ze wel. Doordat die waarheden uiteindelijk naar boven kwamen verloor ze haar werk en goede vrienden.

Om ervoor te zorgen dat dit verder niemand overkomt ga ik in dit blog in op waarom mensen liegen en wat je kunt doen om weer eerlijk te worden. Lees meer

Liefdesverdriet verwerken: praktische tips om niet te blijven hangen

liefdesverdriet verwerken

Hij of zij was helemaal geweldig. Het was je maatje. Je had zulke leuke tijden en nu is het voorbij. Je denkt echter elke dag aan hem of haar en je wordt er moedeloos van. Je vindt het lastig om verder te gaan en hebt soms verschrikkelijke huilbuien dat het voorbij is of zelfs een slechte nachtrust. Liefdesverdriet verwerken gaat soms met horten en stoten.

Om je te helpen om het liefdesverdriet zo goed mogelijk te verwerken ga ik in dit blog in op wat liefdesverdriet is en hoe je ermee om kunt gaan. Lees meer

Stop pesten: op school, op het werk en online

pesten

Je bent waardeloos, je bent iemand die gewoon aangevallen mag worden en je bent iemand die blijkbaar geen respect verdient. Pesten is een groot maatschappelijk probleem dat zich in alle lagen van de maatschappij afspeelt. Pesten gebeurt op school op het werk en ook online. Pesten heeft verstrekkende gevolgen en daarom is het belangrijk om het te stoppen en om jezelf weerbaar te maken tegen het pesten.

Daarom ga ik in dit blog in op wat pesten is, wat je ertegen kunt doen op school, op het werk en online. Lees meer

Angst voor het donker overwinnen en ’s avonds weer wat kunnen doen

angst in het donker

Bang zijn voor het donker is een angst die de meeste mensen weleens hebben gehad. Het is een angst die veel bij kinderen voorkomt en in sommige gevallen komt het ook voor bij volwassenen. Angst voor het donker kan je leven behoorlijk verstoren, met name in de wintertijd. Als je ’s avonds liever niet door het donker loopt kan dit erg onhandig zijn voor je bewegingsvrijheid van en naar je werk.

Om ervoor te zorgen dat jij, of je kind, minder angst hebt voor het donker ga ik in dit blog in op die angst en wat je kunt doen voor kinderen en volwassenen om van de angst voor het donker af te komen. Lees meer

Zelfwaardering vergroten: Tips voor het vergroten van eigenwaarde

zelfwaardering vergroten

Soms kun je het gevoel hebben dat je waardeloos bent. Hierdoor is het lastig om zelfwaardering te hebben. Het is juist belangrijk om je zelfwaardering te vergroten zodat je niet in een dip raakt en je je nog waardelozer voelt. Zelfwaardering vergroten kan op meerdere manieren en heeft allerlei voordelen.

Om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt en het meeste geluk in je leven vindt ga ik in dit blog in op manieren om je zelfwaardering te vergroten.Lees meer

Pagina 1 van 8012345...102030...Minst recente »