Page content

Hoe werkt hypnose bij afvallen

Afvallen is een probleem bij veel mensen. Er zijn veel verschillende manieren ook om af te vallen en de meeste mensen hebben alles al geprobeerd. Afvallen zonder dieet is onmogelijk, toch? Waarschijnlijk heb jij al genoeg diëten gevolgd. Ik zet de belangrijkste methodes even op een rijtje.

Dieet

Het eerste wat je gaat doen waarschijnlijk is een dieet volgen. Je gaat naar een diëtiste of je koopt een boek en gaat trouw een dieet volgen. Natuurlijk val je af tijdens het dieet, alleen je stopt er weer mee. Ieder dieet werkt prima als je het je leven blijft doen, maar wie doet dat?

Onderzoek heeft allang uitgewezen dat een dieet er alleen maar vor zorgt dat je even afvalt en daarna weer gaat aankomen. Meer als 90% van de mensen is na een dieet weer op hetzelfde gewicht of erger..veel zwaarder. Afvallen heeft dan niet echt geholpen en zelfs de diëtiste gaat hier niets aan doen.

Pillen en Shakes

Wat ook veel mensen doen zijn het nemen van pillen en shakes. Ook dat werkt prima wanneer jij een leven lang alleen maar shakes gaat nemen. Maar nogmaals, wie doet dat? En wat is jouw kwaliteit van leven dan nog..

Ieder jaar komen er meer van die producten bij. Het is een enorme business dus iedereen wil er zijn graantje van mee pikken. Ik ga niet alle merken opnoemen, maar je kent ze vast wel en je hebt ze waarschijnlijk ook wel eens gebruikt. Helaas werken ze niet goed en blijf je aan symptoombestrijding doen. De oorzaak wordt er niet mee aangepakt.

Afvallen zonder Dieet of Diëtiste

Kan dat wel? Jazeker en of dat kan. Het gaat erom dat je de oorzaak van jouw eetgedrag aanpakt. Dat je jouw onderbewustzijn erbij betrekt, het waarom. Als je bedenkt dat meer dan 95% van jouw gedrag onbewust automatisch gedrag is, dan snap je misschien wel dat dat bewust heel lastig aan te pakken valt. Je kan dus wel gaan diëten, maar een blijvend resultaat ermee halen gaat niet lukken.

Wanneer jouw onbewuste programma’s aangepast worden, dan zal je automatisch een dieet gaan volgen dat bij je past. Jouw lichaam weet dat prima zelf, alleen ergens ben je dat verleerd. Je valt namelijk in een van de volgende categorieën:

  1. De Emotionele Eter
  2. De Geconditioneerde Eter
  3. De Onbewuste Eter

De Emotie Eter

De meeste mensen die te dik zijn, die eten omdat ze een emotie willen wegeten of dat ze juist er een goed gevoel door krijgen. Eten doe je omdat je honger hebt en niet om je een goed gevoel te geven en daar gaat het dus mis. Gelukkig is dat heel goed aan te pakken met de hypnodieet methode van ons.

Als je gefrustreerd bent of je zoekt troost. Als je verdrietig bent of boos en je pakt dan naar eten, weet dan dat dat heel eenvoudig te verhelpen is. Dat zal ervoor zorgen dat afvallen juist heel eenvoudig gaat.

De Geconditioneerde Eter

Wanneer je opgroeit met het idee dat eten een beloning is of dat je altijd je bord leeg moet eten ben je geconditioneerd om alles op te eten. Nu is dat niet heel erg, maar wel als jij overgewicht hebt en eten ziet als beloning. Geconditioneerd gedrag betekent dat je vroeger patronen hebt aangeleerd over eten die nu niet maar handig zijn om te hebben. Ze belemmeren je nu om af te vallen en op jouw ideale gewicht te komen. Ook dat is gelukkig goed aan te passen.

De Onbewuste Eter

Ken je dat? Je zit lekker op de bank tv te kijken en voordat je het weet is er een zak chips weg, nootjes zijn verdwenen en de kaas is op. Onbewust heb je alles naar binnen gewerkt en je had het niet eens door. Je bent dan een onbewuste eter en die patronen zijn heel lastig te doorbreken met alleen wilskracht. Wanneer je onbewust de aanpassingen maakt die nodig zijn, dan is afvallen makkelijk.

Herkenbaar?

Misschien herken je jezelf in alle 3 de categorieën en dat is zeker mogelijk. De meeste mensen die hier komen om af te vallen zitten in deze 3 categorieën.

Afvallen in een week

Wanneer je ons programma volgt dan zal je al afvallen in 1 week. Je zal merken dat na 1 sessie er al na een week een merkbaar resultaat is. Verwacht geen wonderen uiteraard, het lichaam past zich precies op het tempo aan dat nodig is en ook gezond is voor jou. Je gaat zeker al afvallen in een week tijd en na een periode van een aantal weken zal je echte resultaten kunnen gaan zien.

Neem direct contact met ons op en je zal versteld staan over jouw mogelijkheden om snel af te vallen.

Comment Section

4 reacties op “Hoe werkt hypnose bij afvallen


Door ary op 11 april 2013

ik heb onlangs een verhaal gelezen/gehoord van iemand die veel te dik was, onder hypnose werd gebracht waar hem/haar werd verteld dat hij zij een maagverkleining had ondergaan…waardoor de persoon automatisch minder at..
ik wil ook graag zoiets ondergaan, want kilo’s erbij is geen probleem maar eraf……
vr gr av


Door Alinda op 26 juli 2018

Welke boodschap geven jullie het onderbewuste mee tijdens de hypnose sessie?


Door Edwin Selij op 2 augustus 2018

Meerdere maar de belangrijkste is dat je onbewuste je gaat helpen om af te vallen


Door Yvonne op 14 mei 2019

Werk het ook om alleen maar naar de mp3 te luisteren om af te vallen ?

Plaats een reactie


*