Page content

Allergie

Een allergie is verschrikkelijk. Wanneer je een allergie hebt dan moet je veel rekening houden met dingen. voedselallergieZeker wanneer het een voedselallergie is. En al helemaal wanneer dat bijvoorbeeld melk, zetmeel of gluten betreft. Hoeveel mensen een allergie hebben is niet bekend. De Vereniging Allergie Patiënten schat dat één op de drie Nederlanders aan een allergie lijdt. Dat is ongelooflijk veel en dat aantal is alleen maar groeiende.

Wat kan je eraan doen?

Met onze unieke methode is een allergie snel te verhelpen. Vaak al in een uur zijn mensen er voorgoed vanaf. Dat is natuurlijk fantastisch. Wat echter nog mooier is, is dat het ook te leren is.

Allergie bekijken als gedrag maakt het veranderbaar. Het is niet alleen een lichamelijke reactie

Allergie is namelijk een vorm van gedrag. Wanneer je de definitie bekijkt van gedrag is dat ‘een reactie op iets van buiten’. Bijvoorbeeld dus pollen. Gedrag kan je aan of afleren. Nu is dat natuurlijk niet zo eenvoudig, maar als je weet hoe, dan ligt de eenvoud opeens om de hoek.

Allergie en de oplossing

Het gaat erom dat onbewust het ‘programma’ verandert. Vaak heb je het nooit gehad en heb je nu opeens een allergie. Weet jij hoe dat komt? Wanneer je daar achter komt dan kan je het ook eenvoudig oplossen alleen ligt de oplossing in het onderbewustzijn en kom je daar niet bij met jouw bewustzijn.

Door onze unieke vraagtechniek komen we daar snel achter en kan je beginnen om een nieuw begin te maken met jouw leven zonder allergische reacties. Een sessie duurt anderhalf uur  en vaak is er één voldoende. Het klinkt wonderbaarlijk maar het is veel erger dat allergologen hier niet mee werken.

Het werkt zelfs zo goed dat wij werken op een no cure no pay basis. Neem snel contact met ons op voor een afspraak om jou van jouw allergie te bevrijden.

Comment Section

0 reacties op “Allergie

Plaats een reactie


*