Page content

Voedselallergie

Een voedselallergie kan zich voordoen in verschillende varianten. Je hebt de meervoudige voedselallergieën en die zijn anders dan de enkelvoudige allergieën. Voedselallergieën die met succes zijn behandeld zijn bijvoorbeeld aardappel, tomaat, komkommer en verschillende fruitsoorten.

Voedselallergie

Bij meervoudige voedselallergieën is het anders en is het goed om het per allergie het aan te pakken. Als het er teveel zijn dan kunnen we kijken of er een patroon in gevoel onder ligt dat we kunnen elimineren. Een allergie is vaak namelijk ontstaan vanuit een situatie. Soms weet je niet eens welke situatie en kan je je bijna niet voorstellen dat het zo werkt.

Veel klanten die binnenkomen kunnen zich niet voorstellen dat er iets onder ligt. Het is namelijk lichamelijk en heeft toch niets met mijn ‘hoofd’ te maken? Wanneer ik ze dan uitleg dat lichaam en geest alleen in taal gescheiden zijn en dat het een de ander beïnvloed dan kunnen ze het iets beter plaatsen, maar nog steeds is het redelijk abracadabra.

Daarom kan je maar beter gewoon beginnen en de voedselallergie wissen. Dan heb je bewijs voor jezelf dat het inderdaad op die manier werkt. je kan heel veel vertellen en lezen erover, maar het ondergaan is heel anders en zeker wanneer je daarna bijvoorbeeld de tomaat zo opeet. Als je merkt dat de voedselallergie opeens weg is dan begrijp je het pas.

Neem gerust contact op met ons instituut voor meer informatie of om een afspraak te maken. Klik hier

Comment Section

1 reactie op “Voedselallergie


Door D. S. Lampe op 18 januari 2013

Beste heer Selij,

Altijd heb ok gevoelige slijmvliezen gehad. Na jaren in slechte luchtomstandigheden geleefd te hebben, nu terug in een beter milieu, vraag ik me af of hieraan d.m.v. Hypnose iets te doen valt.

Plaats een reactie


*