Page content

Allergie Aardappel

Allergie AardappelAllergie aardappel komt heel vaak voor en is zeer vervelend. Aardappel hoort bij de nachtschade familie en zit bijna overal in. Wanneer jij allergisch bent voor aardappel, dan weet jij daar alles van. Aardappelzetmeel word zoveel gebruikt dat je soms niet eens weet dat het gebruikt wordt tot het te laat is en jij allerlei problemen ondervindt.

Allergie Aardappel

In mijn praktijk zie ik het vaker, een allergie voor aardappel maar één moment blijft mij nog goed bij omdat het zo ongelooflijk illustreerde hoe een allergie werkt.

Een cliënte kwam bij mij omdat ze last had van een allergie voor aardappelen. Nu was dat niet het enige, maar wel het belangrijkste waaraan ze wilde werken nu. We gingen aan de slag en tijdens de behandeling vroeg ik hoor voor te stellen dat de aardappel dichterbij kwam. Dat deed ze en ze stikte zowat en dat terwijl er geen aardappel in de buurt was en zei het puur op voorstellingsvermogen deed.

En zo werkt het. We kunnen de allergie uit je lichaam werken door voor te stellen dat je het niet meer hebt. Dat klinkt misschien vreemd, maar met onze methode is dat precies wat je gaat doen. Voor jouw brein maakt het namelijk niet uit of je het je voorstelt of dat het echt is. Zeker wanneer je in een toestand van hypnose je je dat gaat voorstellen.  Dan wordt het levensecht en kan je heel snel van jouw allergie aardappel af. Binnen een uur!

Wil jij ook bevrijd raken van jouw allergie voor aardappel? Aarzel dan niet en maak een afspraak met ons Instituut.

Comment Section

0 reacties op “Allergie Aardappel

Plaats een reactie


*