Page content

Angst en Fobie

Angst en fobie zijn voorgoed op te lossen. Zelf ben ik gespecialiseerd in het oplossen van angsten en fobieën. Al jaren ben ik fobiedokter en heb ik zelfs een boek over angst geschreven dat nu al door duizenden mensen gelezen is. Velen zijn alleen al daardoor angstvrij geraakt.

Angst en Fobie

Een angst is heel natuurlijk. Je kent heel veel verschillende angsten. Ook ik kende veel angsten die voornamelijk sociaal waren. Ook had ik hoogtevrees, spinnenangst en was ik bang voor honden en paarden. Nu waren dat niet hele erge angsten, maar de sociale angsten waren zeer sterk. Zo sterk zelfs dat ik depressief werd en aan de drugs en drank raakte.

Het grappige was dat het daarna beter ging met mijn angsten, alleen ik onderdrukte ze. Dat had ik niet echt in de gaten, alleen toen ik ermee stopte na 13 jaar, bleek dat mijn angsten niet echt weg waren. Wel was de angst en fobie minder geworden, maar weg zeker niet. Daarom ben ik ook geen voorstander van medicijnen omdat je het symptoom alleen maar onderdrukt.

Angsten en fobieën zijn goed op te lossen

In al die jaremn ben ik op zoek gegaan naar de meest effectieve manieren om angsten op te lossen. Alles heb ik bijna wel gedaan om mijn angsten kwijt te raken. Van healings, acupuncturisten, homeopaten, auralezers, pillen slikken en ook uiteraard er gewoon doorheen gaan. Alles hielp een beetje, maar ik kwam er niet vanaf, tot het punt dat ik een methode ontdekte waarmee ik nu al jaren succesvol mensen kan bevrijden van angst.

Het gaat erom dat we de angst wissen en echt compleet wegnemen, alsof het er nooit is geweest. Dat klinkt wonderlijk en zo voelt het ook. Na een aantal sessies ben jij bevrijd van angst en maak gewoon een afspraak met ons instituut en dan zie ik jou snel.

Comment Section

5 reacties op “Angst en Fobie


Door Petra op 24 maart 2015

Heb al paar keer gebeld over angst bloed prikken van mij dochter die diabetes een heeft hopelijk weten jullie iemand die haar met hypnose kan helpen ! Vg petra Hakken


Door R. vd Bosch op 30 juni 2018

Hebben jullie ook hypnosetherapie voor een kind van 13 met Mcdd? Hij heeft veel angst en een zeer laag zelfbeeld.


Door Edwin Selij op 2 augustus 2018

Onze therapeuten zouden je hier goed bij kunnen helpen


Door Wilma op 25 augustus 2019

Erge wespenfobie kunnen jullie me helpen.


Door Tio op 12 juni 2021

Laatst ben ik erg geschrokken en ben opgelicht en ben hier nog steeds kwaad over. Heb ook verschillende misdiagnosen gehad. Ze zetten je al bij voorbaat in ene hokje wat je ook zegt. Ben met bepaalde overtuigingen vergroeid geraakt of die zijn ingebrand en die voelen anderen aan om er misbruik van te maken. het gaat dan om hun doel en niet wat van algemeen belang is en ondergeschikt is aan die persoon maar het gat om aandacht ego macht en in de belangstelling willen staan en gezag uitoefenen en het voor het zeggen willen hebben en de held uithangen en aandacht. Ze hebben een probleem maar daar doen ze niets aan maar wenden zich tot de ondergeschikte partij die van hun afhankelijk is en die er geen part noch deel heeft aan hun problematiek. Het op onschuldige anderen afreageren om er hun eigen pijn me te bezweren.

Plaats een reactie


*