Page content

Sociale Fobie

Sociale fobieSociale fobie zijn er in verschillende vormen. De meest voorkomende zijn spreekangst, bloosangst of hele erge onzekerheid. Je kan dan gaan trillen, zweten en in het ergste geval in paniek raken. Een sociale fobie wordt dan vaak geboren.

Sociale fobie of Sociale angst

Sociale fobie of een sociale angst heeft altijd te maken met andere mensen. Zelf had ik er ook last van en deze sociale angst belemmerde ongelooflijk mijn leven. Misschien komt het bij jou omdat je gepest werd vroeger of vanuit jouw relatie met jouw vader of moeder. Feit is dat je daar niet veel mee opschiet als je het weet.

Ook ik heb allerlei dingen meegemaakt waardoor ik een sociale fobie had. Ik durfde niet op mensen af te stappen en was zeer verlegen. Ik wist op een gegeven moment waar het vandaan kwam, maar het ging niet weg. Inzicht leid niet perse tot verandering namelijk.

Dat is een idee wat veel mensen denken maar angst heeft een hele andere agenda. Sociale fobie kan je niet wegdenken, je moet dat gevoel helemaal uit jouw systeem weghalen wil je er vanaf raken. Probeer maar eens anders te gaan denken midden in die angst. Dat gaat je niet lukken, toch?

Wat beter werkt is het gewoon compleet en totaal te verwijderen uit jouw systeem en dat kan met de moderne hypnotherapie technieken die ik als enige in Nederland gebruik. Maak snel een afspraak om er voorgoed vanaf te raken.

    Comment Section

    0 reacties op “Sociale Fobie

    Plaats een reactie


    *