Page content

Depressie

Een depressie is verschrikkelijk en bijna iedere Nederlander krijgt er wel een keer mee te maken in zijn of haar leven. Nu is het zo dat bij de meeste mensen die depressie vanzelf dan weer over gaat. Je kan dan ook beter spreken over neerslachtigheid.

Depressie

Er lijden zo’n 550.000 mensen aan een ernstige vorm van depressie, ook wel depressieve stoornis genoemd. Deze mensen slikken antidepressiva om te kunnen functioneren. Een depressie komt het meest voor bij mensen tussen de 25 en 40 jaar. In ieder geval daar begint het vaak.

Zelf ken ik het gevoel ook maar al te goed. Het lijkt wel genetisch want mijn familie kent ook een geschiedenis van depressieve klachten. Toch is mijn ervaring nu dat het vaak simpelweg gekopieerd gedrag is. Dat je niet depressief bent of dat je een depressie hebt, maar dat je depressief doet.

Dat is natuurlijk een vrij controversiële gedachte voor veel mensen maar daarom niet minder waar. Stel je nu eens voor dat je het doet en niet bent, dan kan je makkelijker iets anders doen dan iets anders zijn toch? Depressie is vaak een gevoel en gevoelens kan je veranderen.

Zelf zie ik honderden mensen per jaar en vaak zijn deze mensen depressief. Ze zijn verbaasd als ze al na één sessie een resultaat merken. Zo snel werkt het ook als je op de juiste manier hypnotherapie doet. Snelle en krachtige interventies die ervoor zorgen dat het verdwijnt.

Hypnotherapie bewijst al jaren dat een depressie op te lossen is. Zelfs klinische depressie is op te lossen, alleen in veel meer sessies. Dan nog is alleen het idee al dat het op te lossen is voor veel mensen ongelooflijk. Wanneer jij die gevoelens ervaart, wet dan dat nog en andere manier is dan alleen medicijnen zoals antidepressiva. Maak een afspraak met ons instituut en je voelt je heel snel en stuk beter. Neem snel contact op.

    Comment Section

    0 reacties op “Depressie

    Plaats een reactie


    *