Page content

Hooikoorts

hooikoortsHooikoorts is een groot probleem bij veel mensen. Het is een allergie voor pollen en stuifmeel. Wanneer er weer pollen zijn in de lucht dan krijg je last van de luchtwegen en ademhalingsproblemen. Ook een verstopte neus zijn klachten die je vaak hoort.

Hooikoorts en Pollen

Pollen of stuifmeel zijn afkomstig van meeldraden van bloemen. Vanaf ongeveer april dan nemen de insecten het stuifmeel mee aan hun poten om zo de andere bloemen en planten te bevruchten. Veel mensen krijgen dan last en het worden er helaas steeds meer.

Het zijn vooral de pollen die vervoerd worden door de wind die het probleem veroorzaken. Als je hier last van hebt dan is mooi weer helemaal niet zo leuk. Voor jou is het seizoen dan aangebroken dat je met een verstopte neus loopt of erger.

Buitensporten zijn dan voor jou niet meer te doen en zelfs een lekkere wandeling door het bos zit er niet in. De pollen verpesten de kwaliteit van jouw leven en misschien moet je een beslissing nemen om dat niet meer te laten gebeuren.

Gelukkig is er een oplossing voor hooikoorts.

Onze methode werkt snel en effectief. De hypno-allergie methode is een unieke methode die nergens anders in Nederland wordt gebruikt. Wij zijn de enige met een licentie om dit speciale programma te gebruiken.

Je komt snel van jouw hooikoorts af wanneer je dit traject ingaat. In 2 sessies creëren wij voor jou weer een leefbaar leven waarin je alle dingen kan doen die je wilt doen zonder al die belemmeringen die de pollen met zich meebrengen. Ook leren wij jou zelfhypnose om te ondersteunen bij jouw klachten. Zelfhypnose heeft bewezen dat het zeer goed werkt om de klachten weg te houden van de hooikoorts.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op als je van jouw hooikoorts af wilt.

  Comment Section

  1 reactie op “Hooikoorts


  Door Carla van den Berg op 1 juni 2020

  Numansdorp allergie

  Plaats een reactie


  *