Page content

Stoppen met roken

Stoppen met roken lijkt misschien voor jou nog heel moeilijk. Je hebt dan natuurlijk ook alles al geprobeerd en meerdere keren ben je al gestopt. Niets heeft tot nu toe nog resultaat gehad en je bent skeptisch of onze methode gaat werken om te stoppen met roken.

Stoppen met roken in één uur

Jij komt van het roken af binnen een uur wanneer je een afspraak gaat maken met ons. Dat komt omdat wij werken met een methode die revolutionair anders is dan de meeste.

Wist je dat na onderzoek..

  • De beste methode om te stoppen met roken hypnotherapie is? 30% van de mensen stopt voorgoed na een behandeling
  • De slechtste methode om te stoppen is ‘op advies van je dokter’

Je ziet dat gezondheid geen invloed heeft. Veel minder dan de meeste mensen denken. Wat kan het jou schelen dat je over 20 jaar misschien iets korter zal leven? Je kan nu ook onder een bus terechtkomen.

Dat heeft dus geen enkel effect. Je kan ook lezen dat hypnotherapie een succesratio heeft van 30%. Dat is niet zo heel veel en gelukkig is er na dat onderzoek veel gebeurd. Er is nu namelijk een systeem dat ervoor zorgt dat jij gegarandeerd binnen een uur van het roken afkomt. Het slagingspercentage is zelfs 93,3%!!

Stoppen met roken is nu dus heel eenvoudig en wij zijn de enige met de licentie om dat programma hier te mogen uitvoeren in Nederland. Wil je dus nu van het roken af? Maak snel een afspraak. De meeste voornemens gaan in rook op. Laat jouw voornemen om te stoppen met roken niet in rook opgaan en maak nu een beslissing. Je kan er echt vanaf en ja ook als je 2 pakjes per dag rookt..

Comment Section

2 reacties op “Stoppen met roken


Door Roel Overduin op 7 maart 2013

Hi, ik wil graag stoppen met roken, heb alles geprobeerd maar rook nog steeds. Ik wil graag een behandeling bij jullie. Waar kan ik deze behandeling krijgen, ik woon in Lelystad. Wat zijn de kosten daarvan?


Door dick op 27 november 2014

wat zijn de kosten van zo’n hypnotherapie van 1 uur om te stoppen met roken? En waar kan ik die therapie volgen? Ik woon in regio den Haag.
Mvrgr,
Dick

Plaats een reactie


*