Page content

Drugsverslaving

Wanneer je last hebt van een drugsverslaving dan kan dat verschillende vormen aannemen. Bij een drugsverslaving heb je te maken met lichamelijke verslavingen en geestelijke verslaving. Niet bij alle drugs zijn er lichamelijke verslavingen.

Drugsverslaving

Er zijn verschillende soorten drugs en dus verschillende soorten verslavingen. Hieronder zijn de meest gangbare drugs:

  • Weed/Hasj
  • Cocaïne
  • XTC
  • LSD
  • Heroïne
  • GHB

De bovenste drugs zijn de zogenaamde softdrugs. Weed wordt gedoogd en verkocht in coffeeshops. Het is dus vrij eenvoudig te verkrijgen en een weedverslaving is dus makkelijk te creëren.

XTC en Cocaïne wordt veel gebruikt op feesten. Maar waar XTC voornamelijk alleen op feesten wordt gebruikt, is cocaïne ook populair op het werk. Dat maakt dat het een zeer gevaarlijke verslaving is en het wordt in ieder milieu gebruikt, al zie je het meer bij mensen die wat meer te besteden hebben. Het is namelijk een dure drugsverslaving, een cocaïne verslaving.

LSD is een hallucinerende drugs. Paddenstoelen is ook een hallucinerende drugs, maar lang niet zo sterk als LSD. LSD duurt namelijk 6-10 uur lang en kan zeer heftige uitwerkingen hebben.

Heroïne is een van de meest slopende drugs die er is en een van de weinige die een zeer sterke lichamelijke afhankelijkheid creëert. Het wordt gebruikt in alle lagen van de bevolking, maar het is voornamelijk bekend door het gebruik van junks en daardoor ook minder aantrekkelijk voor de jeugd (gelukkig). Een heroïneverslaving is zeer hardnekkig en lastig te tackelen.

GHB is de nieuwe trend en dat is zeer gevaarlijk. GHB verslaving is namelijk een van de meest heftige verslavingen die er is omdat er heel makkelijk aan te komen is en zeer slopend is. Het creëert een zeer sterke lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid.

Al deze drugsverslavingen verschillen. Wanneer je een lichamelijke afhankelijkheid hebt zoals bij heroïne en GHB dan zijn er veel meer sessies nodig dan bij andere drugsverslavingen. Cocaïneverslaving is in de regel goed te verhelpen met een methode die ik heb ontwikkeld. Zelf ben ik er ook verslaafd aan geweest dus ik weet hoe het werkt. Met mijn hypnotherapie methode kan ik jou helpen.

Comment Section

3 reacties op “Drugsverslaving


Door Chris op 21 juli 2013

Een vrouw van ca. 50 jaar is (erfelijk) verslaafd aan alcohol. Ondanks alle mogelijke hulp, Jellinek etc. Lukt het niet haar van haar verslaving af te helpen.
Kunt u met behulp van hypnose haar van de alcohol verslaving afhelpen?
Graag advies.


Door Marjon op 11 juni 2018

Een man 31 jaar verslaafd aan cocaïne..kunt U hem van zn verslaving afhelpen?
Wie of waar kan ik een hypnotherapeut vinden die gespecialiseerd is in verslavingen met cocaïne?


Door Edwin Selij op 2 augustus 2018

Ja dat kan. Op de site vindt u therapeuten die kunnen helpen.

Plaats een reactie


*